Genghis Khan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.03.2001
- Poena
- 680
Posle korishcenja 4 Siemensa (c10, c25,s25,sl45), 2 Motorole(cd930, v50wap), 3 Ericssona ( r310s, 2628,t20s), 2 Nokie (6510, 6610) , jednog sonyericssona (t200) i josh par telefona koje sam nosio po 10ak dana (menjaza sa drushtvom) najzad sam uzeo telefon sa kojim sam zadovoljan u potpunosti! Svojevremeno sam bio zadovoljan i sa v50wap, 6510 i 6610 ali ovaj SonyEricsson stvarno ima sve shto je potrebno. Meni je prvenstveno bilo veoma bitno da ima BT, dobar imenik, odlichan organiser, a sve ostalo mi je bilo manje vishe nebitno. Ako je neko chitao video je da sam pre par dana bio u velikoj nedoumici izmedju Nokie 6100 i SE t610. Kada sam otishao u prodavnicu naravno uzeo sam oba, u oba ubacio kartice i pocheo polako da uporedjujem, kuckam, i zezam se sa oba telefona. Nokia je i dalje odlichan telefon ali ipak me je neshto nateralo da uzmem t610. Posle 2h zezanja sa njim znao sam da sam napravio pravi izbor i da bih se bash zeznuo da sam uzeo nokiu (ne kazem da je losha ali SE koji je 30ak € skuplji vredi mnogo vishe od toga) ! Sve karakteristike vam je dao drjackyll u njegovom postu o t610 pa vas necu i ja smarati ali fon je stvarno jako dobar i svima bih ga toplo preporuchio ! Ako neko ima neka pitanja neka slobodno pita u vezi ove azdahe :d