nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Vidiš, to mi nikad nije palo na pamet 
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Baš ta duplira cele strane. Idi u deo za oglase i otvori recimo Kupujem ili Zaposlenje, pa da vidiš kako skroluješ u nedogled iako ima po 15-ak tema ukupno.
Radi bez problema.
Sent from S7
Baš ta duplira cele strane. Idi u deo za oglase i otvori recimo Kupujem ili Zaposlenje, pa da vidiš kako skroluješ u nedogled iako ima po 15-ak tema ukupno.
Kad ti se otvori Forums idi na padajuci meni pa na Customize, tu prevuci Unread na prvo mesto i ostalo kako ti odgovara.
Ma šta pričaš?
Sad će Danilo doći da ti kaže da kod njega sve radi i da kod tebe nešto nije u redu
Šalim se
Ja ne mrdam sa 5.7.2 na kojoj sve radi, čak radi i brže od ovih novijih verzija.
To je to. Hvala.Kad ti se otvori Forums idi na padajuci meni pa na Customize, tu prevuci Unread na prvo mesto i ostalo kako ti odgovara.
Nisam razumeo, jel i ova verzija do koje si ostavio link duplira teme?6.3.2 (824) - nema nikakvih dupliranja, radi youtube prikaz klipova ...
Download - http://www.apkmirror.com/apk/tapata...alk-100000-forums-6-3-2-android-apk-download/
+1
Šta da radim kad kod mene radi odlično - nema dupliranja, sve brzo i glatko radi, prikaz slika / klipova ok [emoji2]
Ima 5.7.2 mana koliko hoćeš, ali nebitno ...
EDIT: Sad videh da ponavlja teme u delu foruma oglasi, zaposlenje ...
*** na unread/subscribed/participated tabu ne duplira, a to mi je jedino važno
Duplira i dalje https://support.tapatalk.com/thread...ta-version-feedback.33924/page-30#post-180177Hvala.
Da li na poslednjoj verziji imaš dupliranje tema u oglasima?
Stoji, stoji. Instalirao sam pro i najvišeAko si je kupio ranije, onda ti i dalje stoji kupovina, pogledaj.
Stoji, stoji. Instalirao sam pro i najviše
mi se sviđa što je pozadina na porukama potpuno crna, a na poslednjoj običnoj neka odvratna svetlo siva.
Takođe, pro pamti šta je poslednje čitano - forums/participated/unread...
I neće, otvara opet forume, poslednja betaKad ti se otvori Forums idi na padajuci meni pa na Customize, tu prevuci Unread na prvo mesto i ostalo kako ti odgovara.
E, jos uvek postoji onaj bug sa linkovima. Uvek se pozicionira na post iznad.Zile teras me sad ponovo da instaliram
Duplira.Nova beta ne duplira vise. Za sada dobro radi i nije nista sporija od 5.7.2.
Duplira.
Otvori oglase i bilo koji podforum tamo koji ima više od jedne strane pa ćeš videti. Recimo Kupujem, on ima petnaestak tema, a skrolovaćeš večno i nikad kraj videti nećeš
Inače i ne prikazuje sve slike (posebno iritantno u temi Smešne slike), ili prikaže, ali kada se otvori slika (klikne da bude preko celog ekrana) ne prikazuje, uz poznatu ikonicu slomljenog kvadratića. A neretko se dešava na toj temi i da crash-uje aplikacija pri pokušaju otvaranja slike.
Poslednja verzija koja ne duplira je 6.2.5
Uprqvo sam testirao, i dok ne srede dupliranje ostajem na njoj.
P.S. Ako izađe nova verzija javite da li ima ovog dupliranje tema u oglasima i problema sa slikama.
@Danilo uzdam se u tebe, ti najčešće prvi testiraš

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari