Šta je novo?

Targo Telekom

Jel jos nekom skocio ping drasticno?

I meni je skocio ping,najocigledniji primer mi je counter strike,sa niskog jednocifrenog na 20-25.

Ali zato je problem sa youtube-om resen,win some - lose some izgleda.

Inace pratim ovu temu otkad sam poceo da razmisljam o uvodjenju TT-a i moram da zahvalim svima koji su postovali ovde na pomoci.

Pozdrav

Meni je u WoT-u ping uobičajenih 25-35ms.

Meni je u WoT-u ping uobičajenih 25-35ms.

Ajde neka mi neko kaze jer ja nisam primetio recimo kada igram BF3 moj ping na SBB-u je oko 35 a recimo ja ubijem nekoga ciji je ping bude i 10 tako ili ping 40 a ubijem nekoga sa nizim pingom...Vas koji na to kukate ne razumem bas :trust: .

Kako ne razumes? Za neuspeh ne moze da bude kriv on, vec nesto drugo... ili komp ili ping. Posto ni komp ne moze da bude krivac (jer na konfiguraciju open "on" utice), onda je kriv - PING :) Da je imao tih par milisekundi, sigurno ga ne bi ubio taj neko :D

U mom slučaju, uglavnom je baksuz bio taj krivac zbog kojeg nisam napravio kill u BF (od 1942 pa do poslednjeg), a ne ping. Taman nanišanim vuglu sa snajperom, smirim nišan, prst krene na levi klik (više nema povratka), neprijatelj biva ubiven od strane nekog koleze, a moj metak uzalud potrošen, i onda krenem sa monologom pominjanja uže i šire familije koleze koji me je z* :D

Ajde neka mi neko kaze jer ja nisam primetio recimo kada igram BF3 moj ping na SBB-u je oko 35 a recimo ja ubijem nekoga ciji je ping bude i 10 tako ili ping 40 a ubijem nekoga sa nizim pingom...Vas koji na to kukate ne razumem bas :trust: .

Nisam siguran što mene citiraš, nisam kukao na ping, nit ikad krivim ISP-a ako ne znam da igram :)

Neko je pitao kakav je sada ping u igrama, jedino što igram je WoT pa sam odgovorio da je kao i uvek - i kad sam došao na TT bio je 25-35ms i sada je tako, nikad nisam primetio promenu po tom pitanju, a igram svakog dana po par partija.

mighty78: Izvini nije mi bila namera :( .....
enes : Pa znas kako je U BF3 pogotovo kada nas ima 64 igraca gde lete meci granate lauceri pa te ubije neko ko je onako opicio po rafalu neznajuci ni sta gadja ni gde gadja a tih par milisekundi znaci ali ako ti znas da igras to se kompenzuje :)
mimago: *** bedak :D

Poslednja izmena:
mighty78: Izvini nije mi bila namera :( .....

Ma nema veze. I da sam LAN kablom direktno zakačen na game server ne bi mi to pomoglo.

Ja igram rekreativno, par partija na dan, klinci sa 20-30K partija su ionako stekli uslovne reflekse za ono što ja razmišljam da uradim. Najveći ping je meni u glavi ;)

I dalje čekam da me iko iz Targo-a pozove na potpisivanje ugovora, veoma rapidno gubim zainteresovanost za priključenje... 2 puta su me zvali u vezi radova u zgradi, navodno su dolazili, da li su išta uradili ne znam.. ni na visokom ni na niskom prizemlju nema nikakvih promena. Na sajtu kažu da moja zgrada još nije priključena, kao i u call centru.

Nakon cimanja i prikupljanja potpisa po zgradi, nagovaranja komšija kako bi prešli 50% stanova, malo je reći da sam blago razočaran. Stvarno sam mislio da su daleko ekspeditivniji i profesionalniji.

Na kraju ću potpisati sa PTT-om ugovor na 12 meseci.

Poslednja izmena:
Problem sa pingom je resen :) Btw u cs-u se oseti razlika izmedju pinga 5 i 25.za BF ne znam

Данас ме звали из ТТ-а и замолили да одговорим на пар питања, нека врста анкете. Како бих оценио екипе које су инсталирале уређаје, како ТВ сигнал, како нет, шта бих волео да промене (тражио да убаце више филмских канала и СциФи :))...
За рад сам им дао 4 а за ТВ и нет 5.
Четворка зато што мајстори нису знали да је требало да прикључе и ТВ па сам морао сам да стављам конектор на кабл, ситница. Такође, нет нисам имао. Екипа дошла да поправи два дана касније али установили су само да је квар у неком њиховом центру. Мислио сам да ћу добити нет тек после празника али средили су већ 1.1.
Од тада све лепо ради.

Poslednja izmena:
phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpeg

Želimo da Vam poklonimo trenutke uživanja uz TARGO televiziju.

Uverili ste se u visok kvalitet slike, možete u Osnovnom paketu da gledate 2 HD kanala, a od sada imate i mogućnost da 24h gledate TV program u 3 dimenzije.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 104918

Želimo da Vam poklonimo trenutke uživanja uz TARGO televiziju.

Uverili ste se u visok kvalitet slike, možete u Osnovnom paketu da gledate 2 HD kanala, a od sada imate i mogućnost da 24h gledate TV program u 3 dimenzije.

Koliko znam niste ni prvi ni jedini, za hightv, RV ga ima odavno vec, kao test kanal. Samo nisam siguran jer potrebna HD preplata da bi se video ili samo treba imati HD reciver/CAM modul.

Poslednja izmena:
ima nekih filmova/serija, neki IT sajam su prikazivali , skrivene kamere, reklame sa 3D efektima i tako to :D Bar koliko sam ja uspeo da vidim :) Uglavnom svega po malo u 3D :D

Poslednja izmena:
Zadnje vreme doslo, poceli da naplacuju uvodjenje, sve preko 3m kabla se placa, ko to ima sobu do ulaznih vrata? Izgleda im krenulo pa se proalavili, kad su poceli ortaku stavljali kanalice i optika i njima kroz ceo stan sigurno jedno 20m zadjabe.

Da li je ovo tacno?
TARGO Telekom problemi
Published on 4. decembar 2012. by Miloš in Internet, Tutorijali

Na ovoj stranici će biti prikazani svi aktuelni problemi i rešenja istih na TARGO Telekom internetu.

Od tenutnih problema su aktuelni:

Problemi sa TARGO Telekom ONT uređajem (optički modem/ruter).
Otvoren TCP port 23 sa WAN strane
Problem sa wireless-om preko TARGO ONT (optički modem/ruter).
Problem sa home sharing-om
Problemi sa prekidanjem interneta
Problemi sa rutiranjem
Problemi sa pingom
Problem sa YouTube-om
Problem sa nestankom pojedinih digitalnih i analognih kanala na TARGO tv paketu
Nedostatak IPv6 (Internet Protocol version 6), pored opreme na strani korisnika, koja isti protokol podržava.
Nepostojanje EPG-a, u sklopu TV paketa
Nepostojanje E-Mail servera za korisnike

http://www.umrezen.in.rs/tutorijali/targo-telekom-problem/

Jeste, prelistaj prethodne strane.

Doduše, nemaju svi te probleme, a oni koji ih imaju, obično nemaju sve odjednom. Nekom je ping savršen, nekome nije, neko nema problem sa YT-om, neko ima...

Poslednja izmena:

Otvoren TCP port 23 sa WAN strane - zatvorio sam port
Problem sa home sharing-om - koristim bridge mod
Problemi sa prekidanjem interneta - nikad primetio za 4 meseca
Problemi sa rutiranjem - bridge mode
Problemi sa pingom - nisam primetio
Problem sa YouTube-om - mozda neki klip je nekad pravio problem, ali tako je svuda
Problem sa nestankom pojedinih digitalnih i analognih kanala na TARGO tv paketu - nisam primetio (osim ako je neki DM, tv pazova i slicno sto ne gledam)
Nedostatak IPv6 (Internet Protocol version 6), pored opreme na strani korisnika, koja isti protokol podržava. - tacno ali za vecinu korisnika apsolutno nebitno
Nepostojanje EPG-a, u sklopu TV paketa - tacno, rekli da ce biti medjutim jos nema
Nepostojanje E-Mail servera za korisnike - tacno

Svratio danas do keve u 70. I imam šta da vidim u četvorospratnici buše vertikalu!Majstori su podizvođači tako da ništa nisam mogao detaljno da saznam

RAzvukli kablove valjda... još nemam informacije kada će biti završeni radovi :/

tumblr_mbhuoiBy0D1ry25un.jpg

Poslednja izmena:
Da li je ovo tacno?
TARGO Telekom problemi
Published on 4. decembar 2012. by Miloš in Internet, Tutorijali

Na ovoj stranici će biti prikazani svi aktuelni problemi i rešenja istih na TARGO Telekom internetu.

Otvoren TCP port 23 sa WAN strane
Problem sa home sharing-om
Problemi sa prekidanjem interneta
Problemi sa rutiranjem
Problemi sa pingom
Problem sa YouTube-om
Problem sa nestankom pojedinih digitalnih i analognih kanala na TARGO tv paketu
Nedostatak IPv6 (Internet Protocol version 6), pored opreme na strani korisnika, koja isti protokol podržava.
Nepostojanje EPG-a, u sklopu TV paketa
Nepostojanje E-Mail servera za korisnike

http://www.umrezen.in.rs/tutorijali/targo-telekom-problem/

ima i ovaj problem:
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/346761/Nuba--firma-za-jedan-posao-i-brzu-zaradu

Da pohvalim Targo, nemam više problema sa HD youtube snimcima na 1080p video teče glatko i bez ikakvih problema.

@ Orange47

Samo bi bilo dobro da objasniš kako taj sudski postupak utiče na nas krajnje korisnike?

Ne nasedaj na provokaciju :) Covek nema tehnickih mogucnosti, krivo mu, pa ne zna kako da se ukljuci u diskusiju ;) :D

Jel ima neko neke insajderske informacije šta će biti ova specijalna ponuda koju su najavili na svojoj Facebook stranici? :D I da li se neko kojim slučajem raspitivao za one pakete sa bahatim brzinama od 200Mb do 2.5Gb? xD

Das stari televizor dobijes LCD :D TO mi je prvo palo na pamet kada sam video stari TV ZELIS BOLjE , a na drugoj strani SPECIJALNA PONUDA i lcd TV. NIje nikakva informacija nego prva aoscijacija. Sta mislite vi?
Tesklo da je neko uzeo te pakete :D U Pazovi uzimaju 10/5, NBG je malo jaci oni idu na 20/10, 40/20...

Pa to jeste prva asocijacija, ali mi deluje nekako "odjednom"...maltene juče su počeli sa radom. To kažem jer recimo VIP mobile u BiH (ne mogu da se setim da li i u Hrvatskoj) nudi LCD TV po nekoj smešnoj ceni uz naravno ugovornu obavezu, dok recimo kod nas nema ni najave takve slične akcije od strane VIP-a. Mada, ko zna...ako Targo zaista prvi krene sa ovom ponudom, eto i Telekoma odmah posle njih i ostalih telekomunikacionih kompanija (vodim se logikom da su odmah po početku razvoja Targo mreže usledile panične reakcije Telekoma i ostalih sa novim paketima, većim brzinama itd.). No, videćemo :)

samsung-baner-5.jpg

Još ako bi to bio ovaj TV sa slike. :d

Inače, da li neko zna kakva je praksa u inostranstvu po pitanju ''dobijanja'' televizora od strane kablovskih provajdera?

Vrh Dno