Šta je novo?

Sygic navigacija i mape

Kod mene radi sve ok proveri da li je instalirana Jovanka 😊

^
Хвала на информацији која ме је навела да истражим проблем код себе. Наиме након истека Премијум+ пакета остао сам улогован са својим Гугл налогом али код није био активан, искрено не знам зашто али сада када сам поново укуцао код Премијум пакет ради како треба.

Jel ima rešenja za uvoz .gpx file u Sygic, ne uspevam nikako?
Pozdrav i mene ovo zanima takođe, pa ako je neko uspeo može da podeli info. Probao sam razne varijante preko Send to Navigation aplicacije koja daje samo krajnju tačku kao i direktno sa google maps ali nisam uspeo.
Inače ponovo sam se razočarao u Sygic navođenje, koja je po ko zna koji put izabrala lošu rutu. Sve dok postoje magistralni putevi/ njihova ukrštanja i ukoliko se putozi poklapaju sa navigacijom- navigacija vodi ok. Međutim čim nema putokaza za skretanje sa magistrale na sporedni (često seoski put) a navigacija pokazuje skretanje, TREBA DOBRO PROVERITI DALJE NAVOĐENJE, - jer tada navigacija bira alternativu (po njoj brži put) preko nekih seoskih uskih neasvaltiranih puteva uličica punih rupa sa krivinama i sl. Zadnji put navigacija me je vodila kroz selo i to do prelaza preko pruge koji je bio zatvoren fiksnom rampom, pa sam morao da se vraćam na magistralu- na google maps ruta lepo stalno vodi magistralom (u pitanju je put do manastira Ostrog nakon Dimitrovgrada). Kako je moguće da su ti seoski pristupni alternativni putevi brži od magistralnoih nikad mi nije jasno pogotovu kad se posle maltretiranja vratim na magistralu (navigacija je postavljena na fastest route). Nekada neznam ni poentu navigacije ako svako skretanje treba ja da unapred proverim- uporedim sa google maps.
Mislim da ovakve bagove neće ni skoro ispraviti- vidim da ima dosta loših iskustava i drugih korisnika po ovom pitanju, jedino rešenje je uvoz kompletne Google maps rute u Sygic koji je u odnosu na Google vizuelno lepši,ima ograničenja brzine, prestrojavanje sl.

Имао сам и ја исту ситуацију пре неки дан, додуше Sygic ме је лепо водио од Панчева до Баошића (код Херцег Новог) осим тог једног кикса. Наиме Sygic ме је скренуо са регионалног или магистралног пута (не знам тачно како се води пут) од Никшића ка Херцег Новом, постојала је посебна трака за скретање лево, међутим то је била асфалтирана козја стаза на којој се два аутомобила не би могла мимоићи у највећем делу тог пута, који је био дужине 11 киломерара. Срећом нико није наишао из супротног смера и без неких већих проблема сам прешао ту асфалтирану козју стазу.
Можда се ово и није грешка Sygica већ је тај путић у TomTom мапама обележен као нормалан пут. Требало бих да проверим са другом навигацијом која има TomTom мапе како бих ту прошао.

Vrh Dno