Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam stvarno kako, brisah cache, data, menjah par romova i TT4 mi i dalje otvara blank prozor kad odem na olovcicu gore nakon sto selektujem post koji zelim da izmenim.

E vidiš i mene si izbaksuzirao :p i od kako sam u nedelju promenio rom ni meni ne radi edit :(

Opusteno ja vec 2 dana koristim tt bez edit opcije :)

Aj javite samo ako naprasno proradi edit opcija u Tapatalku ovom najnovijem v4.2.2. :(

Kad smo već kod tableta, zar ne može swipe da se radi prilikom gledanja stranica ili samo ja nisam dobro gledao podešavanja?

Baguje mi totalno nakon ovog ažuriranja. Skrolujem do dna teme i opet mi na dnu prikazuje poslednju stranu iz početka.

Meni skoro da ne radi, 5 puta force close pa uđe...
Šta mi je činiti?

E hebem li ga, mora izgleda dvojici da smrkne da bi jednom svanulo :D

Izgleda da mi ništa drugo preostaje...

Jeste cistili cache i data?

Imam jedno pitanje.
Naime, učestvujem na nekih 7-8 foruma. Prvo sam koristio samo tt2, a od pre mesec dana sam kupio tt4, ali ne mogu sve forume da pronađem, dok na tt2 bez problema.
Zna li iko u čemu je stvar, ima li neka caka?

Obriši proxy pa probaj da tražiš

Ibrisao san kolačiće i sad uspeo. Ali, brisao sam i pre pa nisam mogao. Uglavnom šta god da je sad ih imam sve i na tt4 :)

Ok je to,znao sam da će taj post biti obrisan,i želeo sam da bude obrisan čim momak kome je bila namenjena pročita to,nema potrebe da drugi to čitaju. Inače,bila je vezana za sadržaj posta,gde se ceo sastoji od reči bolesno :) i bilo ih je par u toj temi,i još par u forumu za samo 2-3 dana. Previse.
Nego,imam ja pitanje-kako da na tapatalku editujem post koji okačim na benchu? Da li je to moguće uopšte

Nego,imam ja pitanje-kako da na tapatalku editujem post koji okačim na benchu? Da li je to moguće uopšte

Kliknes na svoj post koji hoces da editujes, pa ides na tri uspravne tackice u gornjem desnom uglu, onda ti se otvori drop meni i kliknes edit. To je to.

Jeste bilo sinoć kasno,posle 3 tako da sam možda prevideo, ali sam gledao tu i nisam imao opciju edita za tek napisan,označen post. Probacu sa ovim. A kad bih išao na srp i čekić :) izbaci mi moderate,ali kad kliknem na moderate ništa se ne desava

Evo probao ponovo,nemam edit opciju,a ni moderate ne radi. Samim tim pišem nov post jer ovaj iznad ne mogu da editujem. Iritantno

Pitanje u vezi foruma

Evo probao ponovo,nemam edit opciju,a ni moderate ne radi. Samim tim pišem nov post jer ovaj iznad ne mogu da editujem. Iritantno

Koju verziju tapatalk koristis? Evo na pro verziji a isto je i na free verziji..
zy4u6y4u.jpg

Tapatalk je bar čuven po iritantnosti :)
Kod nekoga ovako kod drugoga onako, ponaša se skroz različito.. al budući da i nema neku konkurenciju valja ga trpeti..
Screenshot edit opcije sa 2.4.13 verzije.

anemyqa4.jpg

Poslednja izmena:
Stvarno bi trebalo da se pazi sta se pise i kuca na ovom forumu, jer ima dosta ati radeon provokatora, koji namerno dizu tenziju, necu da imenujem, sve je jasno :D

Koji su ti borate druže,daj linkove ka njihovim postovima koji provociraju,da vidimo ima li tu istine :)

Verzija tapatalka mi je 4.2.2 zadnja sa Android marketa,mislim da nije pro
To za srp i čekić zezam Xaero-a s maskom :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno