Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@nemanja123 koji telefon imaš?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ljudi koju verziju preporucujete ali da radi kako treba, pratim forum, odgovorim po neki put...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Njemu je 4.4.2 softver i dpi problem...
Nemanja rutuj i stavi neki nougat rom, nije to nov telefon pa da se cimaš oko knox-a i garancije.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

@Proday
Ja pitam kako si to uradio jer i ja imam problem sa rezolucijom (makar sumnjam). Nisam ni rekao da mi je problem baš QHD rezolucija.

Njemu je 4.4.2 softver i dpi problem...
Nemanja rutuj i stavi neki nougat rom, nije to nov telefon pa da se cimaš oko knox-a i garancije.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Probao sam da forsiram razne dpi preko Xposed modula i ništa se nije promenilo. Telefon nikad nisam ni koristio a da nije imao Root, ali stvarno ne mogu da instaliram drugi ROM, pa da podešavam i instaliram 100 aplikacija i da ispravljam razne bubice koje će taj ROM imati. Pre reinstalacije istog ROM-a (dakle sve identično kao sada) mi je sve radilo kako treba. Dakle neki gremlin je u pitanju.

Pa na nougatu imaš opciju da menjaš rezoluciju...bar ja na s7 samsungu. Mada kao što rekoh nije ni to rešilo problem naknadno ustanovih.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Dali ima opcija da se iz participated uklone neke teme u kojima sam učestvovao a ne želim više da se pojavljuju
Izluđuje me to

S7 EDGE

Izgleda jedino sa se pretplatim na one koje bi eventualno hteo da pročitam pored ovih koje redovno pratim i uklonim PARTICIPATED
Ako neko zna bolje rešenje neka napiše

S7 EDGE

Pa to je najbolje rešenje, tako je i zamišljeno da se koristi. Možeš subscribe na teme i na cele podforume, onda ti je sve na jednom mestu u subscribed.

Pa to je najbolje rešenje, tako je i zamišljeno da se koristi. Možeš subscribe na teme i na cele podforume, onda ti je sve na jednom mestu u subscribed.
Sve je to ok da nije glupog TT koji nekad neće da mi otvori SUBSCRIBED a iz PARTICIPATED istu tu temu otvori [emoji1]

S7 EDGE

Kako da preko TT-a stavim ono 'Spoiler' pa da izadje tekst kad se klikne na njega?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Napišeš [spoile]ovde tekst[/spoile]

Samo dodaš r, nisam stavio jer bi onda to išlo u spoiler zapravo :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Test:

Spoiler
Asdf

Edit:
Test prop'o :D hvala nightshadow.
Shvatio sam kad si editovao :D

Poslednja izmena:
Pomagajte drugari opet.

Kako da stavim hyperlink preko tapatalka? :(
Da ne stoji link nego kad se klikne na rec koja je poplavela(ne od muke :D) da se otvori.
Nerviraju me dugacki linkovi!

Pomagajte drugari opet.

Kako da stavim hyperlink preko tapatalka? :(
Da ne stoji link nego kad se klikne na rec koja je poplavela(ne od muke :D) da se otvori.
Nerviraju me dugacki linkovi!

[urll=www.google.com]ovde rec[/urll]

Primer

Samo skini jedno l, tj da bude url a ne urll :D

Jos jednom zahvaljujem :D

Tupav sam, upravo sam shvatio i za to i za spoiler kad citiras preko TT se vidi "izvorni kod" ako ga tako mogu nazvati :D

Slučajno naleteh na info da protiv reklama u Tapatalk treba blokirati graph.facebook.com

Al' onda eto problema kad se koristi fejs verovatno..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Moze preporuka za krštenu noviju verziju TT-a bez reklama i link neki ka istoj, moze i na pp ako je zabranjeno ?Trenutno sam na 6.4.7 verziji i smorilo me je vise da plaćam 1€ mesečno za istu.
Hvala vam

Sent from my D6603

Šaljem ti na PP.

Hvala druže, radi fino.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Moze preporuka za krštenu noviju verziju TT-a bez reklama i link neki ka istoj, moze i na pp ako je zabranjeno ?Trenutno sam na 6.4.7 verziji i smorilo me je vise da plaćam 1€ mesečno za istu.
Hvala vam

Sent from my D6603
Zar nema i jednokratno plaćanje da se ukinu reklame zauvek? Mada 15 eura čini mi se...

Nemam pojma, nisam gledao.. znam da mi je skidao sa računa mesečno po 1€ nekih pola godine čini mi se.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja koristim 6.4.2 (849), super radi, ne krešuje i nema reklama, nista vise od toga mi ne treba, mislim da ima verzija na apk mirror-u da se nadje

Samsung A5

Ivan[emoji768 je napisao(la):
;5013193]Zar nema i jednokratno plaćanje da se ukinu reklame zauvek? Mada 15 eura čini mi se...

Ili kupiš pro verziju koja je 3-4$

iP7

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno