Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde pogledajte ovaj post i recite da li vidite jedan link ili dva u njemu: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5093464

Ja vidim samo jedan a kad citiram se vidi da ima dva.
Dva linka.
2168b6c99cecb75d399999a88c84175e.jpg

Poslednja izmena:
Koju verziju TT imas?
Ja poslednju, kacio sam gore koju i link do iste, radi odlicno.

Meni se vide oba linka normalno...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napisao sam koja ke verzija bila.
Prešao sam sada na tu poslednju što je neko okačio i sada se to lepo vidi. Vide se i opisi ispod svake teme.

Jedini problem koji sam video (za ovih nekoliko minuta korišćenja) je da mi nazive tema opet krati sa umetanje tri tačke ali samo kada uđem u podforum, više nije u Subscribed. To se ispravi tako što se prvo malo skroluje na dole pa se onda osveži strana. Ako se samo osveži ništa se ne promeni.

Prikaz slika i klipova još nisam testirao.

Ja ni na jednoj pro verziji nisam imao problem sa prikazivanjem linkova...tj ni na predhodnoj ni na ovoj

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

^takođe ni ja, a probao sam više pro verzija...

Послато са D6603

Izasao 6.5.6 update za Tapatalk, regularna verzina na Play Store, koji resava problem nevidljivog linka.

Useri
Screenshot_20170513-002355.pngScreenshot_20170513-002349.png

Poslednja pro verzija...nikakvi beli useri, niti se sećam da su bili beli

0e303a0a2aef16783a8b2cae9458c892.jpg

Poslednja pro verzija...nikakvi beli useri, niti se sećam da su bili beli

Takodje, na Vip bilo kojoj verziji nikada nikakvi beli useri, odakle neki skidaju te verzije sa belim userima boga pitaj.

Poslednja izmena od urednika:
Imam verziju 6.3.3 instalirana sa googl playa. Posto nije bilo apdejta od prosle godine skinuo sam verziju 6.5.4 sa neta ali mi nedozvoljava instalaciju. Izbaci mi sledeću poruku
3e004c7761855ad065bc3e7017b8bba4.jpg

Čak sam dozvolio instaliranje drugih aplikacija van googl playa, ali nista.
Ima li neko rešenje?

Послато са G740-L00 уз помоћ Тапатока

Imam verziju 6.3.3 instalirana sa googl playa. Posto nije bilo apdejta od prosle godine skinuo sam verziju 6.5.4 sa neta ali mi nedozvoljava instalaciju. Izbaci mi sledeću poruku
Čak sam dozvolio instaliranje drugih aplikacija van googl playa, ali nista.
Ima li neko rešenje?

Послато са G740-L00 уз помоћ Тапатока
Nema, nije za taj OS

Послато са GT-I9100

Poslednja izmena od urednika:
Da, na teme se odnosi moj komentar za bele usere. Evo kako je bilo i kako mi odgovara na mojoj verziji.Screenshot_2017-05-13-23-26-12-122_com.quoord.tapatalkpro.activity.png

dal je realno da mi ne iskacu nove poruke na jednom od foruma na tt? a uredno teme koje pratim strihlirane

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Na MiUi i derivatima je sve moguce.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Vrlo čudno mi ovo izgleda...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Nadrealno loša nova beta verzija [emoji33]
Momentalni povratak na :

Screenshot_20170609-171257.png

Nisu normalni ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Beta tapatalk play store program ...
Imaš gore link za download predzadnje verzije koja valja, ova zadnja je tuga [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Možda je bilo, pa praštajte ako se ponavljam....
Kako da namjestim da se vide fotke koje su upload-ovane direktno u porukama? Fotke sa imgur i sl se regularno vide...
1d19a2c41ace6bbfae643de1011344db.jpg

TT

Što je najgore meni je poslednja verzija skroz OK vizuelno. Iritira me samo što su izbacili sva podešavanja maltene. Iako "pamti" da ste recimo bili na unread tabu i vratiće se sledeći put na to mesto kad dođete na forum ipak bih više voleo da ja to mogu da podesim. Performanse su kao i na prošloj verziji, dakle odlične. Notifikacije ne rade, tu su zeznuli nešto, u settings svima stoji "push token missing".

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ne bih se složio za performanse, upravo mi nije poslao post, bez problema.
Evo ovde je ok, edituje... Ne znam.
A ne vidim više "Customize", koji naslov prvi da prikazuje kad se uđe na neki forum...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno