WHAT'S NEW
version 6.5.0
- Revised discussion list UI
- NEW - Simple Post Editor
- Improved performance in thread view
- Bug fixes and other performance improvement
Izašla nova beta - Tapatalk 6.5.3 (880)
Popravili su sitne bagove iz prethodne 2 beta verzije i ova je sad odlična.
Skrol nikad bolji [emoji106]
ja nemam taj problem...Updateovao mi se TT, ne mogu da se naviknem, cudan nakav i prikaz tema, treba mi 5 minuta da skontam i razlikujem ime teme od usernamea. Slike i avatare sam nekako sklonio.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Moras da registrujes TT nalog tako da bi mogao, ali ako pitas da se logujes sa tim userneme-om (zava1974) to mislim da ne moze jer se na TT registrujes mailom i passwordom, a ba Benc se registrujes username-om i passwordom.Izvinjavam se na of-u ... kako da namestim tapatalk da se logujem kao i ovde zava1974?
Ucitavanje avatara mozes da iskljucis i dalje pod settings pa DEcekiras show user avatar i neces ih videti, ali za skidanje slika bojim se da su to ukinuli meni prilicno nebitno ali kad su na paketu sam manjim brojem GB onda ima efekta i moze da se ustedi koji MB.Jel se meni cini ili su opcije za data saving izbacene?
Ranije je moglo da se ugasi ucitavanje avatara i automatsko skidanje slika/gifova kad se koristi mobile data. Sad ne mogu da pronadjem vise tu opciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari