Šta je novo?

Tablet Tablet zver za sve

Marezz

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2010
Poena
245
Nisam nikad do sad imao tablet, a sad me nesto svrbi da kupim..

Neka ideja je da se smanje igre a poveca produktivnost, odnosno da se sa konja (komp/laptop) predje na magarca (tablet) i da se usput nadje neki hobi (Procreate i Android alternativa i svasta nesto).

iPad Pro M4 mi deluje jako primamljivo, ali me cena od ~2500evra odbija (tastatura + olovka).. Android tableti mi deluju nekako meh.. rekao bih da nisu ni blizu iPad-u i iPad OS-u, i aplikacijama?

U sustini, ako bi to bio Android, onda nista ispod Snapdragon Elite, interesantan mi je Oneplus Tab 3 + sat + tastatura + olovka za ~800evra..

Ako moze neko ko je koristio i Android i Apple tablete da mi ukratko prenese utiske i opise razlike, bio bih zahvalan.

Nisam jos odlucio koju bi velicinu, 11" ili 13".. jel 13-ica prevelika za igre i sve osim multimedije/rada?

Sta mislite, ima li nesto bolje/pametnije?

Ovih dana treba da izadje Samsungov S11 pa eto ti prilika u preorderu da kupis dobar tablet ako vec ne zalis lovu.

Ja sam na S7+ i jos ne osecam potrebu za menjanjem, a velicina je 12 inca, za moje potrebe idealna.
Kazu da je i polovan S9 super investicija, mada se nikad nisam udubio u razmatranje

Do skoro sam imao u glavi da uzmem Lenovo Legion Go 2, iako je u pitanju konzola, ali radi na Windows pa samim tim mu je GPU pogodan i za video rendering. Međutim, zaintrigiralo me je što Adobe Premiere dolazi na iPad OS i dostupan je za preorder do kraja meseca:

Nazad
Vrh Dno