@Proday
Samsung Note 2 N7100, Android 4.4.2
Probao sam da forsiram razne dpi preko Xposed modula i ništa se nije promenilo. Telefon nikad nisam ni koristio a da nije imao Root, ali stvarno ne mogu da instaliram drugi ROM, pa da podešavam i instaliram 100 aplikacija i da ispravljam razne bubice koje će taj ROM imati. Pre reinstalacije istog ROM-a (dakle sve identično kao sada) mi je sve radilo kako treba. Dakle neki gremlin je u pitanju.Njemu je 4.4.2 softver i dpi problem...
Nemanja rutuj i stavi neki nougat rom, nije to nov telefon pa da se cimaš oko knox-a i garancije.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
I ja bih to voljeo, ali tesko.[emoji295]Dali ima opcija da se iz participated uklone neke teme u kojima sam učestvovao a ne želim više da se pojavljuju
Izluđuje me to
S7 EDGE
Sve je to ok da nije glupog TT koji nekad neće da mi otvori SUBSCRIBED a iz PARTICIPATED istu tu temu otvori [emoji1]Pa to je najbolje rešenje, tako je i zamišljeno da se koristi. Možeš subscribe na teme i na cele podforume, onda ti je sve na jednom mestu u subscribed.
Pomagajte drugari opet.
Kako da stavim hyperlink preko tapatalka? 🙁
Da ne stoji link nego kad se klikne na rec koja je poplavela(ne od muke 😀) da se otvori.
Nerviraju me dugacki linkovi!
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Zar nema i jednokratno plaćanje da se ukinu reklame zauvek? Mada 15 eura čini mi se...Moze preporuka za krštenu noviju verziju TT-a bez reklama i link neki ka istoj, moze i na pp ako je zabranjeno ?Trenutno sam na 6.4.7 verziji i smorilo me je vise da plaćam 1€ mesečno za istu.
Hvala vam
Sent from my D6603
Ivan[emoji768 je napisao(la):;5013193]Zar nema i jednokratno plaćanje da se ukinu reklame zauvek? Mada 15 eura čini mi se...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari