@Proday
Samsung Note 2 N7100, Android 4.4.2
Probao sam da forsiram razne dpi preko Xposed modula i ništa se nije promenilo. Telefon nikad nisam ni koristio a da nije imao Root, ali stvarno ne mogu da instaliram drugi ROM, pa da podešavam i instaliram 100 aplikacija i da ispravljam razne bubice koje će taj ROM imati. Pre reinstalacije istog ROM-a (dakle sve identično kao sada) mi je sve radilo kako treba. Dakle neki gremlin je u pitanju.Njemu je 4.4.2 softver i dpi problem...
Nemanja rutuj i stavi neki nougat rom, nije to nov telefon pa da se cimaš oko knox-a i garancije.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
I ja bih to voljeo, ali tesko.[emoji295]Dali ima opcija da se iz participated uklone neke teme u kojima sam učestvovao a ne želim više da se pojavljuju
Izluđuje me to
S7 EDGE
Sve je to ok da nije glupog TT koji nekad neće da mi otvori SUBSCRIBED a iz PARTICIPATED istu tu temu otvori [emoji1]Pa to je najbolje rešenje, tako je i zamišljeno da se koristi. Možeš subscribe na teme i na cele podforume, onda ti je sve na jednom mestu u subscribed.
Pomagajte drugari opet.
Kako da stavim hyperlink preko tapatalka?
Da ne stoji link nego kad se klikne na rec koja je poplavela(ne od muke) da se otvori.
Nerviraju me dugacki linkovi!
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Zar nema i jednokratno plaćanje da se ukinu reklame zauvek? Mada 15 eura čini mi se...Moze preporuka za krštenu noviju verziju TT-a bez reklama i link neki ka istoj, moze i na pp ako je zabranjeno ?Trenutno sam na 6.4.7 verziji i smorilo me je vise da plaćam 1€ mesečno za istu.
Hvala vam
Sent from my D6603
Ivan[emoji768 je napisao(la):;5013193]Zar nema i jednokratno plaćanje da se ukinu reklame zauvek? Mada 15 eura čini mi se...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari