Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima na 4pda i nezvanicna aplikacija, meni bolja

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Šalji...
Taj forum je biblioteka materijala koji se prvo tu pojavljuje ili ga nema nigde :)

Samo jedno pitanje. Koja je razlika izmedju timeline i unread taba?

Edit
Vidim i sam:)

Poslednja izmena:
Skinite - TapaTalk v5.7.2 potpisana ili zadnju betu, nema potrebe za komplikovanjem...
Uh nikako da se naviknem na ovo :(
Ima svaka samo je čekiraj.
Edit:
Image editor opcija.

using TT
Hvala nasao sam.
Meni na 4.6.2 nije bilo reklama.Izbacivao broj nepročitanih tema. Crno označene nepročitane theme i jako velika slova.Navikao na tu verzuju.
Nista mi ne pricaj. Ja sam se navikao na te stare verzije. Lepo otvorim TT idem na zvezdicu i vidim sve neprocitane poruke u temama gde sam prijavljen. Ovo je sad verzija 5.7.2 sto je kolega iznad postavio pojma nemam gde je sta.

827168542cd75cfb2415128f3ea9adfb.jpg

Ovo dobijam kada otvorim bench forum, nigde moje prijavljene teme, treba da odem gore na zvonce pa tek onda da dobijem i nadjem teme??
Moze li neko da pomogne?

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ideš gore na tri tačke pa na customize, tu podesiš tabove koje hoćeš.

Edituj i ubaci subscribed tab da bude medju ponudjenima. I ja sam furao 4.8.x dugo i patio se par dana sa 5.7.2 ali lepo radi kada se navikne covek. Jedino sto mi ne dostaje je broj unread postova sto ne mogu da vidim nigde

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ideš gore na tri tačke pa na customize, tu podesiš tabove koje hoćeš.

Edituj i ubaci subscribed tab da bude medju ponudjenima. I ja sam furao 4.8.x dugo i patio se par dana sa 5.7.2 ali lepo radi kada se navikne covek. Jedino sto mi ne dostaje je broj unread postova sto ne mogu da vidim nigde

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Dobijam samo ovo ali sta god celiram ne dobijam samo moje prijavljene teme, gde gresim?
e58305b452520522112813a46f5d8dfc.jpg

Pre dva dana mi radile notifikacije, sad ne na ovoj 6.1.5
A ova beta 6.2.0 stoji i dalje kao poslednja, ja ne mogu da verujem da je toliko prošlo vremena a oni nisu provalili da je to jedna od najbagovitijih verzija da sada.

Radis clear data pa instaliras noviji apk i logijes se (ili obrises pa instaliras novu)?

Meni se isto desi kada probam beta verziju.

Npr ovako

f8186460b906d99726b7d5fccc6f74be.jpg

I zašto ne staviš dark temu na amoledu :)

Sent from my Nexus 6P
Uspeo :) jos malo da vidim sta i kako za podesavanja pa da probam da ostanem na ovoj verziji :)
Zasto mi ucitava slike na svakoj prijavljenoj temi kada mi otvori?

5314f12443fafd24bc7c3959515b663a.jpg

Moraš sad malo da kopaš po podešavanjima, na toj verziji dosta stvari koje su bile default na starim verzijama sada mogu da se podešavaju, pa je čak i inicijalno podešavanje suprotno nego ranije...
Konkretno to što pitaš je u me/settings pa opcije odmah ispod dark moda koji si vidim uključio :)

Sent from my Nexus 6P

Poslednja izmena:
Moraš sad malo da kopaš po podešavanjima, na toj verziji dosta stvari koje su bile default na starim verzijama sada mogu da se podešavaju, pa je čak i inicijalno podešavanje suprotno nego ranije...
Konkretno to što pitaš je u me/settings pa opcije odmah ispod dark moda koji si vidim uključio :)

Sent from my Nexus 6P
Hvala i to sam resio :)

E sad ;) zasto mi TT salje notifikacije novih poruka za sve forume koje sam prijavljen, nije kao ranije da mi stizu notifikacije samo od tema na forumima gde sam prijavljen? Ako razumes pitanje...

Ubih vas, bas sam naporan [emoji18]

Meni ovako za benchmark ...

uploadfromtaptalk1475956106071.jpg

Za xda i bez unread jer nema poente.

Kako izaći na web sa 5.7.2 kada na 3 tačke nema te opcije?
a586960ee74ea708c488287f67e3ca52.jpg

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

U svemu postoji alternativa osim u forum readerima i ovom budjavom Tapatalku. :d

Mozda je Toma preko TT-a odlikov'o moderatore :d

Sent from my D6503

Meni ovako za benchmark ...

Pogledajte prilog 211708

Za xda i bez unread jer nema poente.

Šta je ovo "subforums" i kako može da se označi?

Pretplaćen sam na dva cela podforuma i ne znam kako da označim da i njih vidim, jer se vidi samo na početnoj strani TT (na strani sa spiskom foruma), a kad uđem u benchmark nema ih nigde. Ranije su bili pod "subscribe".

Sada ima samo "subsrcibe" u kome se nalaze samo predplaćene nepročitane teme (ranije zvan "subscribe unread"). Gde mogu naći sve predplaćene teme (ranije" subscribe) bez obzira da li su pročitane ili ne?
Mnogo lakše nalazim teme tako, ovako malo gubi smisao.

Dakle izmenjao sam 6.1.4, 6.1.2, bete ... Ama ništa sem 5.7.1 mi ne radi, neverovatno, brdo crash reporta sam im poslao, koji su to i.dioti brate mili...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

NIŠTA, evo skidam root, imam neki update za S6, pa root opet i instalacija, možda će onda da proradi. Ne verujem koji su to k.reteni da nisu u stanju da naprave verziju koja lepo radi u zadnjih otprilike 5 verzija?!?! Gospode bože...sve sam probao, clear data pa reinstalacija pa restart i instalacija, jedno desetak puta....

Puk'o i na iPhone-u u zadnja 2 ažuriranja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma užas...koliko sam crasheva poslao i d.ebili ne odgovaraju uopšte, toliki ljudi to koriste...

Izašao je novi 6.2.0 build 786, sređen je refresh i dupliranje tema koliko vidim.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno