Pa realno, sa sajtom ne rade maltene ništa. Sticajem okolnosti sam i novinar, registrovao sam se na njihovm sajtu u Press centar i ni jedno jedino saopštenje, novost, informaciju nisam dobio na mail. Tako da im je i odnos sa javnošću jedan jako veliki minus. Barem od mene. Što se tiče usluga koje nude, to pozdravljam i jedva čekam da potpišem Ugovor sa njima.
Ma nista ti ne znaci ni ugovor kada potpises)) Ja sam potpisao pa se nista ne desava jos ih nema
![]()
Kada si podpisao i sta su ti rekli kada ce da dodju ?
o kakvim cenama vi pricate???????????
o kakvim cenama vi pricate???????????
A zasto je logicno prvo BG?! Pa ranije vam je smetalo sta god se radi u Indjiji a ne u BG, koncerti, onda u NS...Zasto mora prvo sve u BG????? Mozda imamo kvalitetne ljude na pravim pozicijama, zapitaj se malo...Svako vuce za svoje i trudi se da bude sto bolje...@seizmos: Što da ne....valja sea i dobro je za oči
Pa ne stvarno, do skoro nisam ni znao da su kopali van BG-a...Malo mi je nelogično da su uradili NBG i Konjarnik (za ostale opštine ne znam), i onda prešli na Pazovu.
Logično je da se ide prvo u bg jer je to najveći grad, najveće tržište, meni to ima smisla.
@Aleksandar87: Nemam ja ništa protiv toga što je prvo neki drugi grad. Naprotiv, drago mi je što se dobre stvari sve više dešavaju i van Beograda. Samo sam rekao da mi je čudno (u slučaju da su kopanja prvo počela u Beogradu) i da mi nije jasno zašto se stalo sa pričom na NBG-u....kada su u pitanju uduvavanja kablova i provlačenje kablova po vertikalama i promocije.
Pazi, konkretno kod mene, kanalice po vertikali su postavili početkom aprila, a mašine kojima su bušili mikro rovove sam video još tokom marta. Ne mogu sada da se setim koji period.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari