Pavijan
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.06.2012
- Poena
- 154
Nisi dobro gledao![]()
Nema prve, nisam je ni ja video, a nema ni ultre :S:
Nisi dobro gledao![]()
Nema prve, nisam je ni ja video, a nema ni ultre :S:
Super je sto ima tako mali ping, ali sta bi sa DL i UL?
Ako se pitanje na mene odnosilo, pročitaj, napisao sam da je bilo saobraćaja u trenutku merenja, evo sad je čist link, i evo kako radi, al da ne idemo u offtopic, samo mi malo bilo čudno što na targo optici korisnici imaju veći ping nego ja na exe-net wireless-u...
![]()
E, a da neko jednostavno pozove tehničku podršku TT-a, pita da li ima Prva ili ne i da se više ne raspreda "Rat i mir" o tome?
Edit: Sad videh post pre mog...Ima li insajderskih info za blokove 8, 9 i uopšte kraj oko Starog Merkatora?![]()
Evo insajderski info. Od ponedeljka na njihovom standu moci cemo da testiramo net i da pogledamo kvalitet slike na tv. Stand ce imati TV i laptop. Optika se dovlaci ili iz zgrade ili iz sahte sve zavisi od mesta gde budu postavljali standove. Za sad sam saznao da ce stand biti ispred ulaza mog druga ali da ih ima jos 6 strateski postavljenih po bloku 21,3 i 70. Moze slobodn da se igraju igrice uradi speed test skine muzika, film, ode na skyp itd. ko voli nek izvoli.
Po pitanju Prve, Fox i ostalih kanala. Situacija je sledecaimace ih programska sema ce se prosirivati za iste pare. Razlog sto nemaju sad odma nama trazene kanale jeste sto nisu uspeli da sklope ugovore sa TV kucama u fazi su pregovora i kako mi je receno bice ih dali za metar ili dva u svakom slucaju imace ih.
Ne znam kako vi ali ja sam podpisao ugovor za 40/20 tokom sledece nedelje treba da me prikljuce cekam i trljam ruke. Da se Targo nije pojavo ja bi i dalje imao RV sa 4mb i sanjao o velikoj brzinu up/down load. I istina je sve sto su rekli da nisu tu da izbace konkurenciju da bi tada bili i sami monopolisti vec da su tu da nam otvore vrata za konkurenciju da se bore za nas kvalitetom i uslugom. Da TT nije dosao nikad IKOM flajer nije sleteo u 21. Dajem im vremena polako mladi su jos ce se razvijati i siriti. A mi samo mozemo da uzivamo birajuci. Sto se tice samo CTV imace je imali su problem sa manjim ONTom koji su narucili crkao posle 4 dana i to je sto nisu hteli da daju da se sramote. Dodatni paketi pocinju od 1.11 pa ko bude ceo nek izvoli. Toliko od mene odo da sanjam opticku iglu![]()
Pisem i ja da ima HRT 2 i PRVA iako ih nema na sajtu, dobio sam info zbog cega je tako, to smo resili valjda sada![]()
E da kada smo vec kod standa da li ce imati showroom kao SBB u BG-u i kada?
Jesmo vise resili smo ostalo je da se neko smiluje i stavi mnogo slika ili jedan veliki snimak i sve da pokaze merenja i sve cega se seti od igrica i tako to....
sve to stoji nego sta biste radili sa tolikim upload-om ?![]()
Meni se desi da treba da dignem više GB na YouTube ili na neki FTP server i izuzetno bi mi značilo da mi to traje recimo 20-ak minuta umesto 6,5 sati.sve to stoji nego sta biste radili sa tolikim upload-om ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari