Pa to je logicno, vecina u Srbiji koja ide na speed test ima net u rasponu 6-10 mb, a u realnosti je to uvek ispod 10 MB (po speed testu). dok je u ovom slucaju preko 10.
Ja samo da se zahvalim Dejanu na celokupnom trudu.cheersLjudi sutra idem u BG direktno u TARGO Telekom, vozi me taj decko sto radi ovde u Pazovi.Pa kad vidim sve onda cu vam reci nesto vise.
Evo jedna informacija za sad, kasnije ce biti jos dosta funkcija, kazu ovo sto nude trenutno je dovoljno za pocetak.
Kod mene u 21. bloku su danas ubacili u sandučiće ponudu za ikom! Izgleda da će komšija ipak morati još da brine...
Ljudi sutra idem u BG direktno u TARGO Telekom, vozi me taj decko sto radi ovde u Pazovi.Pa kad vidim sve onda cu vam reci nesto vise.
Evo jedna informacija za sad, kasnije ce biti jos dosta funkcija, kazu ovo sto nude trenutno je dovoljno za pocetak.
Pa to se valjda podrazumeva ... Sta ima da pita ?![]()
... ali ne vidim zasto bih morao da placam Vektoru 200 dinara mesecno za Conax modul kako bih osnovni paket digitalne TV pratio na svojoj pazmi koja ima DVB-C tuner. Jos su mi u vektoru trazili 6000 dinara za to da potpisem za digitalnu!?!? Moj stav je da osnovni paket od 40-70 kanala koji imaju svi operateri, mora da bude dostupan u digitalnom formatu bez dodatne nadoknade. Ne zelim dodatne boxove, conaxe i slicno. OK mi je da ako zelim HBO, HD ili slicno, platim dodatni paket.
Daj neki info, sta nude ?slikaj flajer
U TT su rekli da ćeš imati 3 nivoa cena, zavisno da li hoćeš ugovor bez obaveze, ili sa 12 ili 24 meseca ugovorne obaveze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari