Uh nikako da se naviknem na ovoSkinite - TapaTalk v5.7.2 potpisana ili zadnju betu, nema potrebe za komplikovanjem...
Hvala nasao sam.Ima svaka samo je čekiraj.
Edit:
Image editor opcija.
using TT
Nista mi ne pricaj. Ja sam se navikao na te stare verzije. Lepo otvorim TT idem na zvezdicu i vidim sve neprocitane poruke u temama gde sam prijavljen. Ovo je sad verzija 5.7.2 sto je kolega iznad postavio pojma nemam gde je sta.Meni na 4.6.2 nije bilo reklama.Izbacivao broj nepročitanih tema. Crno označene nepročitane theme i jako velika slova.Navikao na tu verzuju.
Ideš gore na tri tačke pa na customize, tu podesiš tabove koje hoćeš.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Edituj i ubaci subscribed tab da bude medju ponudjenima. I ja sam furao 4.8.x dugo i patio se par dana sa 5.7.2 ali lepo radi kada se navikne covek. Jedino sto mi ne dostaje je broj unread postova sto ne mogu da vidim nigde
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Radis clear data pa instaliras noviji apk i logijes se (ili obrises pa instaliras novu)?Pre dva dana mi radile notifikacije, sad ne na ovoj 6.1.5
A ova beta 6.2.0 stoji i dalje kao poslednja, ja ne mogu da verujem da je toliko prošlo vremena a oni nisu provalili da je to jedna od najbagovitijih verzija da sada.
Dobijam samo ovo ali sta god celiram ne dobijam samo moje prijavljene teme, gde gresim?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
UspeoNpr ovako
![]()
I zašto ne staviš dark temu na amoledu![]()
Sent from my Nexus 6P
Hvala i to sam resioMoraš sad malo da kopaš po podešavanjima, na toj verziji dosta stvari koje su bile default na starim verzijama sada mogu da se podešavaju, pa je čak i inicijalno podešavanje suprotno nego ranije...
Konkretno to što pitaš je u me/settings pa opcije odmah ispod dark moda koji si vidim uključio![]()
Sent from my Nexus 6P
Hm kod mene ima na ...Kako izaći na web sa 5.7.2 kada na 3 tačke nema te opcije?
![]()
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Šta je ovo "subforums" i kako može da se označi?Meni ovako za benchmark ...
Pogledajte prilog 211708
Za xda i bez unread jer nema poente.
Sad sam radio clear data/cache, daj quote da vidim radi li.Radis clear data pa instaliras noviji apk i logijes se (ili obrises pa instaliras novu)?
Meni se isto desi kada probam beta verziju.
Radi li?Sad sam radio clear data/cache, daj quote da vidim radi li.
Mozda je Toma preko TT-a odlikov'o moderatore :d
Sent from my D6503
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari