Šta je novo?

Tablet se gasi

• Začetnik teme Začetnik teme Markic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Markic

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2013
Poena
665
Moja oprema  
Laptop
Macbook Pro M4 Pro, HP Pavilion 17
Mobilni telefon
Google Pixel 8 Pro
Pametni uređaji
Galaxy Watch 4 Classic
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam neverovatan kvar imam asus tf300t i cim ukljucim svoj internet tablet se restartuje i nece da se upali cim istekam internet iz struje tablet normalno radi.Do cega je problem.Help

Niko ne zna do cega je problem 🙁

cim ukljucim svoj internet tablet se restartuje i nece da se upali cim istekam internet iz struje tablet normalno radi
Restartuje se tablet i neće da se upali?
Kada ga konektuješ na svoj ruter je li tako?
Jesi probao da li mu se to dešava i kada ga konektuješ na neki drugi ruter?

Bilo kako bilo čini mi se da je najbolje da tabletu prvo uradiš factory reset.
Takodje i tvom ruteru ako se problem pojavljuje samo pri konektovanju na njega.

pa kada se povezem na internet dodje do nekog baga i on se restartuje,upali se i posle 30 sec,opet iznova,probao sam factory reset rutera,ali ne tableta,Uradicu sad i tableta pa javljam

Pa tablet se zaglupeo, ne ruter. Koliko god da ruter "poludi", ne moze poslati komandu uredjaju da se restartuje. Je li jos u garanciji tablet?

Jeste,ne bih da pravim factory restart,ima li neko drugo resenje,i do cega je problem

Bekapuj sta ti treba, pa odradi reset - nije popularno, ali ni ja ne vidim u ovom slucaju bolje resenje. Bice dobro da reset pomogne, nerado bih se igrao reklamiranja po domacim prodavnicama.

a kada bekapujem te aplikacije sta onda.Kako se vracaju

EDIT:Imam aplikaciju app backup,da li se preko toga bekapuje

Poslednja izmena:
A da li je pametno odneti ga u servis,pa nek oni popravljaju.

Zaboravih sinoc da odgovorim. Sta zelis da bekapujes, aplikacije? Moze da se koristi i ta aplikacija koju imas, to je jedan od standardnih nacina. Postoje nacini da bekapujes i podatke uz aplikaciju, ali za to ti treba root. Ovako ti ostaju apk fajlovi, koje kasnije (re)instaliras na resetovan tablet.
Ne bih preporucio nosenje u servis, osim u slucaju reklamacije, svakakvih prica ima iz tih servisa, malo ko je dolazio da se pohvali brzinom usluge.

da li nesto moze da krene po zlu ako ga vratim na fabricka podesavanja?

Samo gubis ono sto si sam ubacio i podesio. A sta mislis da je prva stvar koju bi u servisu uradili?

factory reset 😉

Neverovatno,odneo sam tablet u servis da poprave ovaj kvar,i sad pogledah na netu status popravke i pise da su plastični delovi mehanički oštećeni,a pritom je savrseno ocuvan,bez ogrebotine,nije mi padao.Sta sad da radim i sta se smatra pod PLASTICNE DELOVE 😡 a tablet je normalno radio furao dead triger 2,samo internet ga je restartovo

Stvarno sam ****** sto vas nisam poslusao,i kako sad da im pokazem da ga nisam slomio,a u listu koji sam dobio po prijemu pise da ima ostecenje punjaca i nista vise.Da nije to

ima jos jedno pitanje: da li u tabletu ima plastike,sem poklopca.I da li je ta plastika skupa boga oca

Zavisi od tableta do tableta.
Zavisi takodje i od toga da li ti je tablet u garanciji ili ne.
Ako je u garanciji a oštećen (dakle ne punjač) to znači da su naumili da te oderu po stavci nepravilno rukovanje uredjajem koje je dovelo do oštećenja istoga i nevaženja garancije.
Nazovi ih pa ćeš znati na čemu si, sutra nije daleko.

ali najveca fora je sto on meni nije padao nikada

Nazad
Vrh Dno