SnakeEyes
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.05.2002
- Poena
- 619
zatvoren sistem iskljucivo podesen sa iTunes'om - kapiram ja da si mazohista, to vama ne smeta, ostatku sveta - da.
Toliko smeta ostatku sveta da Apple drzi preko 80% tablet uredjaja i da ce za koji dan biti prodato vise iPad-a 2 nego svih ostalih non Apple tableta zajedno.
sobzirom da nema USB, nije moguce transferovati snimljen materijal nigde druge osim na PC preko itunes-a. naravno - osim ako ne odes da dodas jos koji dinar za kablic.
Na koji kablic mislis?
512 ram-a DDR2 na tabletu od brdo eura ? tolko ima moje kinesko 拉屎![]()
Reci mi zbog cega bi vise memorije trebalo iPad-u, kako se taj nedostatak memorije odrazava na krajnjeg korisnika? I posto su ti ocigledno HW specifikacije izuzetno bitne (a po meni nisu ni najmanje) reci mi sta imas da kazes o Tegri 2 vs A5 posto je poznata tvoja izjava kako je Tegra 2 ubica za A5 ? I sta imas da kazes o trajanju baterije iPad-a 2, njegovoj tezini i dizajnu?
i najbitnije od svega: kada kupis Android tablet - tebi ostaje samo trud i zabava da taj uredjaj podesis prema svojim zeljama. market, instalacije, fajlovi, tweak i root i zezanje. e al kad kupis iPad - tek si dao prvu ratu. nijedan OS nista ne valja ako nema aplikacije, a iOS je sistem koji zahteva 0.99 centi za svaku je*enu funkciju, i to minimum.
Pod 1) za iOS prilagodjen iPad-u imas more korisnih free aplikacija.
Pod 2) nije ni potrebno komentarisati koliko aplikacija manje imas za Honeycomb tablete
Pod 3) one koje vrede se i na Market-u placaju
Pod 4) ako ti je vec previse da das 0,99 sto je stvarno smesno i time podrzis developer-e pa ti instaliraj lepo Installous na kome imas sve crackovane aplikacije sa Appstore-a i uzivaj u pirateriji.