Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@MisaLion

Meni je odgovarala opcija da se ne ucitavaju samo kad je Mob.data ukljucen, ne bih da ih gasim u potpunosti..

Ma razumem te ali mislim da unovijim verijama to izbaceno osim avatara sto mozes da iskljucis, neka me neko ispravi ako gresim.

Kako da napravim vidget za TT?
Nemam ga više i bilo koju verziju da stavim nemam

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Od kad sam podesio da se TT ne gasi zakljucavanjem telefona(huawei Emui 5), stizu notifikacije za sve zivo :D

E *** kad to treba da podesiš [emoji14]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Bilo mi podeseno da se gasi, nije bilo notifikacija :( :( :( :( :(

Ajde opet.
Ne radi, ali verovatno zato što sam radio restore preko tb-a.
Sad sam odradio clear data.

Mora clear data kada se radi restore, pogotovo razliciti romovi. Desava se i za gmail da ne rade notifikacije, ako se vrati sa TB a ne uradi clear.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Sto je bezveze ovaj look kad je sve belo u pregledu tema, umesto narandžasta i bela boja.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jel ima neko ovaj problem, neće da mi prikaze slike ali kad kliknem na njih sve je u redu?

Odakle beše skidate onu "piratsku" verziju sa izbrisanim reklamama i ostalim modovima? Izvinite sli mučio sam se preko pretraživača i ne mogu da nađem... Hvala unapred inače! :)
9c823ee8fb45f4c9fd6130bd84ead7f4.jpg

Meni pri slanju pošta neće da osveži/prikaže odmah, zadnja Beta

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

I na novoj verziji nestaje twxt i pojavljuje se...osim sto su ubacili obaj iritantni broj postova, gledalaca itd pored naziva teme, ništa novo ni pametno!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Uhhh nikad ništa sa. ru domena :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Greska, vrhunski proveren sajt.
Mislim mogu ti okaciti negde na kom domenu ti verujes, ali generalno za ovaj sajt gresis.

Moze neko da postavi verziju vip 6.5.3. (880), link na nekoj od prethodnih strana ne radi

Samsung A5

Već mesec dana niti jedan jedini bag osim ovog da za neku temu ne prikaže "content preview"

Screenshot_20170510-172739.png

Poslednja izmena:
Još kad bi useri bili druge boje a ne bele...kao ranije što je bilo.

Pa nije sad to, bar meni, nešto važno, a i desi se da od npr 15 tema za jednu ne prikaže prikaz sadržaja.

Sredili su photo preview, signature, aplikacija radi fluidno što je najvažnije ...

Poslednja izmena:
^Definitivno se vidi samo prvi link, a kad se citira vidi se i drugi.

U svakom njegovom postu, posto covek uglavnom ima akcije da pusta po dva odjednom besplatno, se vidi samo prvi link.

Uvek sam mislio da zaboravi da okaci drugi..

Meni se ovako vidi
Screenshot_20170511-102310.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno