Šta je novo?

Tajna prodavca kompova

• Začetnik teme Začetnik teme Anakin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
underground je napisao(la):
btw ladno su bile dve particije u fat-u na kojoj je pokusana instalacija XP... Blesavo zar ne !!!! :wall:
sta je tu blesavo? ja sam dve godine drzao xp na fat-u

Blesav na onoj masini koju sam ja spomenuo je prvo bio disk, podeljen na dve particije, na jednoj je bio sistem a na drugoj ghost windowsa ME bez drajvera 😛 (bas su biseri, stavili su ME covku koji je kupio ultra Zido Tomato i "Pentium 4" 2.4 ghz). Na stranu da je ME radio malo sutra, pola drajvera je bilo lose instalirano pa je hardver jadno funkcionisao. Da ne zaboravim da spomenem i ubogi Office 2000 koji nije bio kompletan (u stavi stavili su samo word). Vrhunac je bio kada sam pogledao kameru koju "dele sakom i kapom" i posle pola sata shvatio da, iako se kaci na USB, ne radi jer nema baterije!!!!! No comment 🙂

Blesav je i onaj koji pazari "ultra-mega-giga Zida Tomato" plocu! 😀:d😀

eh...........

Pojedine firme vole da vrse podesavanja servisa windowsa u cilju brzeg rada.ali mislim da to nije slucaj ovde.
U nemackoj npr.kada kupe komp oni ga uzimaju samo za odredjen krug interesovanja.Ne instaliraju sve i svasta kao mi.Sistem radi super kada nije opterecen instalaciajma a to je kada ga kupis.Kada nabudzis sistem onda i najbolja konfiguracija stuca.Neznam samo dali si pricao o ponovo instaliranom cistom windows-u ili napunjenom?

Naravno da ne instaliraju sve i svasta kad to moraju i da plate! 😉

Inace, kod mene je instalirano 10-ak Gb svega i svacega i ne stuca mi uopste!

p.s. Mozda zbog Chieftec napajanja! :d:d:d

Kada pocne da mi stuca PIII sa XP-om, pa ga reinstaliram, a ono miline, odjednom sve radi, pa jos i brzo :-devil-:

sta?u sta?kako?gde?hehe

ma chieftec.mmmmmmmmmmmmm.......a tek cooler master 450w...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........rock n roll :d
ma nije to zbog napajanja....zavisi sta ubacas u sistem,dali ides na net(jako bitno ) i koliko strucno rukujes aplikacijama.
:banana:

Poslednja izmena:
Kada vec spominjete redosled instalacije, da li prvo da se stavi SP2 za XP na sveze instalisanu masinu pa onda directX pa cipset, ili da directX i cipset idu pre SP2?

nekad je vazilo (nt doba) da SP-ovi idu na kraju. Kako je sad, nisam siguran.

poz,

Kad smo već kod podešavanja BIOS-a da priupitam: može li se negde doći do objašnjenja pojedinosti u BIOS-u? Lično, ima dosta stavki za koje ne znam kako bih namestio. Verujem da ima još zaintresovanih za ovo pitanje.

Nazad
Vrh Dno