nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Vidiš, to mi nikad nije palo na pamet 
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Baš ta duplira cele strane. Idi u deo za oglase i otvori recimo Kupujem ili Zaposlenje, pa da vidiš kako skroluješ u nedogled iako ima po 15-ak tema ukupno.![]()
Radi bez problema.
Sent from S7
Baš ta duplira cele strane. Idi u deo za oglase i otvori recimo Kupujem ili Zaposlenje, pa da vidiš kako skroluješ u nedogled iako ima po 15-ak tema ukupno.
Kad ti se otvori Forums idi na padajuci meni pa na Customize, tu prevuci Unread na prvo mesto i ostalo kako ti odgovara.
Ma šta pričaš?
Sad će Danilo doći da ti kaže da kod njega sve radi i da kod tebe nešto nije u redu
Šalim se
Ja ne mrdam sa 5.7.2 na kojoj sve radi, čak radi i brže od ovih novijih verzija.
To je to. Hvala.Kad ti se otvori Forums idi na padajuci meni pa na Customize, tu prevuci Unread na prvo mesto i ostalo kako ti odgovara.
Nisam razumeo, jel i ova verzija do koje si ostavio link duplira teme?6.3.2 (824) - nema nikakvih dupliranja, radi youtube prikaz klipova ...
Download - http://www.apkmirror.com/apk/tapata...alk-100000-forums-6-3-2-android-apk-download/
+1
Šta da radim kad kod mene radi odlično - nema dupliranja, sve brzo i glatko radi, prikaz slika / klipova ok [emoji2]
Ima 5.7.2 mana koliko hoćeš, ali nebitno ...
EDIT: Sad videh da ponavlja teme u delu foruma oglasi, zaposlenje ...
*** na unread/subscribed/participated tabu ne duplira, a to mi je jedino važno
Duplira i dalje https://support.tapatalk.com/thread...ta-version-feedback.33924/page-30#post-180177Hvala.
Da li na poslednjoj verziji imaš dupliranje tema u oglasima?
Stoji, stoji. Instalirao sam pro i najvišeAko si je kupio ranije, onda ti i dalje stoji kupovina, pogledaj.
Stoji, stoji. Instalirao sam pro i najviše
mi se sviđa što je pozadina na porukama potpuno crna, a na poslednjoj običnoj neka odvratna svetlo siva.
Takođe, pro pamti šta je poslednje čitano - forums/participated/unread...
I neće, otvara opet forume, poslednja betaKad ti se otvori Forums idi na padajuci meni pa na Customize, tu prevuci Unread na prvo mesto i ostalo kako ti odgovara.
E, jos uvek postoji onaj bug sa linkovima. Uvek se pozicionira na post iznad.Zile teras me sad ponovo da instaliram![]()
Duplira.Nova beta ne duplira vise. Za sada dobro radi i nije nista sporija od 5.7.2.
Duplira.
Otvori oglase i bilo koji podforum tamo koji ima više od jedne strane pa ćeš videti. Recimo Kupujem, on ima petnaestak tema, a skrolovaćeš večno i nikad kraj videti nećeš![]()
Inače i ne prikazuje sve slike (posebno iritantno u temi Smešne slike), ili prikaže, ali kada se otvori slika (klikne da bude preko celog ekrana) ne prikazuje, uz poznatu ikonicu slomljenog kvadratića. A neretko se dešava na toj temi i da crash-uje aplikacija pri pokušaju otvaranja slike.
Poslednja verzija koja ne duplira je 6.2.5
Uprqvo sam testirao, i dok ne srede dupliranje ostajem na njoj.
P.S. Ako izađe nova verzija javite da li ima ovog dupliranje tema u oglasima i problema sa slikama.
@Danilo uzdam se u tebe, ti najčešće prvi testiraš![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari