Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam kako vama sljaka ova poslednja verzija. Nista ne radi tako glatko kao stari classic. Izgleda da cu se vratiti na taj.
Koristim Nexus 5

A da li vi mozete da stavite smajli? Kod mene nece, pokusam iz swiftkey tastature, posaljem, medjutim smajli ga nema. Taj problem sam imao isto i sa wp verzijom, da li ja nesto ne kapiram ili sta?

Pa forum ne podržava emoji.
Eventualno da staviš one tekstualne ili one iz tapatalka.

Ja ne znam kako vama sljaka ova poslednja verzija. Nista ne radi tako glatko kao stari classic. Izgleda da cu se vratiti na taj.
Koristim Nexus 5
Ista situacija, nexus 5, verzija 5.4.0, secka i to lepo. Prošla verzija mi je lepo radila, ali ne znam tačno koja, 5 nešto.

Kad hocu da kucam, tastatura mi prekrije Quick Reply i ne vidim sta kuca.. Je li do mene ili...ovo se dedava otkad updateovah 6.0.1 i cataclysm mod. Tapatalk 5.3.6.

Adaway i nece ih biti ;-) ili kupi pro verziju TT

Je l' se pojavilo jos nekome interests tamo gde je lista svih foruma?
To lako uklonis. Otkaci zvjezdice i vozdra. Jesu smecari postali, daj platicu ali me ne maltretiraj. Gori su od M$a i njihove 10-ke, ista filozofija.

Ovaj bug sa Quick replyem mi se tek sad pojavio, a kaze godinu dana prisutan...[emoji15] [emoji62] [emoji90]

Edit: Zanimljivo, evo proradi sada (Quick reply) samo od sebe. [emoji2]

Poslednja izmena:
Sta ce vam taj adaway da bezveze stoji u pozadini i srce ram? U lucky patcheru imate opciju block ads, jedan tap i to je to nema vise reklama nigde

Nista se te liste ne 'ucitavaju' sa sistemom. Klasicni princip host file-a kao i na kompu (windowsu) kad blokiramo neki sajt, tacnije dati link (hostname) preusmjeri na lokalnu adresu, a ne na pravi izvor (pravu adresu).

Laki pecer (koji prcka po aplikaciji, vjerovatno pravi .odex), ne more bit bolji od Adawaya.

Poslednja izmena:
Ali te liste moraju biti učitane, neće komp ili telefon pri svakom upitu da kažu, ček da odem do hosts fajla, da vidim šta on kaže za ovu adresu.

Nista se te liste ne 'ucitavaju' sa sistemom. Klasicni princip host file-a kao i na kompu (windowsu) kad blokiramo neki sajt, tacnije dati link (hostname) preusmjeri na lokalnu adresu, a ne na pravi izvor (pravu adresu).

Laki pecer (koji prcka po aplikaciji, vjerovatno pravi .odex), ne more bit bolji od Adawaya.
+1
Upravo tako, što se tiče obe stvari.

Kako me nervira ovo... Formatira svaki novi red u pasus.

Ko je rekao da sam tek sada primetio? :)

A ovo sto me nervira. Ponekad se zaglupi i tako stoji.

Edit: ne mogu da okačim sliku. Jel vam radi upload attachmenta ili klasičnog uploada?

ec59cf5a5355ab0370f71d89c02c678d.jpg

Konačno. Proradio.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno