Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moraju smanjiti ovaj font.

Užas, stalno menjaju, ubodu, pa opet...

Ја сам смањио ручно.

Ručno može da se smanji veličina fonta u okviru teme. Ali kada se pregleda lista diskusija, font je ogroman i ne može da se smanji. Na mom telefonu koji nije baš mali, vide se dve teme odjednom. Užas

Sa informacijama koje po defaultu prikazuje ni ne moze vise da ih stane, uvek mozete podesiti da izgleda ovako

7e3fb4eedcab2ade05b32760a6a5a6fb.jpg

@Telep kako napravi onaj pregled?

Odeš tamo u discusion view i isključiš većinu opcija. Mada vidim da na telefonu ne znači puno, jedino da promeniš dpi

Meni se koči kao lud posle par dana apsolutno fluidnog rada.
Clear cashe, data, pomoglo pet minuta.

Jel zna neko da li ima neka modovana verzija ili sta god koja mi nece uopste prikazivati postove korisnika koji su mi na ignore listi. Nervira me kako trenutno prikazuje.

Da li su ovi normalni? Pa šta je ovo sad u 5.0.5, opet sve drugačije?

Postalo je mnogo bolje ne raditi update aplikacija čak uopšte. Ja sam od samog starta bio obazriv sa updateovanjem a sada mi ni ne pada na pamet bilo koju aplikaciju da ažuriram dokle god sve radi.

Počeću to i na pc da primenjujem.

Tapatalk, i dalje 4.9.5 i radi kao sat.

Ovde me nervira što jednu stvar srede a drugu unište. I onda stalno moraš da stavljaš na vagu šta je manje važno i čega ćeš lakše da se odrekneš kad biraš verziju...

Zato sam ja pre par stranica pisao kako neću mrdati sa 4.9.5.
Ako se pojavi dovoljan broj korisnika koji su zadovoljni sa nekom od ovih novih verzija, ili ako prestane zadovoljavajuće raditi 4.9.5, jedino u ta dva scenarija instaliram neku drugu verziju.
Ako su developeri TT u potpunosti izgubili kompas ne moram se ja nervirati/trpiti zbog toga...

Upravo sam se vratio na verziju 4.9.5 po vašoj preporuci i stvarno je OK, nemam nameru više da radim update jer samo nešto menjaju.

Da li postoji ikakav problem na verziji 4.9.5 U slučaju da ne postoji i ja bih se vratio
Bilo bi dobro ako može neko da je postavi sa izmenjenim imenom, ono da ne izbacuje update

odjednom su mi se pojavile slike na topic pregledima iako nista nisam dirao.. kako ugasiti to ? :)

edit: uspeo.. glupi tt pali opcije sam od sebe. tako mi je upalio i zvuk za not iako ga drzim of
[emoji15]

Poslednja izmena:
Dobra je i poslednja verzija ne znam u čemu je problem. Manje bagova kod mene od bilo koje starije. :D

Meni se baš svidja ovaj novi početni ekran gde su mi forumi.

Da li postoji ikakav problem na verziji 4.9.5 U slučaju da ne postoji i ja bih se vratio
Bilo bi dobro ako može neko da je postavi sa izmenjenim imenom, ono da ne izbacuje update
Meni je OK. Ovaj izgled mi odgovora, font nije prevelik. Notifikacije ne koristim tako da ne znam da li to baguje.

sjajan je ovaj tt. stavim da mi ne zvoni kada stizu not a on zuji sve u 16.. kud ne postoji konkurencija za ovaj program ***

Meni je 5.0.6 ekstra. Konačno odvojili forume od tapatalk profila koji mi je bio pola ekrana

Meni u novoj verziji (5.0.6), ne radi opcija Mark forum as read. Dakle, da bih sklonio onaj plavi marker ispred teme, moram da udjem u nju...

Ima li gde da se skine .appx od Tapatalka pa se sideloaduje u win 10?
I funkcioniše li to u praksi, vidim opciju sideload gde je u windowsu ali zanima me praksa?
Tapatalk je jedino što me potencijalno zanima od Microsoft storea, ne pravi mi se Ms nalog samo zbog njega...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno