Ja ne vidim nikakvo drastično poboljšanje skrola, od 6.2.0 mi je maltene tako. Ali to onda i znači to da optimizuju za određen hardver postepeno i da su to verovatno izmene u tim čestim beta verzijama...6.2.1 vs 6.2.3, drasticna razlika u skrolu. Dosta bolje radi, zadovoljan sam
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ja ne vidim nikakvo drastično poboljšanje skrola, od 6.2.0 mi je maltene tako. Ali to onda i znači to da optimizuju za određen hardver postepeno i da su to verovatno izmene u tim čestim beta verzijama...
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Na 623 link ka play app ne otvara se iz play aplikacija nego iz web view [emoji20]Pa imam ga instaliranog, ali vidim da nije bio ukljucen ad blocking.
Kako god, promenili su i reklame.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
5.7.2 [emoji12]
Sent from my m2 note
Probaj.Valja li ta? Ne mogu vise sa ovom poslednjom da se macujem, hebo ih web view!
Sent from my m2 note using Tapatalk
Ja imam 5.7.2 ali nepotpisanu i stalno me smara sa apdejtom da li postoji alat kojim bih mogao ja da potpisem ovu sto sam instalirao, jer bas mi se ne deinstalira pa podesava sve ispocetka.Probaj.
Ovo je potpisana verzija, ako budeš zadovoljan/želeo ostati na njoj neće se sama updateovati.
Moj dropbox.
https://www.dropbox.com/s/xaiiw2ywxy8jwt7/Tapatalk 5.7.2-signed.apk?dl=0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari