Ljudi, ja sa vama necu da pričam o toplim sendvičima u TT. Ostavite se tračeva, promasili ste temu.
@MiloshNBG - ADSL - U TT nisu uspeli da otklone kvar, kao sto su ocekivali do februara i - sada ih naziva lazovima.
Mene su zvali i rekli da nece biti prikljucenja do daljnjeg. Ljubazno su mi saopstili da sad mogu da raskinem ugovor, kao vrhunac bezobrazluka. Ljubazno sam im saopstio da ja to mogu odavno i otisao u lelekom da potpisem ugovor.
Moler za tvoju informaciju nisam bez posla. U firmi u kojoj radim plata mi je 3 puta veca nego sto je bila u TT. Mi ovde ne pljujemo po usluzi TT koja i jeste prvoklasna i cela prica sa optikom je nesto u sta svi koji smo radili ili jos uvek rade za TT verujemo! Ono zbog ceka mi pljujemo i pljuvacemo, tuzimo i sirimo negativnu propagandu jesto sto celavi Slovenac ide u teretanu i vodi druge firme( pitanje je kako?). Cova ide na more,letovanja i zimovanja a ovde u duguje radnicima svakom preko 1000 evra neisplacene zarade, prevoz i dnevnice. Iskreno i dobro je da smo svi otisli iz takve firme. Jer nam je bolje u svakom slucaju. Jedino sto hocemo nase zarade za koje smo dolazili na posao i radili a nismo bili placeni. Voleo bih da vidim da li tako moze da radi u svoj drzavi.Naravno da ne, samo u SRBIJI se moze. Ali ocigeldno da je Celavus dno dna kad ne zna osnove stvari zivota. A ti Moler mozes da zabo-krecis koliko hoces! E da i pozdravi Celavusa, jer kad mu budem video kola na NBG-u ( a znam gde se ***** smestio i koje kafane obilazi) bice........ i onog njegovog pretner - kelnera. PRIKLJUCENJA NECE BITI DO DALJEG. I to je ono isto na sta smo konstantno ukazivali. Za 3 meseca ce godinu dana od kad su NEKI potpisali ugovore a da nisu jos uvek prikljuceni. Neki jesu prikljuceni kao Moler jer ide sa Celavusom u teretanu ( osecam da trcka oko njega i ljubim 5 slovo azbuke ili 4 slovo abecede).
Za teretanu sam se salio, ne poznajem bas ni jednog njihovog zaposlenog.
Ovaj tvoj post mnogo govori o svima vama ovde na forumu, pogotovo sto ste me svi zbog toga izvredjali.
Da, od vas korisnika SBB moze mnogo da se nauci.Mi svi da saberemo naše poruke može dosta da se nauči, a od tebe i tvojih poruka samo o tebi kao ličnosti, lepo si se naslikao.
Da, od vas korisnika SBB moze mnogo da se nauci.
Ali... ostajte ovdje... jos malo pa ce vam biti punoletstvo na forumu.
"Vrhunac bezobrazluka" je što su ti ljubazno saopštili da možeš raskinuti ugovor (a nisi imao nikakvih troškova povodom istog!) zbog toga što nisu u mogućnosti da te priključe ? I šta tu nije fer i šta je tu bezobrazno sa njihove strane? Ono što je činjenica je da su oni sigurno imali dobru volju što je i logično sobzirom čime se bave, a što su im iskrsli problemi to pre svega njima ne ide u prilog...Mene su zvali i rekli da nece biti prikljucenja do daljnjeg. Ljubazno su mi saopstili da sad mogu da raskinem ugovor, kao vrhunac bezobrazluka. Ljubazno sam im saopstio da ja to mogu odavno i otisao u lelekom da potpisem ugovor.
Da, od vas korisnika SBB moze mnogo da se nauci.
Ali... ostajte ovdje... jos malo pa ce vam biti punoletstvo na forumu.
Bas lep komentar ! Drago mi je da ti je sada 3x veca plata, samo mi nije jasno zasto te ceo forum sazaljevao godinu dana kako crkavas od gladi, a ti tek sada kazes da si napustio Targo i presao u drugu firmu.
Ovaj tvoj post mnogo govori o svima vama ovde na forumu, pogotovo sto ste me svi zbog toga izvredjali.
Ima tu materijala i za moderatora, a mozda i za jos neke sluzbe.
Sve u svemu, pobio si sve tvrdnje vecine o losoj usluzi, a narocito tvrdnju Dautovica koji je izjavio da ta usluga ne vredi ni 300 din.
Za teretanu sam se salio, ne poznajem bas ni jednog njihovog zaposlenog. Sve si lepo napisao, tako da ne moram vise nista da dodam.
Ti si jos pokusao da budes korektan u svom prethodnom komentaru.Koji je tebi...?
"Vrhunac bezobrazluka" je što su ti ljubazno saopštili da možeš raskinuti ugovor (a nisi imao nikakvih troškova povodom istog!) zbog toga što nisu u mogućnosti da te priključe ? I šta tu nije fer i šta je tu bezobrazno sa njihove strane? Ono što je činjenica je da su oni sigurno imali dobru volju što je i logično sobzirom čime se bave, a što su im iskrsli problemi to pre svega njima ne ide u prilog...
Ti si jos pokusao da budes korektan u svom prethodnom komentaru.
Cemu ce on mene da nauci ? Ako ja sa skoro 500 komentara nisam uspeo svima vama da dokazem da ja nisam tema i da tracevi nisu tema, onda nemam sta vise sa vama da diskutujem.
Zbogom svima za uvek !
@MiloshNBG - ADSL - U TT nisu uspeli da otklone kvar, kao sto su ocekivali do februara i - sada ih naziva lazovima.
@ slatkisi-(ne zna se kod kog je provajdera) ga brani. Takodje je ovde izneo vise neistina i izmisljotina i bio provaljen. Brani i provokatora @radnici-targa. Pre svega, niko nije tolika ****** da seče granu na kojoj sedi i tako priča po forumima protiv svoje firme, jer takvi dobijaju otkaz. Ako je vec dobio otkaz, znači da je bilo razloga, dobre radnike niko ne otpusta, ili je bio angazovan na odredjeno vreme. Prema tome, moguce je i da je vektorov radnik ili neki "zabrinuti komsija". Komentari su mu od prvog do poslenjeg pljuvački.
@Vuk -SBB
@bSecurity -SBB
@Dark Magician -SBB
@dzonihsv -na nekom WiFi u Borči,
Ljudi, ja sa vama necu da pričam o toplim sendvičima u TT. Ostavite se tračeva, promasili ste temu.
Ti si bolestan. Idi leci se.
Ti si bolestan. Idi leci se.
Produžena akcija do 31. majaInače, nema više problema sa DNS-om
http://www.targotelekom.rs/vesti/akcija-novi-targo-paketi-vece-brzine-nize-cene-traje-i-dalje/
U Srbiji se svašta obećava, a po najviše ono što se ne ispuni, bar ne u obećano vreme, i to jeste laganje, ali to je kod nas (mada sve češće i u svetu) uobičajna pojava u svakom segmentu društva i tome se ne treba čuditi, niti pridavati značaj ako se ne ispuni. Čega sam se ja sve naslušao od raznoraznih kompanija koje su obećavale ko zna koje usluge, a od svega toga ako se 5% realizovalo do danas (a trebalo je već odavno)... I Targo je obećavao svašta, a od mnogo toga očigledno za sada nema ništa, pa šta onda, ko da je jedini obećavao ono što nije ispunio i kao da je jedina firma u problemima kod nas ? I meni su obećali priključenje za max mesec dana, pa sam čekao znatno duže, ali nisam imao nikakvih potraživanja sa njihove strane, tako da sam mogao samo da dobijem, a nikako da izgubim (novac), i strpljenje se isplatilo, a da me nisu priključili, pa raskinuo bi ugovor i prešao kod konkurencije, i šta je tu problem i šta tu nije fer? To što konkurencija ima znatno više cene za slabiju uslugu, pa Targo nije kriv za to... Ako Vam neko nešto obećava, ne uzimajte to za ozbiljno, nego "ako bude bude"... Budite srećni ako nemate novčane sporove sa nekom firmom i uslugom, e onda to stvarno može da bude problem...Bezobrazluk je LAZ da ce biti prikljucenja u februaru. Ocigledno je to bila svesna laz. Tako ne posluju ozbiljne kompanije cak ni u Srbiji...A vec sredinom februara su rekli da nece od toga biti nista, znaci da su znali od pocetka da je to LAZ.
Da bi dosli do vrhunca bezobrazluka prvo moramo krenuti sa dnom bezobrazluka, pa cemo tu pokriti i to sto "nisam imao troskova". Dakle meni je sa njihove strane OBECANO prvi put pre dve godine da cu za mesec-dva imati brz internet po dobroj ceni, sa optikom do stana itd. Onda mi je nakon zavlacenja koje je trajalo godinu dana, i potpisanog UGOVORA, OBECANO da radnici stizu kroz nedelju-dve da ugrade kablove, modem i sta vec. Onda mi je posle par meseci neprikljucivanja, tj nerealizovanja ugovora koji je ocigledno postao nevazeci, OBECANO da ce prikljucenje biti u februaru, i ne samo to, nego i da cu svoje cekanje naplatiti time sto cu imati 6 meseci besplatan internet. Da bi sve kulminiralo pozivom od juce kada mi je saopsteno da prikljucenja nema do daljnjeg. A sta je vrhunac bezobrazluka? Kad neko posle svega toga pokusava da se umili i da mi ucini uslugu tako sto, eto, nisam vise pod ugovorom. Jer to resava sve. Inace, kako se to zgodno poklopilo, moj trosak je razlika izmedju dve godine placanja kod drugog provajdera sa i bez ugovora, izracunaj sam."Vrhunac bezobrazluka" je što su ti ljubazno saopštili da možeš raskinuti ugovor (a nisi imao nikakvih troškova povodom istog!) zbog toga što nisu u mogućnosti da te priključe ? I šta tu nije fer i šta je tu bezobrazno sa njihove strane? Ono što je činjenica je da su oni sigurno imali dobru volju što je i logično sobzirom čime se bave, a što su im iskrsli problemi to pre svega njima ne ide u prilog...
Ti si jos pokusao da budes korektan u svom prethodnom komentaru.
Cemu ce on mene da nauci ? Ako ja sa skoro 500 komentara nisam uspeo svima vama da dokazem da ja nisam tema i da tracevi nisu tema, onda nemam sta vise sa vama da diskutujem.
Zbogom svima za uvek !
Meni je pre 2 godine obecano da cu imati kristalnu sliku (digitalnu i analognu) i brzi net, kao i da necu imati nikakve troskove prilikom uvodjenja. Sve je tako bilo i danas jeste...
Kao sto kazu zivot je nekom majka, a nekom maceha ili Targo...Vektor...Telekom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari