- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 855
Nisam siguran da je to tako, mislim da pro verzija samo ima opciju za jednokratno plaćanje da bi ukinuo reklame, nije kao nekad, kupiš pro i to je to.Ili kupiš pro verziju koja je 3-4$
iP7
Nisam siguran da je to tako, mislim da pro verzija samo ima opciju za jednokratno plaćanje da bi ukinuo reklame, nije kao nekad, kupiš pro i to je to.Ili kupiš pro verziju koja je 3-4$
iP7
Ivan[emoji768 je napisao(la):;5013298]Nisam siguran da je to tako, mislim da pro verzija samo ima opciju za jednokratno plaćanje da bi ukinuo reklame, nije kao nekad, kupiš pro i to je to.
Čini mi se da sa Pro nemaš reklame godinu dana, a sa VIP zauvek.
Ja na xda nemam kao sto rekoh nisam ih ni imao nikad.Vi koji ne vidite reklame idite na neki drugi forum pa javite![]()
Xda, AVS... reklame na svakoj strani, bukvalno.
Ne sećam se gde sam to pročitao. Da sačekamo godinu dana, pa će da proverimo ☺️Gde piše?
Mesečno je 0.99$, za godinu dana je čini mi se 3.99$, a lifetime je 9.99$ ili 14.99$ ne mogu tačno se setiti.
Za pro ne piše ništa, reklame ne vidim.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ja upravo kupio pro. 2.99$.
Barem je na iOS-u tako, ne znam trebalo bi i na Androidu da je isto. Nema reklama i milina. Nigde ne piše datum isticanja.
Idi recimo na ovi temu i vidi pri dnu bilo koje strane da li ima reklama: http://www.avsforum.com/forum/showthread.php?t=1985298Ja na xda nemam kao sto rekoh nisam ih ni imao nikad.
Inace imam najnoviju verziju.
Ako hoces moze i dokaz samo reci koji forum i stranicu.
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Jel zna neko? Pomagajte, bas mi ide na zivce.. 6.4.3 (850)Kako da iskljucim da mi ne prikazuje blog-ove u tab-u za pretplatu??! Izludjuje me vise jer imam nekoliko foruma koje pratim..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari