Šta je novo?

T610 - Azdaha !

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Posle korishcenja 4 Siemensa (c10, c25,s25,sl45), 2 Motorole(cd930, v50wap), 3 Ericssona ( r310s, 2628,t20s), 2 Nokie (6510, 6610) , jednog sonyericssona (t200) i josh par telefona koje sam nosio po 10ak dana (menjaza sa drushtvom) najzad sam uzeo telefon sa kojim sam zadovoljan u potpunosti! Svojevremeno sam bio zadovoljan i sa v50wap, 6510 i 6610 ali ovaj SonyEricsson stvarno ima sve shto je potrebno. Meni je prvenstveno bilo veoma bitno da ima BT, dobar imenik, odlichan organiser, a sve ostalo mi je bilo manje vishe nebitno. Ako je neko chitao video je da sam pre par dana bio u velikoj nedoumici izmedju Nokie 6100 i SE t610. Kada sam otishao u prodavnicu naravno uzeo sam oba, u oba ubacio kartice i pocheo polako da uporedjujem, kuckam, i zezam se sa oba telefona. Nokia je i dalje odlichan telefon ali ipak me je neshto nateralo da uzmem t610. Posle 2h zezanja sa njim znao sam da sam napravio pravi izbor i da bih se bash zeznuo da sam uzeo nokiu (ne kazem da je losha ali SE koji je 30ak € skuplji vredi mnogo vishe od toga) ! Sve karakteristike vam je dao drjackyll u njegovom postu o t610 pa vas necu i ja smarati ali fon je stvarno jako dobar i svima bih ga toplo preporuchio ! Ako neko ima neka pitanja neka slobodno pita u vezi ove azdahe :d

I ja sam uzeo T610(juce).Telefon je odlican ekran je super tasteri isto.Software nije spor kao sto su neki naglasavali kao glavnu manu. izmedju 6100 i T610?Definitivno T610!

Koji vam je software u telefonu? Jel R1L013?

PS u servis listu ulazite: > * < < * <

Genghis Khan je napisao(la):
Meni je prvenstveno bilo veoma bitno da ima BT, dobar imenik, odlichan organiser, a sve ostalo mi je bilo manje vishe nebitno.

Zar nema t610 samo 3 polja za telefone za jednu osobu? Kako je to bolje od nokijinog series40?

Guardian OfThe Blind je napisao(la):
...Zar nema t610 samo 3 polja za telefone za jednu osobu? Kako je to bolje od nokijinog series40?

Grešiš ima samo 9 (devet) polja od kojih su 5 (pet) za telefone(Home, Work, Mobile, Fax, Other) ... :mrgreen:

Batica je napisao(la):
275 € - 310 €

To po oglasima ali mislim da je maximalna cena 303€ (za toliko moze da se pazari u roamingu-nadam se da ste me razumeli :d ) !

:)))) dajte ljudi neke sajtove da se skida neki softwercic..Inace poskidao sam svih 7 igara sa sony ericsoon sajta(sve djabe i sve preko GPRSa:))

XaN je napisao(la):
:)))) dajte ljudi neke sajtove da se skida neki softwercic..Inace poskidao sam svih 7 igara sa sony ericsoon sajta(sve djabe i sve preko GPRSa:))
http://www.lasyk.addr.com/themescomputers.htm
http://www.mobisux.com/melodije/midi.php
http://www.mophungames.com/eng/index.php?big=games_center.php&g=platform

Pazi, telefon je daleko od savrsenog.
Upucava se svako malo, ne ako se koristi klasicno, dakle "zvanje i kucanje poruka", ali ako pocnes se igras sa Voice funkcijama organajzerom i ne daj boze BT ne gine ti "skidanje i vracanje baterije".
Nokia 6100 ipak mnogo bolje radi ono sto radi.
Naravno, T610 moze mnogo toga vise da uradi, stvarno su mu mogucnosti izvanderdne ali je sve to realizovano sa malo vise bug-ova.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Pazi, telefon je daleko od savrsenog.
Upucava se svako malo, ne ako se koristi klasicno, dakle "zvanje i kucanje poruka", ali ako pocnes se igras sa Voice funkcijama organajzerom i ne daj boze BT ne gine ti "skidanje i vracanje baterije".
Nokia 6100 ipak mnogo bolje radi ono sto radi.
Naravno, T610 moze mnogo toga vise da uradi, stvarno su mu mogucnosti izvanderdne ali je sve to realizovano sa malo vise bug-ova.

Pozdrav!

Da, povodom takih stvari se izbacuju i najnoviji softveri...

Ranije sam imao problema sa BT HF, ali od kad sam staviio R1L013 firmware, evo vec mesec dana nije ni jednom pukao, a veruj mi koristim sve funkcije.

drjackyll je napisao(la):
Ranije sam imao problema sa BT HF, ali od kad sam staviio R1L013 firmware, evo vec mesec dana nije ni jednom pukao, a veruj mi koristim sve funkcije.

Jel' si imao nekih neprijatnosti prikom updejtovanja SW ili ti je sve prošlo kako treba?

drjackyll je napisao(la):
Gde (kako) si update-ovao firmware?
Ja sam se malo raspitivao i samo u ComTrade-u su mi rekli da moze i to naplacuju 30€!

Nisam imao nikakvih problema ni kod CT-a, a ni preko grane u Ericsson servisu, gde ipak to rade za dzabe.

> * < < * < pa "service info" pa "SW information" cheers

Gde uterati novi SW ?

Pozdrav!

pain je napisao(la):
gde se to kuca???

Isključiš Keylock pa ideš > * < < * < pa "service info" pa "SW information" :smk:

> znači da pomeriš joy u DESNO itd :beat:

* ti je taster u donjem levom uglu :mrgreen:

Za novi software ili u inostranstvo pa u Ericsson servis (dzabe), ili kod nas u CHS (ComTrade, 30 evra), ili neko ko voli da se pravi pametan skine FW sa neta i sam flashuje (glupo).

A jel ima inf kad izlazi neki novi software ??? Imam vec pomenuti (aktuelan - prazna mi bat pa ne mogu da pogledam) !!!

Najnoviji firmware je R3C...

Edit:
Najbitinija je druga brojka, ona oznacava reviziju firmware-a.
Slovna oznaka A, B, C, H, L i slicno oznacava za koga je firmware specifican (T-Mobile, Esato...).
L je oznaka za generciki SE firmware, tako da je R3L poslednja verzija.

sstevo, jel može kod tebe da se prebaci na tu novu? Fali mi i kabl i ta verzija SW, pa ako može da cheers

Batica je napisao(la):
sstevo, jel može kod tebe da se prebaci na tu novu? Fali mi i kabl i ta verzija SW, pa ako može da cheers
Bojim sa da cemo svi morati u ComTrade.

Vrh Dno