Šta je novo?

Targo Telekom

Ti si bolestan. Idi leci se.

Moler za tvoju informaciju nisam bez posla. U firmi u kojoj radim plata mi je 3 puta veca nego sto je bila u TT. Mi ovde ne pljujemo po usluzi TT koja i jeste prvoklasna i cela prica sa optikom je nesto u sta svi koji smo radili ili jos uvek rade za TT verujemo! Ono zbog ceka mi pljujemo i pljuvacemo, tuzimo i sirimo negativnu propagandu jesto sto celavi Slovenac ide u teretanu i vodi druge firme( pitanje je kako?). Cova ide na more,letovanja i zimovanja a ovde u duguje radnicima svakom preko 1000 evra neisplacene zarade, prevoz i dnevnice. Iskreno i dobro je da smo svi otisli iz takve firme. Jer nam je bolje u svakom slucaju. Jedino sto hocemo nase zarade za koje smo dolazili na posao i radili a nismo bili placeni. Voleo bih da vidim da li tako moze da radi u svoj drzavi.Naravno da ne, samo u SRBIJI se moze. Ali ocigeldno da je Celavus dno dna kad ne zna osnove stvari zivota. A ti Moler mozes da zabo-krecis koliko hoces! E da i pozdravi Celavusa, jer kad mu budem video kola na NBG-u ( a znam gde se ***** smestio i koje kafane obilazi) bice........ i onog njegovog pretner - kelnera. PRIKLJUCENJA NECE BITI DO DALJEG. I to je ono isto na sta smo konstantno ukazivali. Za 3 meseca ce godinu dana od kad su NEKI potpisali ugovore a da nisu jos uvek prikljuceni. Neki jesu prikljuceni kao Moler jer ide sa Celavusom u teretanu ( osecam da trcka oko njega i ljubim 5 slovo azbuke ili 4 slovo abecede).

Poslednja izmena:
Rešena misterija molera, potrčko direktora TT-a, bar je sada jasno zašto je toliko stao u odbranu, ništa čudno da ne dobija direktno instrukcije šta da kreči po ovom forumu, ali džaba mu krečenje kada je sve jasno kao dan, bistra voda ili kako god shvata, a to što nabraja provajdere izvukao iz teme :D smešno

Naravno moler kao i svako društveno odgovorno lice uvek misli na radnike, ima da ispadne da su radnici oštetili TT i odneli svu opremu, a kad se malo bolje pogleda niko drugi neće biti kriv nego isključivo radnik makar davao sebe i 1000%, a za to dobio jedno VELIKO NIŠTA!

Klupko se polako odmotava, a moler postaje sve bahatiji u svojim izjavama... samo se čekao momenat kada će svoje pravo lice da pokaže u punom svetlu i da otkrije pozadinu cele priče.

Ljudi, ja sa vama necu da pričam o toplim sendvičima u TT. Ostavite se tračeva, promasili ste temu.

Ti nažalost više nema šta da kažeš o sebi i svom učešću na ovom forumu, svoje lice si upravo pokazao, sam ti praviš loš marketing TT, njima više niko ne treba ovde je sve rečeno od A do Š, lepo ukopa firmu, onako domaćinski...

Poslednja izmena:
Pratim ovu temu od kada je Targo dosao u Srbiju.
Korisnik sam njihove usluge vec godinu dana i sta reci PREZADOVOLJAN SAM - nikada ni jedan problem. Sem kidanja kablova (45 blok) resili problem za 1h.
Pisem ovaj post zato sto mi se konacno ogadilo pisanje "molera" - mislim stvarno ga pretera!

Moler se ogadio i vlasniku Targa, glupo coveku vise koliko ga ovaj brani. Verovatno mu je taj celavi u teretani rekao, "Slusaj "Slobo", toliko mi se cepis i toliko me branis da je i meni neprijatno, iskluiraj malo, ja sam svestan da sam zasrao stvar i da sam bahat" :d

Poslednja izmena:
@MiloshNBG - ADSL - U TT nisu uspeli da otklone kvar, kao sto su ocekivali do februara i - sada ih naziva lazovima.

Ti imas prilicnih problema sa citanjem. Evo da ti razjasnim da bar taj resis ili bar pokusas da resis.

Pre 3-4 meseca su me zvali iz Targa i rekli da ce PRIKLJUCENJA BITI U FEBRUARU. Na moje ironicno pitanje KOJE GODINE, devojka se nasmejala i rekla SLEDECE, 2014.

Dakle direktno obecanje koje bi moglo da se ispuni u naredna 3 dana.

ALI, pre neki dan sam ih zvao ponovo i na moje direktno pitanje KADA, devojka je rekla NE ZNAM, BICE ALI NE ZNAMO KAD.

Znaci prvi odgovor je bio LAZ. Ne te devojke, nego menadzmenta koji je rekao da takvu laz govore korisnicima.

Dakle, ako hoces da komuniciras, makar pokusaj da koristis cinjenice, a jedna od cinjenica, je da je TARGO SLAGAO STOTINE KORISNIKA RECENICOM DA CE PRIKLJUCENJA BITI U FEBRUARU 2014.

Siguran sam da ovde ima bar 10ak ljudi koji ce ti reci istu stvar, receno im je februar 2014, a sad im je receno "bice, ali ne znamo kada"

To sto ti patoloski branis Targo to je jedan od problema koje imas, ajde makar ovaj resi, bice ti lakse u zivotu.

Mene su zvali i rekli da nece biti prikljucenja do daljnjeg. Ljubazno su mi saopstili da sad mogu da raskinem ugovor, kao vrhunac bezobrazluka. Ljubazno sam im saopstio da ja to mogu odavno i otisao u lelekom da potpisem ugovor.

Mene su zvali i rekli da nece biti prikljucenja do daljnjeg. Ljubazno su mi saopstili da sad mogu da raskinem ugovor, kao vrhunac bezobrazluka. Ljubazno sam im saopstio da ja to mogu odavno i otisao u lelekom da potpisem ugovor.

Ugovor važi 30 dana, posle je ništavan ako se na omogući usluga.

Moler za tvoju informaciju nisam bez posla. U firmi u kojoj radim plata mi je 3 puta veca nego sto je bila u TT. Mi ovde ne pljujemo po usluzi TT koja i jeste prvoklasna i cela prica sa optikom je nesto u sta svi koji smo radili ili jos uvek rade za TT verujemo! Ono zbog ceka mi pljujemo i pljuvacemo, tuzimo i sirimo negativnu propagandu jesto sto celavi Slovenac ide u teretanu i vodi druge firme( pitanje je kako?). Cova ide na more,letovanja i zimovanja a ovde u duguje radnicima svakom preko 1000 evra neisplacene zarade, prevoz i dnevnice. Iskreno i dobro je da smo svi otisli iz takve firme. Jer nam je bolje u svakom slucaju. Jedino sto hocemo nase zarade za koje smo dolazili na posao i radili a nismo bili placeni. Voleo bih da vidim da li tako moze da radi u svoj drzavi.Naravno da ne, samo u SRBIJI se moze. Ali ocigeldno da je Celavus dno dna kad ne zna osnove stvari zivota. A ti Moler mozes da zabo-krecis koliko hoces! E da i pozdravi Celavusa, jer kad mu budem video kola na NBG-u ( a znam gde se ***** smestio i koje kafane obilazi) bice........ i onog njegovog pretner - kelnera. PRIKLJUCENJA NECE BITI DO DALJEG. I to je ono isto na sta smo konstantno ukazivali. Za 3 meseca ce godinu dana od kad su NEKI potpisali ugovore a da nisu jos uvek prikljuceni. Neki jesu prikljuceni kao Moler jer ide sa Celavusom u teretanu ( osecam da trcka oko njega i ljubim 5 slovo azbuke ili 4 slovo abecede).

Bas lep komentar ! Drago mi je da ti je sada 3x veca plata, samo mi nije jasno zasto te ceo forum sazaljevao godinu dana kako crkavas od gladi, a ti tek sada kazes da si napustio Targo i presao u drugu firmu.
Ovaj tvoj post mnogo govori o svima vama ovde na forumu, pogotovo sto ste me svi zbog toga izvredjali.
Ima tu materijala i za moderatora, a mozda i za jos neke sluzbe.
Sve u svemu, pobio si sve tvrdnje vecine o losoj usluzi, a narocito tvrdnju Dautovica koji je izjavio da ta usluga ne vredi ni 300 din.
Za teretanu sam se salio, ne poznajem bas ni jednog njihovog zaposlenog. Sve si lepo napisao, tako da ne moram vise nista da dodam.

Za teretanu sam se salio, ne poznajem bas ni jednog njihovog zaposlenog.

Naravno posle svega rečenog baš će ti neko verovati, dovoljno je da se pročita tvojih poslednjih par poruka koje si ostavio i koje cinične i omalovažavajuće poruke si ostavio, a sad kad si video da je vrag odneo šalu kao što ti je već rečeno pokušavaš da se izvadiš.

Ovaj tvoj post mnogo govori o svima vama ovde na forumu, pogotovo sto ste me svi zbog toga izvredjali.

Mi svi da saberemo naše poruke može dosta da se nauči, a od tebe i tvojih poruka samo o tebi kao ličnosti, lepo si se naslikao.

Poslednja izmena:
"Vrhunac bezobrazluka" je što su ti ljubazno saopštili da možeš raskinuti ugovor (a nisi imao nikakvih troškova povodom istog!) zbog toga što nisu u mogućnosti da te priključe ? I šta tu nije fer i šta je tu bezobrazno sa njihove strane? Ono što je činjenica je da su oni sigurno imali dobru volju što je i logično sobzirom čime se bave, a što su im iskrsli problemi to pre svega njima ne ide u prilog...

Da, od vas korisnika SBB moze mnogo da se nauci.
Ali... ostajte ovdje... jos malo pa ce vam biti punoletstvo na forumu.

@Dark Magician
Vidiš da ga svaka poruka pogađa, više ne zna šta da kaže i počinje sa provokacijama, hiljadu puta ću ponoviti otkad je "provaljen" više nema šta da piše, samo ostaje da provocira kako bi izvukao loše osobine pa se pozivao posle na vređanje, omalovažavanje, diskriminaciju slobode govora i tome slično, zato i napada svakog na forumu, ovo mu nije dovoljno pa je krenuo i na drugim temam, opasno konfliktna ličnost.

Poslednja izmena:
Bas lep komentar ! Drago mi je da ti je sada 3x veca plata, samo mi nije jasno zasto te ceo forum sazaljevao godinu dana kako crkavas od gladi, a ti tek sada kazes da si napustio Targo i presao u drugu firmu.
Ima tu materijala i za moderatora, a mozda i za jos neke sluzbe.
Sve u svemu, pobio si sve tvrdnje vecine o losoj usluzi, a narocito tvrdnju Dautovica koji je izjavio da ta usluga ne vredi ni 300 din.
Za teretanu sam se salio, ne poznajem bas ni jednog njihovog zaposlenog. Sve si lepo napisao, tako da ne moram vise nista da dodam.

A ti si mi faktor u zivotu da bih ti se ja pravdao? Meni ne treba tvoje sazaljenje ili bilo cije. Pronalazak posla posle 10 dana otkaza samo govori o tome koliko se necije iskustvo ceni u drugim kompanijama. A to sto tebe Zabo krecino, pljuju i prozivaju to ti je apropo tvojih postova i nema nikakve veze sa nama. I nemoj da mi stavljas reci u usta koje nisam izgovorio tj napisao. A o tome koliko su tvoje price tj postovi validni potvrdjuje samo tvoja recenica da si se za teretanu salio. To nije sala to je cista laz. Ako si mene mislio da uplasis grdno si se *****ucnuo!!!!!!!!!! Meni samo BOG moze da sudi i presudi, picopevci kao ti i Celeavus vas se ne bojim. Optika je nesto sto bi cela Srbija trebala ima. Usluga koju je TT pruzao do pucanja ploca nemanja modema i ne prikljucivanja je za nekoga ko je napravio bum u Srbiji sa time bila na visini koju ni RV, SBB, MASK, PTT ili bilo koji drugi provajder nece dostici cak i ako budu radili samo FTTB. Sto se mene licno tice Zabo krecino, ti si svojim postovima dokazao da si dvojka.
.

"Vrhunac bezobrazluka" je što su ti ljubazno saopštili da možeš raskinuti ugovor (a nisi imao nikakvih troškova povodom istog!) zbog toga što nisu u mogućnosti da te priključe ? I šta tu nije fer i šta je tu bezobrazno sa njihove strane? Ono što je činjenica je da su oni sigurno imali dobru volju što je i logično sobzirom čime se bave, a što su im iskrsli problemi to pre svega njima ne ide u prilog...

Bezobrazluk je LAZ da ce biti prikljucenja u februaru. Ocigledno je to bila svesna laz. Tako ne posluju ozbiljne kompanije cak ni u Srbiji. Siguran sam da ni pre 3 meseca nisu bili sigurni, pa im je februar verovatno bio ok mesec, jer je dovoljno daleko da mogu da smire masu, a dovoljno blizu da se ta masa nada necemu. A vec sredinom februara su rekli da nece od toga biti nista, znaci da su znali od pocetka da je to LAZ.

Da li je neko ljubazan ili ne, sustina je sto je poslovna politika Targa pogresna! Bitno je da oni ubacuju jos 32 pink kanala i da je slikar hepi zbog toga, sve ostalo je nebitno. Uskoro ni tih par hiljada korisnika nece moci da izdrzava kompaniju pa ce pucanje ploca da bude najmanji problem korisnika.

Ti si jos pokusao da budes korektan u svom prethodnom komentaru.
Cemu ce on mene da nauci ? Ako ja sa skoro 500 komentara nisam uspeo svima vama da dokazem da ja nisam tema i da tracevi nisu tema, onda nemam sta vise sa vama da diskutujem.

Zbogom svima za uvek !

Ti sa svojih 488 komentara nisi uspeo ništa da dokažeš, osim da si u prvom izlaganjima kukao kako te Vektor i Telekom zakinuo, jedni za fiksnu drugi za internet, da su bahati svi, da Kina, Rumunija, država Srbija i svi ostali faktori koje si mogao da obuhvatiš si naveo u svom izlaganju, onda toliko branio TT da je postalo "bolesno" koliko upoređivanja, napadanja kad neko drugačije misli.

Samo podvuci crtu. Ti kada napadneš Vektor i kažeš da nisu ispunili određene uslove, ovde se pojavi korisnik koji to kaže za TT da nije uredu, a ti odmah napadaš i koja je to razlika između tvog pisanja realne situacije i realne situacije kada neko ovde kaže da nije dobio uslugu od TT. Zapitaj se malo i to dobro kako protivurečiš sam sebi.

Isti šablon i kod Telekom za ISDN kada si spominjao da su ti oduzeli broj telefona, nisu se poneli poslovno, nisu znali šta da rade i vozali te od šaltera do šaltera, rekao si negativno o njima, a opet isto ovde neko iznese niz problema, a ti odmah napadaš kategorički braneći TT (dečije bolesti, sendviči) i pokušaš da kažeš da ta osoba nije upravu uopšte, čista laž. Podvuci malo paralelu pa vidi šta si sve pisao.

Ti svi prevashodno spomenuo da si došao ovde da predstaviš da u TT nije tako crno, ali si prevazišao sebe i izašao iz svakog okvira i počeo da ideš u duboku krajnost, na kraju kada nemaš šta više da kažeš onda uvlačiš i druge u svoje izjave, spominješ sendviče, vređaš ljude i šta očekuješ posle 488 komentara da ti neko kaže HVALA, a pogotovo na poslednjih 10 gde si upotrebio onako drčne i bezobrazne komentare na račun radnika.

Očigledno kod tebe postoje dva paralelna sveta, jedan je realnost koju nećeš da prihvatiš i drugi je virtuelni TT koji prihvataš oberučke, i svi koji kažu loše ti kažeš da nije tako i non stop istu ploču vrtiš.

Poslednja izmena:
@MiloshNBG - ADSL - U TT nisu uspeli da otklone kvar, kao sto su ocekivali do februara i - sada ih naziva lazovima.

@ slatkisi-(ne zna se kod kog je provajdera) ga brani. Takodje je ovde izneo vise neistina i izmisljotina i bio provaljen. Brani i provokatora @radnici-targa. Pre svega, niko nije tolika ****** da seče granu na kojoj sedi i tako priča po forumima protiv svoje firme, jer takvi dobijaju otkaz. Ako je vec dobio otkaz, znači da je bilo razloga, dobre radnike niko ne otpusta, ili je bio angazovan na odredjeno vreme. Prema tome, moguce je i da je vektorov radnik ili neki "zabrinuti komsija". Komentari su mu od prvog do poslenjeg pljuvački.

@Vuk -SBB
@bSecurity -SBB
@Dark Magician -SBB
@dzonihsv -na nekom WiFi u Borči,

Ljudi, ja sa vama necu da pričam o toplim sendvičima u TT. Ostavite se tračeva, promasili ste temu.

Prvo, da citiram komentar koji na vrlo koncizan nacin opisuje tebe i ovo sto radis:

Drugo, ja branim MilosaNbg??? ***, ili si toliko pukao posle svega ovoga pa paranoises, ili nastavljas zadovoljavanje svojih potreba izmisljanjem lazi...

Trece, izvoli citiraj jednu jedinu "neistinu i izmisljotinu" koju sam napisao.

Zapravo, samo beks, radnici targa i ja smo ovde izneli informacije koje su tacne i iz prve ruke. Samo sto ti, i jos par slucajeva, zelis da verujes da ce da krenu prikljucenja u februaru, a ne u informacije koje nisu pozitivne po targo i korisnike targa.

Za onaj deo o otkazu, sortiranju ljudi prema operatoru koga koriste, zabrinytom komsiji i radniku vektora cu samo jos jednom citirati tvoju diagnozu

Poslednja izmena:

Ovo je za krivičnu prijavu

Zakon o oglašavanju RS

3.2. Načelo istinitosti, potpunosti i određenosti oglasne poruke

Član 4

Oglasna poruka mora da bude istinita, potpuna i određena, u skladu sa zakonom, dobrim poslovnim običajima lojalne konkurencije i profesionalnom etikom.

Istinita, potpuna i određena oglasna poruka sadrži podatke koji su pouzdani i iskustvom potvrđeni, odnosno u kojoj nisu izostavljeni podaci koji su od značaja za sticanje prave predstave o predmetu oglašavanja.

Ako se oglasna poruka poziva na mišljenja određenih naučnika ili stručnjaka, ona moraju biti potvrđena, dokumentovana, aktuelna i proverljiva.

Oglasna poruka može da sadrži statističke podatke ili rezultate ankete, pod uslovom da se na taj način podacima iz oglasne poruke ne daje veća vrednost od one koju stvarno imaju.

Oglasna poruka može da sadrži naučnu ili prividno naučnu terminologiju, pod uslovom da se na taj način podatku iz oglasne poruke ne daje naučni karakter koji taj podatak nema.

Bezobrazluk je LAZ da ce biti prikljucenja u februaru. Ocigledno je to bila svesna laz. Tako ne posluju ozbiljne kompanije cak ni u Srbiji...A vec sredinom februara su rekli da nece od toga biti nista, znaci da su znali od pocetka da je to LAZ.
U Srbiji se svašta obećava, a po najviše ono što se ne ispuni, bar ne u obećano vreme, i to jeste laganje, ali to je kod nas (mada sve češće i u svetu) uobičajna pojava u svakom segmentu društva i tome se ne treba čuditi, niti pridavati značaj ako se ne ispuni. Čega sam se ja sve naslušao od raznoraznih kompanija koje su obećavale ko zna koje usluge, a od svega toga ako se 5% realizovalo do danas (a trebalo je već odavno)... I Targo je obećavao svašta, a od mnogo toga očigledno za sada nema ništa, pa šta onda, ko da je jedini obećavao ono što nije ispunio i kao da je jedina firma u problemima kod nas ? I meni su obećali priključenje za max mesec dana, pa sam čekao znatno duže, ali nisam imao nikakvih potraživanja sa njihove strane, tako da sam mogao samo da dobijem, a nikako da izgubim (novac), i strpljenje se isplatilo, a da me nisu priključili, pa raskinuo bi ugovor i prešao kod konkurencije, i šta je tu problem i šta tu nije fer? To što konkurencija ima znatno više cene za slabiju uslugu, pa Targo nije kriv za to... Ako Vam neko nešto obećava, ne uzimajte to za ozbiljno, nego "ako bude bude"... Budite srećni ako nemate novčane sporove sa nekom firmom i uslugom, e onda to stvarno može da bude problem...

Pametniji popusta :eyebrows:

Da bi dosli do vrhunca bezobrazluka prvo moramo krenuti sa dnom bezobrazluka, pa cemo tu pokriti i to sto "nisam imao troskova". Dakle meni je sa njihove strane OBECANO prvi put pre dve godine da cu za mesec-dva imati brz internet po dobroj ceni, sa optikom do stana itd. Onda mi je nakon zavlacenja koje je trajalo godinu dana, i potpisanog UGOVORA, OBECANO da radnici stizu kroz nedelju-dve da ugrade kablove, modem i sta vec. Onda mi je posle par meseci neprikljucivanja, tj nerealizovanja ugovora koji je ocigledno postao nevazeci, OBECANO da ce prikljucenje biti u februaru, i ne samo to, nego i da cu svoje cekanje naplatiti time sto cu imati 6 meseci besplatan internet. Da bi sve kulminiralo pozivom od juce kada mi je saopsteno da prikljucenja nema do daljnjeg. A sta je vrhunac bezobrazluka? Kad neko posle svega toga pokusava da se umili i da mi ucini uslugu tako sto, eto, nisam vise pod ugovorom. Jer to resava sve. Inace, kako se to zgodno poklopilo, moj trosak je razlika izmedju dve godine placanja kod drugog provajdera sa i bez ugovora, izracunaj sam.
Dakle serija svesnih lazi i obmana, koje bi u nekoj normalnoj drzavi dobile epilog na sudu. Problem bi mi bila ta pucanja i nedostupnost interneta, jer mi je to ipak no1 zahtev od provajdera, pa bi trazio od njih ugovor koji mi dozvoljava da ga raskinem ukoliko bi bilo takvih problema, sve to, da su oni firma a ne grupa lopovcica i da vrse prikljucenja a ne sitna otimanja od postojecih korisnika u nadi da ce se prodati uskoro. Ali posle ovakvoh kulovskog ponasanja i jeftinih, seljackih laganja zavrsili su kod mene za vek vekova.

Da skrenemo malo sa teme, ili da se vratimo na nju. Vise ni sam ne znam sta je.

Neko ko ima prekide ONT-a, neka proba da promeni podesavanja za NTP(network time protocol).
Trenutno je podesen po defaultu na time.nist.gov
Vi promenite opciju FIRST TIME SERVER na CUSTOMER SETTING i pored upisite si.pool.ntp.org(ili ako bas hocete Srpski onda rs.pool.ntp.org).
http://www.pool.ntp.org/zone/rs
Takodje, prepolovite vrednost interval time (sa 86400 na 43200)

Pratite stanje sa resetima.

Meni je pre 2 godine obecano da cu imati kristalnu sliku (digitalnu i analognu) i brzi net, kao i da necu imati nikakve troskove prilikom uvodjenja. Sve je tako bilo i danas jeste...
Kao sto kazu zivot je nekom majka, a nekom maceha ili Targo...Vektor...Telekom...

Ti si jos pokusao da budes korektan u svom prethodnom komentaru.
Cemu ce on mene da nauci ? Ako ja sa skoro 500 komentara nisam uspeo svima vama da dokazem da ja nisam tema i da tracevi nisu tema, onda nemam sta vise sa vama da diskutujem.

Zbogom svima za uvek !

Hvala Budi,Hare Krišni ,Svetom Petru i anđelčićima.

oooooooooooo pa je to Sloba slikar resio da nam se skine s k.... : )

Lepe vesti, daj Boze da izdrzi sto duze. Znam ja da on sad lupa "F5" i cita sta se pise u ovoj temi, tako da cisto smunjam da ce dugo izdrzati preko nego sto se oglasi.

Meni je pre 2 godine obecano da cu imati kristalnu sliku (digitalnu i analognu) i brzi net, kao i da necu imati nikakve troskove prilikom uvodjenja. Sve je tako bilo i danas jeste...
Kao sto kazu zivot je nekom majka, a nekom maceha ili Targo...Vektor...Telekom...

To je srpski mentalitet, zato nam i jeste ovako i nikada nam nece biti bolje.

Nazad
Vrh Dno