Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taman sam se navikao na ovu predjasnju sto nije valjala :)
10 min sam na novoj verziji, za sada super radi.

Preko browsera si probao?

PA to sam i uradio otisao preko mozile na sajt napravio nalog, stigao mi aktivacioni mejl i onda kliknuo na link u njemu i izadje mi obavestenje da sam aktivirao nalog. Ali kad pokusam da se ulogujem na sajt javlja mi da mi nalog ne postoji. o_O

Uuuu kako se lepo vidi cirilica na tapatalku sad sam tek video citajuci neke postove, kad bi odradili i za latinicu bilo bi extra

Jel moze nekako da se podesi da i sticky teme prikaže odmah, a ne da moram da kliknem na njih da bi ih video

Font mi je odličan. Zna li neko koji je?

Meni su napravili totalnu papazjaniju. Rekoh da napravim nalog na tapatalku pre nego sto update-ujem verziju sa play store-a i:
napravim nalog iz tap a talka, uradim update, i on me sada registruje ponovo na sve forume koje sam imao u listi!!!
Upravo mi je stigao info sa bench-a na mail:

"Poštovani *****,
Benchmark forum vam se zahvaljuje na registraciji! Drago nam je što ste se odlučili za članstvo u našoj hardverskoj zajednici. Želimo vam prijatan boravak na forumu.
Sve najbolje,
Benchmark forum

Ja ne verujem sta su oni uradili!

Meni su napravili totalnu papazjaniju. Rekoh da napravim nalog na tapatalku pre nego sto update-ujem verziju sa play store-a i:
napravim nalog iz tap a talka, uradim update, i on me sada registruje ponovo na sve forume koje sam imao u listi!!!
Upravo mi je stigao info sa bench-a na mail:

"Poštovani *****,
Benchmark forum vam se zahvaljuje na registraciji! Drago nam je što ste se odlučili za članstvo u našoj hardverskoj zajednici. Želimo vam prijatan boravak na forumu.
Sve najbolje,
Benchmark forum

Ja ne verujem sta su oni uradili!

Nešto si ti tu zeznuo. :p
Jedna od prednosti tapatalk naloga je što može da te registruje na forum, a da se ti ne cimaš da popunjavaš podatke.

Imaju još puno da rade. Nije ovo ni blizu 4.9.5.

Več peti-šesti put instaliram najnoviju verziju i vraćam se na 4.9.5 :D

Nešto si ti tu zeznuo. [emoji14]
Jedna od prednosti tapatalk naloga je što može da te registruje na forum, a da se ti ne cimaš da popunjavaš podatke.
Napisao sam šta sam i kako radio [emoji12]
Nigde nisam tražio bilo kakvo povezivanje bencha i tt naloga.

Kada krenem da posaljem privatnu poruku nekom ko je napisao neki post(opcija "posalji poruku autoru") ode sve u peršun:)

Poslednja izmena:
Sad probah i ja, isto haha

Blago vama vi bar mozete da citate forum ja napravim nalog i posalje mi link za konfirmaciju i kada potvrdim izbaci mi da je uspesno. Ali onda kad zelim da se logujem preko aplikacije nista se ne desava a na sajtu mi izbacuje da mi nalog ne postoji.

Meni najvise smeta ona "inovacija" da forumima pristupam u gornjem levom cosku, sto je potpuno suprotno od palca i na 5.5 je ozbiljan problem. Da ne spominjem ne prikazivanje pinovanih tema. Odlican je 4.9.5

Da li vam stizu notifikacije za privatne poruke?

Meni stižu ali ja sam na onoj plaćenoj verziji. Kolegi sa foruma sam juče poslao pp u vezi oglasa i uopšte nije dobio notifikaciju.

Meni stižu ali ja sam na onoj plaćenoj verziji. Kolegi sa foruma sam juče poslao pp u vezi oglasa i uopšte nije dobio notifikaciju.

Ne dolaze ni meni odavno, ali prorade posle odredjenog vremena :D

Meni najvise smeta ona "inovacija" da forumima pristupam u gornjem levom cosku, sto je potpuno suprotno od palca i na 5.5 je ozbiljan problem. Da ne spominjem ne prikazivanje pinovanih tema. Odlican je 4.9.5
Meni je to isto bio problem u pocetku. Sad posle najnoviheg update sam se navikao tako da mi je sada na tabletu gde jos imam 4.9.5 verziju tesko da se snadjem[emoji1]

Pa prebaci tel u levu ruku, ili kupi manji.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno