eto, i ja sam jedan od ucesnika u "istrazivanju nekakvog fantomskog francuskog univerziteta"
Kapiram da su i ostali ucesnici istrazivanja teski apple fanatici tako da mi je sada apsolutno jasno kako oni dolaze do svojih nebuloznih rezultata
Sada ce verovatno isti taj francuski univerzitet da organizuje istrazivanje o tome kako je atomska energija neskodljiva a vec se zna ko ce da budu ucesnici - vlasnici atomskih centrala i predsednici upravnih odbora elektro-kompanije koji drze lance nuklearki.
Do duse, tu ishod nije lako predvidljiv, mozda i ne ispadne onako kako su se nadali.... kod vas na istrazivanju rezultat je bio jasan i pre pocetka
A zatim ce da izvrse i istrazivanje da li Bog i Alah postoje, sa ucesnicima kaludjerima i vahabijama.
eh, da... btw na Mac OS X Serveru sam podesio jedno 3-4 brze i BOLJE sve sto mi je trebalo za firmu nego na Ubuntu - jer kad napise u google "mac os x <moj problem>" dobijem 10 linkova sa odgovorom dok za ubuntu dobijem 380 linkova od kojih pola odmah mogu da bacim u kantu jer stvari koje su vazile za verziju 8 ili 9 vise ne vaze u najnovijoj verziji 10! :wave:
Ko ne zna podesice brze, ali ne i bolje; niti to radi brze, niti bolje.
Kad si vec pri podesavanjima deder napravi i server sa aktivnim direktorijumom i gupnim polisama za windows i *nix racunare. Ne moze? E ***a.... na ubuntu i bilo kom linuxu moze

I mogu da ti navedem barem jos 15 veoma uobicajenih scenarija koje ti graficki templejti za OSX ne pokrivaju.
Uostalom, sto bacas pare na hardver? Ne verujem da ti treba bilo sta vise od fajl servera, kupi si lepo neki NAS od 200 evra, klikni 2-3 puta i to ti je to
ah da, umalo da zaboravim - welcome back!