Ja da sam na tvom mestu uzeo bi Asus transformer jeste da nije malo para ali vredi
Najbolje da uzme desktop jer moze 3 x bolji za iste pare i od netbooka i od laptopa..Možda glupo pitanje, zašto ne uzmeš netbook? Jeste za nijansu teži i veći, ali ga imaš već za 200e, umesto za 500e koliko košta Asus Transformer i docking station?
Generalno ne razumem da davanje 500e+ za 10" tablet (dakle ne može u džep), a ima solidan 10" netbook za 250e? Možda jer je tablet nov fenseraj i ima touch screen? Android vs Win7?
Npr: http://laptopcentar.rs/product/Asus-eeePC-1015PX-BLK015W-07201107, 25990din
Intel® Atom Dual Core N570 1.66GHz 1MB, 2048MB DDR3 1066MHz , 320GB SATA 5400rpm, 10.2" LED WSVGA 1024 x 600, Intel GMA 3150
Na 320GB možeš da napakuješ gomilu HD 720p filmova (što baš i ne možeš na 16GB u Transformeru) i da uživaš na letovanju...
Dodao bih uz nabrojane prednosti i bateriju kao i gps modul. Ekran transformera u odnosu na ekrane standardnih netbookova nebo i zemlje, pogotovo napolju kad si.
Laptop sam batalio davno zbog netbooka, netbook ne koristim od kad sam uzeo transformer. Dok ga uzmem rasklopim ukljucim ja na tabletu vec zavrsio to sto mi treba.
Za mene licno ja vidim jedinu korist od tableta u kolima.Zasto kupovati preskupe 2 din dvd uredjaje kad je dvd proslost.7 inca+ gps+3g +android+internet je ono sto mi treba u kolima.Imam navigaciju,imam filmove,muziku sve a na izlaz od slusalica ga spajam na muziku u kolima.Po kuci mi ne treba jer imam komp.Za citanje knjiga ostaje samo krevet a kad dodjem do kreveta vec sam zaspao.Nevidim gde po kuci da ga koristim.Da ga nosim napolju neide jedino ostaje na putovanje ali to je dva puta godisnje i tada je opet varijanta u kolima zaduzena za ta dva godisnja odmora.U kuci mu vidim jedinu primenu u kuhinji da zena bude na fejsu dok kuva ili tako nesto .Sve u svemu ni ja nebi dao vise od 200 eura za tablet a kamoli 500 za transformatora.Onaj ko ima visak para a i ja da imam kupio bi tri noteboka dva tableta i jos tri pc-ija.
Što se tiče netbook / tablet sličnosti i razlike, meni lično nisu previše slični. Bilo je silnih polemika da li će Tableti da kanibalizuju netbooke, krajem prošle godine, i kao opšti zaključak je bio: neće, nisu to isti segmenti, tj relativno se malo preklapaju. Ali evo, posle pola godine, vidim da su se svi počeli premišljati![]()
Tableti su već premašili očekivanja i targete, a netbookovi u bunaru ...
Mada, meni je Tab, u formi kakvoj je sad, zaista samo jedna igračka i još nemam nameru da bacam pare na nju, možda zato što nemam vremena trenutno za igranje.
Za mene licno ja vidim jedinu korist od tableta u kolima.Zasto kupovati preskupe 2 din dvd uredjaje kad je dvd proslost.7 inca+ gps+3g +android+internet je ono sto mi treba u kolima.Imam navigaciju,imam filmove,muziku sve a na izlaz od slusalica ga spajam na muziku u kolima.Po kuci mi ne treba jer imam komp.Za citanje knjiga ostaje samo krevet a kad dodjem do kreveta vec sam zaspao.Nevidim gde po kuci da ga koristim.Da ga nosim napolju neide jedino ostaje na putovanje ali to je dva puta godisnje i tada je opet varijanta u kolima zaduzena za ta dva godisnja odmora.U kuci mu vidim jedinu primenu u kuhinji da zena bude na fejsu dok kuva ili tako nesto .Sve u svemu ni ja nebi dao vise od 200 eura za tablet a kamoli 500 za transformatora.Onaj ko ima visak para a i ja da imam kupio bi tri noteboka dva tableta i jos tri pc-ija.
U ovoj temi ste pisali o svemu, osim o tabletima do 200e
Ja recimo ne nameravam da dam vise od te cifre, sta bi ste mi vi preporucili? Mozda Prestigio 5080b ili 7070c?
U ovoj temi ste pisali o svemu, osim o tabletima do 200e
Ja recimo ne nameravam da dam vise od te cifre, sta bi ste mi vi preporucili? Mozda Prestigio 5080b ili 7070c?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari