Šta je novo?

T630 pitanje?

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
695
Kada ubacim karticu koja ima 50 mesta za poruke i na kojoj se nalazi 49 poruka telefon mi procita 29 i kad stavim jos jednu pise memory full. Zasto mi tel procita samo 29 a ne svis 49 koliko imam na kartici?

Ja sam na T610 imao problem sa ocitavanjem SMS-a sa kartice (Archive). Jednostavno nije video ni 1 poruku sa kartice. Jedan master reset je resio problem.

A mozda ima ogranicenje da cita samo 30 poruka sa kartice.. Po sistemu retko koja SIM ima vise.. (ja npr. imam prastaru sa samo 10 poruka).

Na kartici imam 40 mesta i T610 ih bez problema vidi i koristi kada je puna memorija telefona.

Ice, kako si zadovoljan sa T630?
Koliko ti drzi baterija?

Video sam na jos nekim forumima da se ljudi zale na taj problem sa SMSom sa SIMa...

PJ je napisao(la):
Ice, kako si zadovoljan sa T630?
Koliko ti drzi baterija?

Video sam na jos nekim forumima da se ljudi zale na taj problem sa SMSom sa SIMa...

Ne znam jos nista,tel nije moj nego od devojke,uzet je juce tako da za bateriju ne znam jos nista.Ja sam ga malo cackao i odusevljen sam telefonom.
Pozdrav

Gotovo je isti kao T610. Bolji dispay najvece poboljsanje.

SE ocigledno ima problem sa ovim nasim karticama..

Pa ko ima t610 nema potrebe da prelazi na t630, ali za novog korisnika koji se ranije nije susretao sa t610 ovaj t630 je zaista sjajan telefon. Pozdrav

T610 u onoj crnoj boji mi se nikada nije svidjao....T630 je po defaultu beo koliko sam video, pa mi odgovara :)

Kazu da kod nas ima da se kupi samo onaj crni special edition T630 skinut sa T Mobile mreze tak da beli neces uskoro naci...

Isto kao iz a Motorlu V5xx....ima 525 na kojoj ne moze da se promene MMS podesavanja vec su lokovana na Vodafon, a 500 nema ni u najavi....a i za 525 je bilo:" 'oces da kupis ili samo gledas???" "Donecu za 15 minuta". Strasno!

T610 sto se prodaje kod nas nije crni, vec metalik sivi, samo je delom crn, ali se karakterise kao metalik. Ima i ona plava i crvena varijanta, ali to je samo za strana trzista nema ih kod nas. Pretpostavljam da je ista prica i za T630..

delimir je napisao(la):
Kazu da kod nas ima da se kupi samo onaj crni special edition T630 skinut sa T Mobile mreze tak da beli neces uskoro naci...

Ima u NS beli da se uzme,a u SU sam video crni ali nema logo T-Mobile na sebi a ni u softveru...ne znam odakle je taj skinut

ICE, koja je cena za beli?

PJ je napisao(la):
Isto kao iz a Motorlu V5xx....ima 525 na kojoj ne moze da se promene MMS podesavanja vec su lokovana na Vodafon, a 500 nema ni u najavi....a i za 525 je bilo:" 'oces da kupis ili samo gledas???" "Donecu za 15 minuta". Strasno!

Da i ja kada sam kupovao 3650, maltene sto nisam morao da ih molim da mi prodaju... Da je bilo na vise mesta u gradu napusio bih ih (kao i obicno sto radim), ali je bilo samo tamo, a radnja se zatvarala za 10 min (bila subota) :)

Mada, ta opsta nekultura je nesto uobicajeno kod nas. Prijatno sam se iznenadio kad sam zvao Mobtel Call Centar kako su ljubazni i fini.

delimir je napisao(la):
Prijatno sam se iznenadio kad sam zvao Mobtel Call Centar kako su ljubazni i fini.

Ijao!!! Ovo ti nije trebalo....nadajmo se da nece Vodnik d aprocita sta si napisao :smash:
:-devil-:

PJ je napisao(la):
ICE, koja je cena za beli?
E ne znam stvarno,nisam pitao...crni je 300 trenutno i kazu da ce cena da raste.Evo vec par dana se "igram" sa crnim t630 i telefon je za svaku preporuku..Pozdrav

PJ je napisao(la):

Haha pa nista cudno kod nas, nazalost.
Secam pre jedno 4 god kada sam usao u jednu radnju da pogledam koji cu telefon da uzmem, i odabrao odredjeni, posle pitanja da li mogu da pogledam taj i taj telefon sa police, prodavacica je rekla da ne moze da mi ga da u ruku, jer bi time onda svaka musterija stiskala dugmice i pipala pa bi to na kraju ispao polovan telefon! Kaze samo ako hoces da kupis, dacu ti ga u ruke, ovako gledaj maketu. !!! Ej bre. Maketu da gledam od 15 gr. Takve treba zakonom zabraniti. :mad: :wall: :mad: :smackbum:

ICE je napisao(la):
E ne znam stvarno,nisam pitao...crni je 300 trenutno i kazu da ce cena da raste.Evo vec par dana se "igram" sa crnim t630 i telefon je za svaku preporuku..Pozdrav
Ne znam po cemu se razlikuje crni Tmobile, jer ako ima neku foru kao V525 onda je propast od telefona :(
Potreban mi je telefon sa BT (sve vise se prica o naplacivanju GPRS-a, a onda ce to moci i da se koristi kada ti je potrebno :)), a kada vec kupujem telefon, necu da uzmem bilo sta ;)

Uh i ja cekam da pocne naplata GPRS-a ovako vise ne moze.. uvece je prosto preoptereceno.

PJ je napisao(la):
Ne znam po cemu se razlikuje crni Tmobile, jer ako ima neku foru kao V525 onda je propast od telefona :(
Potreban mi je telefon sa BT (sve vise se prica o naplacivanju GPRS-a, a onda ce to moci i da se koristi kada ti je potrebno :)), a kada vec kupujem telefon, necu da uzmem bilo sta ;)

Nema tu foru kao V525,gprs i mms su namesteni i sve sljaka ok. I baterija traje prilicno dobro,stvarno se izivljavam na telefonu i baterija traje puna 2.5 dana sto mislim da je sasvim ok. Pozdrav

t630 je t610 sa boljim ekranom koji je kao UFB(Ultra Flat Brightness) kod Samsunga

SCOUT je napisao(la):
t630 je t610 sa boljim ekranom koji je kao UFB(Ultra Flat Brightness) kod Samsunga
Meni se i sam telefon vise svidja. Vrlo su slicni, ali mi 630 deluje mnogo lepse bez onog crnog okvira...
Ma ne znam...videcu narednih dana po gradu :)

Meni je bas ta boja T630 ruzna. Ova sa crnim okvirom kod T610 je bas elegantna..

Da, ali ja sam daleko od elegantnog tako mi vise lezi bela/srebrna ;)

Vrh Dno