Šta je novo?

Tablet Tablet zver za sve

Marezz

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2010
Poena
245
Nisam nikad do sad imao tablet, a sad me nesto svrbi da kupim..

Neka ideja je da se smanje igre a poveca produktivnost, odnosno da se sa konja (komp/laptop) predje na magarca (tablet) i da se usput nadje neki hobi (Procreate i Android alternativa i svasta nesto).

iPad Pro M4 mi deluje jako primamljivo, ali me cena od ~2500evra odbija (tastatura + olovka).. Android tableti mi deluju nekako meh.. rekao bih da nisu ni blizu iPad-u i iPad OS-u, i aplikacijama?

U sustini, ako bi to bio Android, onda nista ispod Snapdragon Elite, interesantan mi je Oneplus Tab 3 + sat + tastatura + olovka za ~800evra..

Ako moze neko ko je koristio i Android i Apple tablete da mi ukratko prenese utiske i opise razlike, bio bih zahvalan.

Nisam jos odlucio koju bi velicinu, 11" ili 13".. jel 13-ica prevelika za igre i sve osim multimedije/rada?

Sta mislite, ima li nesto bolje/pametnije?

Ovih dana treba da izadje Samsungov S11 pa eto ti prilika u preorderu da kupis dobar tablet ako vec ne zalis lovu.

Ja sam na S7+ i jos ne osecam potrebu za menjanjem, a velicina je 12 inca, za moje potrebe idealna.
Kazu da je i polovan S9 super investicija, mada se nikad nisam udubio u razmatranje

Sta znam, s11 kad izadje, bice paprena cena, a ne deluje mi puno bolje od Oneplus Pad 3, jedino sto ima oled displej..

Gledam cene za iPad pro M4, prosto ne mogu da verujem da kosta 2500 evra sa tastaturom i olovkom.. Tablet, a kosta ko jedan osrednji komp..

Do skoro sam imao u glavi da uzmem Lenovo Legion Go 2, iako je u pitanju konzola, ali radi na Windows pa samim tim mu je GPU pogodan i za video rendering. Međutim, zaintrigiralo me je što Adobe Premiere dolazi na iPad OS i dostupan je za preorder do kraja meseca:

Imam ja na KP pouzdanog prodavca iz Subotice. Bio je moderator na isvet ili kako se zvao taj forum. Ja od njega uvek uzimam sve iz apple sveta jos od 2013.
Sto se tice teme, i ja glasam za iPad.

Nazad
Vrh Dno