Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probaj od nule da instaliraš, radi OK Photo preview [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

0cce051b4bdc4936bf683d81812d1878.jpg

WHAT'S NEW

version 6.5.0
- Revised discussion list UI
- NEW - Simple Post Editor
- Improved performance in thread view
- Bug fixes and other performance improvement

Poslednja izmena:
Da li jos nekom ne radi search na 6.5.2 879. Tj. nadji mi teme ali ne mogu da udjem u njih.

Sent from my mx6 using Tapatalk

Izasla nova verzija za Android, obicna.

Malo mi deluje nepregledno.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jap, malo jeste nabudženo.

Nema potrebe da poslednji komentator u temi dobije čitavo polje za sebe. U kombinaciji slika i tabova moram da zbrajam i razlučujem šta je ime teme a šta ime komentatora.

I slike kao preview bi se mogle skratiti barem nekih 20-25%

Ostali bagovi će već iskočiti danas-sutra, ali radi sve kao i prethodna verzija, nije loše.

Poslednja izmena:
Ceo sistem notifikacija je drugaciji. Ne prikazuje mi sadrzaje novih postova i uvek vodi na poslednji post u temi kad kliknem na notifikaciju.

Izašla nova beta - Tapatalk 6.5.3 (880)
Popravili su sitne bagove iz prethodne 2 beta verzije i ova je sad odlična.
Skrol nikad bolji [emoji106]

nisam koristio tapatalk dobrih 6 meseci i ne mogu da verujem koliko je smooth, pre je skrol bio djubre, razlika je ogromna

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Već par meseci je skrol ok, ali od v6.5 je odličan...
U ovoj zadnjoj su sredili photo preview, signature, advanced notification switch bug ...

Ima li laga od 2-3 sekunde kad se prvi put pokrece TT.

Sent from my G

Do splash screena od tapa meni prodje 2 sekunde. Cak nekad pomislim da nisam tapnuo dobro.

Naravno to je prvi put, dok ga ne ubaci uRAM.
Da nije do one optimizacije (nije)...[emoji33]
Sent from my G

Poslednja izmena:
Ja nikako da se naviknem na 6.XX verziju. A tek na tabletu... po 1.5cm levo i desno prazno. Glupost do bola.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Tapatalk VIP v6.5.3 (880) - DOWNLOAD

Samo trenutnu Tapatalk aplikaciju deinstalirajte pa instalirajte ovu zadnju beta verziju bez reklama ...

Poslednja izmena:
Updateovao mi se TT, ne mogu da se naviknem, cudan nakav i prikaz tema, treba mi 5 minuta da skontam i razlikujem ime teme od usernamea. Slike i avatare sam nekako sklonio.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Zanimljivo je da je apdejt pusten samo za osnovnu free verziju a za pro nema još.

Sent from my D6603

dobih novi TT, meni nema kozmetickih promena, ali dobijam stalno notifikacije kad neko odgovori na pracene teme, pa ok

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Uhhhhh, neverovatni su.. i ranije su se korisnici žalili da username i naslov teme treba da se razlikuju, a oni opet prave iste greške.

Updateovao mi se TT, ne mogu da se naviknem, cudan nakav i prikaz tema, treba mi 5 minuta da skontam i razlikujem ime teme od usernamea. Slike i avatare sam nekako sklonio.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
ja nemam taj problem...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne znam da li je do TT ili čega li već ali malopre nisam mogao da pišem u temi: Predložite nove funkcije na forumu, a onda kada sam opet otišao na tu temu mogao sam da pišem.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jeli ima neko problem da Tapatalk znatno utiče na potrošnju baterije?
Kod mene ovako izgleda:
Screenshot_2017-04-15-21-34-08-817_com.digibites.accubattery.png

Izvinjavam se na of-u ... kako da namestim tapatalk da se logujem kao i ovde zava1974?

Jel se meni cini ili su opcije za data saving izbacene?

Ranije je moglo da se ugasi ucitavanje avatara i automatsko skidanje slika/gifova kad se koristi mobile data. Sad ne mogu da pronadjem vise tu opciju.

Izvinjavam se na of-u ... kako da namestim tapatalk da se logujem kao i ovde zava1974?
Moras da registrujes TT nalog tako da bi mogao, ali ako pitas da se logujes sa tim userneme-om (zava1974) to mislim da ne moze jer se na TT registrujes mailom i passwordom, a ba Benc se registrujes username-om i passwordom.
Ti hoces da kad se logujes u TT da kucas zava1974 jel sam dobro skapirao sta trazis?

Jel se meni cini ili su opcije za data saving izbacene?

Ranije je moglo da se ugasi ucitavanje avatara i automatsko skidanje slika/gifova kad se koristi mobile data. Sad ne mogu da pronadjem vise tu opciju.
Ucitavanje avatara mozes da iskljucis i dalje pod settings pa DEcekiras show user avatar i neces ih videti, ali za skidanje slika bojim se da su to ukinuli meni prilicno nebitno ali kad su na paketu sam manjim brojem GB onda ima efekta i moze da se ustedi koji MB.

Mislim da sam namestio

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno