Šta je novo?

Targo Telekom

Apsolutno se slažem sa tobom, sve je to rekla kazala, ali mene to nije ni zanimalo, ja sam rešio da uzmem i uzeo, to mi je komšija rekao dok smo pričali, a jeste mi potvrdio još jedan njihov radnik.
Ja sam se prilikom potpisivanja tog ugovora vodio sledećom politikom: jeftiniji su od svih drugih provajdera koji su meni dostupni, za "te" pare dobijam definitivno najveće brzine i ono što je meni ulilo poverenje je činjenica da je kompletna infrastruktura njihova. Targo je poslavio svoje bandere, svaki korisnik ima svoj kabl koji ide od čvorista, tako da sumljam da bi ulagali toliko da su neozbiljni.
Još jednom kažem da me raskidanje ugovora nije zanimalo ni jednog trenutka. Još jedan razlog što sam potpisao ugovor sa njima je to što su prva firma koja je poslavila svoju opremu i počela da pruža uslugu PRVO kod mene u mom malom mestu, gde sam do prošle godine čekao na ADSL, a sad se oni pojavili sa optikom.

Ok slazem se sa tobom to je tvoje misljenje nemoj pogresno da me svatis ali sam zahtevao na ugovoru upravo zato sto ima ljudi koje to sve sto tebe nije zanimalo njih zanima :)

Ok slazem se sa tobom to je tvoje misljenje nemoj pogresno da me svatis ali sam zahtevao na ugovoru upravo zato sto ima ljudi koje to sve sto tebe nije zanimalo njih zanima :)

Razumem šta si mislio, nema nikakvih problema, slikaću ugovor kao što sam rekao čim navatam ove moje da mi kažu gde su stavili, sutra je nedelja pa postaviti slike.

Mene interesuje kako je resena instalacija. Da li ti je ONT postavljen do 3 metra od ulazne tacke, kako pise u onom njihovom pdf-u, ili opticki kabl moze da bude duzi. Kad malo razmislim, ne bih ni razvlacio optiku po stanu/kuci duze nego sto je potrebno, cisto da ga neko ili nesto ne zakaci. Reci kakva je televizija, da li si zadovoljan kanalima i slikom, a ako mozes nesto da uslikas bilo bi super :) Sto se tice interneta, pretpostavljam da ce rutiranje vremenom biti unapredjeno, ali ako igras nesto online, slobodno podeli utiske :)

Mene interesuje kako je resena instalacija. Da li ti je ONT postavljen do 3 metra od ulazne tacke, kako pise u onom njihovom pdf-u, ili opticki kabl moze da bude duzi. Kad malo razmislim, ne bih ni razvlacio optiku po stanu/kuci duze nego sto je potrebno, cisto da ga neko ili nesto ne zakaci. Reci kakva je televizija, da li si zadovoljan kanalima i slikom, a ako mozes nesto da uslikas bilo bi super :) Sto se tice interneta, pretpostavljam da ce rutiranje vremenom biti unapredjeno, ali ako igras nesto online, slobodno podeli utiske :)

Oko ovih instalacija nemam pojma nista najiskrenije...Slika je ok i ima svi kanali koji su na onom spisku i jos su neki dodati recimo film+, nisam jos sve istrazio...Net je odlican

Oko ovih instalacija nemam pojma nista najiskrenije...Slika je ok i ima svi kanali koji su na onom spisku i jos su neki dodati recimo film+, nisam jos sve istrazio...Net je odlican

Hvala na odgovoru ali nemoj sada da me svatis pogresno nije mi namera ovo nije obavezno ali je pozeljno ...

Molio bi sve koji su voljni i koji kao ti kazu da bi rado odgovorili na nasa pitanja da nedaju skrte odgovore...

Primer slika je ok i net super radi to nema neku tezinu.

Ja bi voleo i molim sve koji to mog i imaju dobru nameru da kada postanu korisnici da okace slike i ako je moguce "BILO BI JOS VISE POZELJNO" neki video na You Tubu (turtorial pa sve na tenane da se objasni i zabelezi) ipak sada imate veci UP pa ga i iskoristite :D

Sto vise slika pa cak i slikaj torent igricu skrinsotuj ili tako nesto bi bilo najbolje i jos jednom zahvalnica u moje ime i nadam se "svih ovde " onima koji u svom opisu onoga sto su dobili budu detaljniji: Cestitam ti na prikljucenju i u zdravlje da te sluzi ziveli. cheers

Poslednja izmena:
Hvala ti...Znas kako danas sam dobio signal a ceo dan nisam kuci tako da sam i ja prosao sve na brzaka...Nisam nista skidao jos preko torrenta ali ovih dana kada budem imao vremena okacicu neke slike

Na Bežanijskoj Kosi, u Peđe Milosavljevića preko puta vodovoda, neko kopa/iseca kanalić na trotoaru. Ne znam ko su, možda su oni. Nadam se.

Hvala na odgovoru ali nemoj sada da me svatis pogresno nije mi namera ovo nije obavezno ali je pozeljno ...

Molio bi sve koji su voljni i koji kao ti kazu da bi rado odgovorili na nasa pitanja da nedaju skrte odgovore...

Primer slika je ok i net super radi to nema neku tezinu.

Ja bi voleo i molim sve koji to mog i imaju dobru nameru da kada postanu korisnici da okace slike i ako je moguce "BILO BI JOS VISE POZELJNO" neki video na You Tubu (turtorial pa sve na tenane da se objasni i zabelezi) ipak sada imate veci UP pa ga i iskoristite :D

Sto vise slika pa cak i slikaj torent igricu skrinsotuj ili tako nesto bi bilo najbolje i jos jednom zahvalnica u moje ime i nadam se "svih ovde " onima koji u svom opisu onoga sto su dobili budu detaljniji: Cestitam ti na prikljucenju i u zdravlje da te sluzi ziveli. cheers
+1

Ono sto me jos cudi kod njih je sajt nista se neobljavjuje neko bi pomislio da je sve mrtvo ili su jednostavno zaboravili na sajt :S:.... Sto tako?

Targo je na B.kosi, postavili su nekoliko sahti u ulicama oko pijace, i neke od rovova vec i zalili asfaltom, radi se prilicno brzo, mada kao sto su neki vec pominjali, rovovi su prilicno plitki.

Proverio sam. Jeste Targo. Postavlja Telefonkabl i radnici uglavnom nemaju pojma za koga kopaju. Jedan je nešto bio čuo ali je zaboravio i kad sam ispalio nekoliko imena: SBB, Targo, ... on me zaustavio na Targo.

Rovovi su tu negde 15-20 cm, sam kabal je negde oko 5 cm, tako da će biti ispod površine asfalta nekih 10-15 cm.

Prema netindexu je sa 170 razlicitih ip adresa testirana konekcija u proseku po 10 puta, a ovde na temi imamo jedan ili dva rezultata. Da li je moguce da su novopeceni Targo korisnici toliko sebicni :p

Prilozi

• Targo.jpg
    Targo.jpg
    90.6 KB · Pregleda: 384
Ko zna koliko puta su samo njihovi radnici testirali brzinu, koliko puta je u njihovoj poslovnici testirana brzina, koliko ljudi ima kojima je rečeno da ne postavljaju nikakve rezultate dok mreža ne proradi kako treba... Plus, tu brzinu i ocenu na netindex-u ne treba uzimati zdravo za gotovo, makar dok ne krenu da rade sa širim narodnim masama.

Jel moze negde da se zapravo vidi ponuda usluga i njihova cena ? :alo:

Sanse da nesto od ovoga uskoro stigne na Vozdovac?
Uskoro sigurno ne,jer i oni kojima je tako receno "cekaju"po godinu dana.
Nece oni krenuti ni po nbgd-u ni zemunu pre kraja godine iako su instalaciju zavrsili do nivoa vertikale.
Sajt totalno mrtav,nema ni njih na terenu sve u svemu pre,presporo.

Poslednja izmena:
Targo poceo da kopa u ulici Branka Radicevica u Staroj Pazovi.

Slusam Velju Ilica u 'Cirilici' kod Milomira Marica, kaze Slovenci/NUBA/TARGO opasni lopovi, nisu dinar platili za postavljanje optike, kaze sve je to protivzakonito. Sumnjam da ce Targo krenuti sa radom dok ne ispeglaju sve sa novom vladom..

Pozdrav
Ajde napisi gde ti zivis, jesu stigli do tebe...neki detalj vise :)
Poz
Ja sam na raskrsnici Pere Ninkovica i Branka Radicevica. Kao sto rekoh kopaju u Branka Radicevica ka rasadniku i ka stadionu. Ljudi trenutno rade, cim saznam nesto vise, javljam.

Slusam Velju Ilica u 'Cirilici' kod Milomira Marica, kaze Slovenci/NUBA/TARGO opasni lopovi, nisu dinar platili za postavljanje optike, kaze sve je to protivzakonito. Sumnjam da ce Targo krenuti sa radom dok ne ispeglaju sve sa novom vladom..

Ma Velja bilde. Trpa se svugde, a nema pojma ništa.

Kao što je već pričano ovde 200x, Targo kopa mikro-rovove za koje ne važi Zakon o planiranju i izgradnji, već se samo pribavi određena dozvola za čaprkanje po ulici.

Svidja mi se njihova FTH ponuda, voleo bih da kažem zbogom SBBu..
da li postoji neka najava za centar grada ?

Ma Velja bilde. Trpa se svugde, a nema pojma ništa.

Kao što je već pričano ovde 200x, Targo kopa mikro-rovove za koje ne važi Zakon o planiranju i izgradnji, već se samo pribavi određena dozvola za čaprkanje po ulici.

Ma nije Velji problem da oni razvlace rezidencijalnu optiku za gradjane, ovde se radi i opasnom gubitku po Srbiju, a tice se naplate peeringa odnosno tranzita kroz Srbiju. Obicno se nikada ne dozvoljava inostranim kompanijama dodeljivanje takvog resursa.

Nuba i jeste pokusala sa otvaranjem Targo Telekoma kao navodna kompanija koja postoji samo u Srbiji.

Mislim da im Ministarstvo Telekomunikacija nece dozvoliti tranzit odnosno peering a da ce im dozvoliti samo snabdevanje gradjana Republike Srbije. Medjutim Nuba uvek moze sakriti po layerima inostrani peering, u Ministarstvu su izuzetno neupuceni po ovom pitanju.

Zamislite situaciju da Ministarstvo izda upravi privrednog kriminala zahtev za ispitivanjem saobracaja, pristup logovima i serverskoj infrastrukturi koji bi se nalazio u inostranstvu ne bi bio moguc.

Uskoro sigurno ne,jer i oni kojima je tako receno "cekaju"po godinu dana.
Nece oni krenuti ni po nbgd-u ni zemunu pre kraja godine iako su instalaciju zavrsili do nivoa vertikale.
Sajt totalno mrtav,nema ni njih na terenu sve u svemu pre,presporo.

Da se predstavim TT Rooky, ili TargoTelekom početnik ,) ili jedan od "njih"...
Goran064 pre nego što misliš :-devil-:

Nazad
Vrh Dno