PJ je napisao(la):Ice, kako si zadovoljan sa T630?
Koliko ti drzi baterija?
Video sam na jos nekim forumima da se ljudi zale na taj problem sa SMSom sa SIMa...
delimir je napisao(la):Kazu da kod nas ima da se kupi samo onaj crni special edition T630 skinut sa T Mobile mreze tak da beli neces uskoro naci...
PJ je napisao(la):Isto kao iz a Motorlu V5xx....ima 525 na kojoj ne moze da se promene MMS podesavanja vec su lokovana na Vodafon, a 500 nema ni u najavi....a i za 525 je bilo:" 'oces da kupis ili samo gledas???" "Donecu za 15 minuta". Strasno!
delimir je napisao(la):Prijatno sam se iznenadio kad sam zvao Mobtel Call Centar kako su ljubazni i fini.
E ne znam stvarno,nisam pitao...crni je 300 trenutno i kazu da ce cena da raste.Evo vec par dana se "igram" sa crnim t630 i telefon je za svaku preporuku..PozdravPJ je napisao(la):ICE, koja je cena za beli?
PJ je napisao(la):Isto kao iz a Motorlu V5xx....ima 525 na kojoj ne moze da se promene MMS podesavanja vec su lokovana na Vodafon, a 500 nema ni u najavi....a i za 525 je bilo:" 'oces da kupis ili samo gledas???" "Donecu za 15 minuta". Strasno!
Ne znam po cemu se razlikuje crni Tmobile, jer ako ima neku foru kao V525 onda je propast od telefonaICE je napisao(la):E ne znam stvarno,nisam pitao...crni je 300 trenutno i kazu da ce cena da raste.Evo vec par dana se "igram" sa crnim t630 i telefon je za svaku preporuku..Pozdrav
PJ je napisao(la):Ne znam po cemu se razlikuje crni Tmobile, jer ako ima neku foru kao V525 onda je propast od telefona
Potreban mi je telefon sa BT (sve vise se prica o naplacivanju GPRS-a, a onda ce to moci i da se koristi kada ti je potrebno), a kada vec kupujem telefon, necu da uzmem bilo sta
![]()
Meni se i sam telefon vise svidja. Vrlo su slicni, ali mi 630 deluje mnogo lepse bez onog crnog okvira...SCOUT je napisao(la):t630 je t610 sa boljim ekranom koji je kao UFB(Ultra Flat Brightness) kod Samsunga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari