Šta je novo?

Tapatalk radi na Benchmark forumu

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
Nakon brojnih zahteva posetilaca, implementirali smo i ovu mogucnost na Benchmark forumu

Ooo, svaka vam cast! Svakim danom bench sve vise napreduje.

Napokon,pohvala:))

odlicno :) i radi

from Desire

Prvi put koristim Tapatalk,i moram priznati da je MNOGO komotnije pisati ovako nego iz browsera. Svaka čast!

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Super!!!
Hvala puno!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odlicno. Ne moram vise da nabadam iz Opere :).
Hvala

Da li mogu skinuti ovu aplikaciju i za svoju Nokiu 5800 XpressMusic ?

Konacno i moj telefon da lepo prikaze bez zumiranja i nabadanja :)

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Aplikacija pomocu koje pristupas forumu, pregledas, ucestvujes, itd, a sve u formi prilagodjenoj za koriscenje na telefonu. Mnogo lakse nego preko browsera za mobilni.

mozes:

Tapatalk for Nokia - FREE

Tapatalk for Nokia supports all S60 3rd and 5th Edition devices, that covers almost all the Nokia medium to high-end model!

Download Now at:

* Ovi Store
* Or direct download from your Nokia device by entering http://tapatalk.com/nokia/tapatalk.dm in Nokia web browser.

Da se i ja prikljucim kao zadovoljni korisnik! Prvi put na Tapatalk-u, sve odlicno radi.

bez zelje da budem partybreaker, al' i dalje mi je bolje resenje da pratim forum iz opere mini koristeci mobile temu.
Posted via Mobile Device

Mnogo pametna stvar ovaj tapatalk :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

mozes:

Tapatalk for Nokia - FREE

Tapatalk for Nokia supports all S60 3rd and 5th Edition devices, that covers almost all the Nokia medium to high-end model!

Download Now at:

* Or direct download from your Nokia device by entering http://tapatalk.com/nokia/tapatalk.dm in Nokia web browser.

Uradim ovo, skine mi tapatalk.dm i sta onda da radim sa njim kad je unable to open iz file managera??!

A taman sam danas hteo da pitam hoce li biti nesto od tapatalka u skorije vreme. :-D Fenomenalno, jako sam prijatno iznenadjen. :)

U vrh je ovo:)

Sent from the best phone......in the world:)

Probaj da mu promenis ekstenziju u .wgz Ako ni tako ne bude htelo, idi na ovi store pa skini sa njega. Ja sam tako snimio. Evo sad pisem iz njega...

Probaj da mu promenis ekstenziju u .wgz Ako ni tako ne bude htelo, idi na ovi store pa skini sa njega. Ja sam tako snimio. Evo sad pisem iz njega...

Nece ni sa wgz! A da ga uploadujes ovde obzirom da je free i u skladu sa temom obzirom da nas ima koji ne volimo ovi?!

Poslednja izmena:
a jel ima neka fora da ne piše u svakom postu ono sent using tapatalk? trulo mi nekako... šta znam ja koristim dolphin hd i namestim da mi učitava desktop stranice, pa tako.... nem pojma, verovatno ću da probam tapatalk, ali me odvlači ovo: sent using tapatalk bla bla

Hvala puno, drago mi je da ste poslušali predlog. :)

Btw. Peco, loš ti telefon. :p

a jel ima neka fora da ne piše u svakom postu ono sent using tapatalk? trulo mi nekako... šta znam ja koristim dolphin hd i namestim da mi učitava desktop stranice, pa tako.... nem pojma, verovatno ću da probam tapatalk, ali me odvlači ovo: sent using tapatalk bla bla

Ima, samo stavi u Tapatalk Signature da bude none.

Mozes da staves i drugacije a i ne mora da pise nista. Tvoj izbor.

Sent from my HTC Hero

super :)

Nazad
Vrh Dno