http://www.bariol.comMeni se mnogo sviđa ova poslednja verzija. Font je nekako lepši (zna li neko ime fonta?) i nekako mi je sve preglednije.
Kod mene nije tako, uvek udje tamo gde sam ostao.Postaje malo 2gb rama na mobu
Iz recents udje gde treba ali kada ga startujem preko ikonice na draweru automatski se restartuje. Koja glupost
Da,i mnogo losije radi kada se koristi 2g net
Preko browsera si probao?
U pravu si, moj previd.Nema. Ima samo broj postova u temi + lajkovanje teme.
Meni su napravili totalnu papazjaniju. Rekoh da napravim nalog na tapatalku pre nego sto update-ujem verziju sa play store-a i:
napravim nalog iz tap a talka, uradim update, i on me sada registruje ponovo na sve forume koje sam imao u listi!!!
Upravo mi je stigao info sa bench-a na mail:
"Poštovani *****,
Benchmark forum vam se zahvaljuje na registraciji! Drago nam je što ste se odlučili za članstvo u našoj hardverskoj zajednici. Želimo vam prijatan boravak na forumu.
Sve najbolje,
Benchmark forum
Ja ne verujem sta su oni uradili!
Bilo je o tome par strana unazad. ;-)Font mi je odličan. Zna li neko koji je?
Napisao sam šta sam i kako radio [emoji12]Nešto si ti tu zeznuo. [emoji14]
Jedna od prednosti tapatalk naloga je što može da te registruje na forum, a da se ti ne cimaš da popunjavaš podatke.
Baš tako.Imaju još puno da rade. Nije ovo ni blizu 4.9.5.
Meni stižu ali ja sam na onoj plaćenoj verziji. Kolegi sa foruma sam juče poslao pp u vezi oglasa i uopšte nije dobio notifikaciju.
Meni je to isto bio problem u pocetku. Sad posle najnoviheg update sam se navikao tako da mi je sada na tabletu gde jos imam 4.9.5 verziju tesko da se snadjem[emoji1]Meni najvise smeta ona "inovacija" da forumima pristupam u gornjem levom cosku, sto je potpuno suprotno od palca i na 5.5 je ozbiljan problem. Da ne spominjem ne prikazivanje pinovanih tema. Odlican je 4.9.5
Pa prebaci tel u levu ruku, ili kupi manji.Meni najvise smeta ona "inovacija" da forumima pristupam u gornjem levom cosku, sto je potpuno suprotno od palca i na 5.5 je ozbiljan problem. Da ne spominjem ne prikazivanje pinovanih tema. Odlican je 4.9.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari