Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta se cudite kad je optimizovan za cpue sa 16 jezgara i 8GB Rama. Nije ni cudo sto sjecka.[emoji108]

Neki ljudi jednostavno ne vide lag,seckanje i slicno iako ga naravno ima.
Ne vredi da se upustas u raspravu jer kod njega "radi" i nista sto se napise ovde nece promeniti njegovo misljenje.
Inace i kod mene na Z2 sa 5.1.1 secka.

Ima thl100 ili tako nesto.

Svima secka samo to neko primeti a neko ne.

Sto je najgore tt ume da radi relativno ok kada se sve ucita. Ali dok se ne ucita raspad, npr. gugl plus je primer aplikacije koja kada se upali taj gpu rendering ne daje bas najbolje rezultate, ali dok se skroluje nema trzanja, nema zastajkivanja ako nesto nije ucitano.

Nisu lepo to sredili...
To je proces u pozadini i nema veze sa hardverom telefona.

Radi, ali nije glatko :)

М8, 5.1.1 vanila(stock) Android. Сецка као док се не очита садржај странице.

Neverovatno sta uradis od aplikacije. Secam se ranije dok sam imao S2 pre koju god radio tapatalk bez problema. Uvek je bilo nekih bagova, ali ovakav lag nije postojao.

Neki ljudi jednostavno ne vide lag,seckanje i slicno iako ga naravno ima.
Ne vredi da se upustas u raspravu jer kod njega "radi" i nista sto se napise ovde nece promeniti njegovo misljenje.
Inace i kod mene na Z2 sa 5.1.1 secka.
Blago tebi....
Ja samo kazem da nema problema a sta neki "pametni" misli bas me....
Aj zaboravite da mi radi TT kako treba.
Ne znam sto bih lagao sta imam ja od toga da se nerviram da mi secka a da pisem da mi radi sve ok.
Mozda vas ima takvih ali ja nisam imam pametnija posla u zivotu a i odradicu i video pa sami procenite dal lazem ako je to nekom bitno.

Ja vala instalirao 2.4.15 tapatalk, radi brzo, jedino mi to i treba.

A radi li ti na njemu search novih foruma, meni na 2.3.0 ne?

Ne radi, ali mi je za account na Tapatalku vezana dva foruma koja posecujem i vise mi nista ni ne treba.

Imam problema sa tt. Nakon par dana od sveze instalacije ovo cudo zauzima vec 620mb od cega 580mb otpada na sd card (kako nemam pojma posto telefon nema sd card, mada i nije bitno posto i onako jede skoro sav preostali prostor na telefonu). Obrisao sam cache iz onog task manager ali je cache i onako bio velik samo 1mb. Kako da oslobodim memoriju od ovog monstruma?

Ma reinstalirao sam je vec misleci da je neki bug ali sipak. Kada je novoinstalirana sve je ok. Medjutim nakon par dana svrljanja po forumu naraste na preko 500mb. Pa majku mu zar cu na svakih par dana morati da reinstaliram tt?

Tapatalk zna da kešira baš dosta.
Ja sam kod mene na tabletu viđao preko gigabajta da je keširao, ali to je bilo prilikom dužeg vremena.
Trenutno je kod mene 130MB keširao, prošlo je desetak dana od kako sam ga instalirao, to jest od kada sam radio fresh install androida M.

Probaj isključiti učitavanje topic images i ostalih slika koje ti ne trebaju u podešavanjima Tapatalka, na taj način bi trebao manje keša praviti.
U krajnjem slučaju factory reset telefona... pola gigabajta za par dana izgleda baš mnogo, osim ukoliko ne koristiš non-stop Tapatalk ne bi smela biti tolika cifra.

Pa obrnem malo teme tipa, smesne slike, smesni klipovi, prozujim tu i tamo i cao prostor. Nego da ne moze da se obrise nekakvim tasterom iz programa ili iza app menadzera vec da moram da brisem celu aplikaciju i da je ponovo instaliram mi je ono, smesno. Jos sto kvazi stavlja sve to na sd karticu koju telefon i nema.

^^ TO BRATE. Uspeo sam, izbunario sam kes i rucno ga obrisao. Inace sa automatskim pretrazivanjem i ova aplikacija je prijavljivala velicinu <1Mb ali posto sa njom moze da se kopa, hehehehehe. Hvala.

Jedino što me stvarno izluđuje kod novih verzija TT je to što ne mogu da refresh-ujem listu npr. participated tema, bez da skrolujem listu do gore. Tačnije, na Androidu mogu da refresh-ujem, ali ne skroluje do vrha automatski, dok na iOS-u ne mogu ni da refresh-ujem ako ne odskrolujem do gore. Zamorno...

Ili ja nesto propuštam...

Probah i ja novu verziju i ono je ocaj kako radi. Ekspresno sam se vratio na 4.8.3 koja radi odlicno. I vise ne probavam nove verzije uopste.

Kad gledam slike preko TT, nece da se skloni gore onaj kako bih ga nazvao kao header neki gdje je dugme za share. Ovah bug se dugo povlaci. Startup scroll lag je i dalje tu. Mislim more se zivjeti i sa ovim....ali...

Da, vidno bolji skrol na 5.2.9... Naravno, sigurno će u sledećoj verziji opet da zeznu tako da ne brinem :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno