eatmyshorts
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2005
- Poena
- 319
Radi link normalno, evo sada sam probao.Probaj ponovo.
Sad radi i kod mene, juce mi je izbacivao gresku :whip:
Radi link normalno, evo sada sam probao.Probaj ponovo.
Hvala :wave:Kikibgd je napisao(la):hehehe
svaka cast
Decko se zbunio kako da pojasni siroj masi koja komp zna samo da ukljuci
To je samo zato shto ljudi nisu u dovoljnoj meri edukovani, a generalno se i plashe istrazivanja tj nepoznatog...Kad neshto ne znash tj kad neko neshto ne zna (a gledano iz ugla prosechnog user-a), uvek ce se banalizovati stvari...VALJA-NE VALJA...uzas! U IT industriji (bar kako je ja vidim) nema "crno-bele boje", vec najvishe "sive".Peca je napisao(la):Mene te pausalne ocene jezivo nerviraju: ovo je dobro a ono je shit...
Ozbiljnim overklokingom se bavi realno mali broj ljudi, umerenim OC-om nesto veci, a najvise ljudi ne overklokuje svoj sistem. Ja znam da se nalazim u OC sobi, ali generalizovanje stvari je budalastina...
Upravo tako! Ono na shta jedan prosechan korisnik treba da obrati paznju na plochi su ostale stvari tipa: audio kodek, RAID podrshka, broj SATA prkljuchaka, eSATA i sl...To su prave prednosti u realnom radu.monteboy je napisao(la):Kad govorimo o srednjem segmentu i umerenom overclocku MSI ce ti zavrsiti posao ne manje lose nego DFI ali ukoliko se pak zainteresujes za dublju analizu OC mogucnosti doticne ploce u proseku ces se vise usreciti sa DFI.
Znam tachno na shta mislish. Recimo zanimljivo je to shto me masa ljudi pita: A zashto Intel ne prodaje taj (recimo) E8400 za veci novac, kad on po tvojim rechima radi na 3,6 GHz na nominalnom naponu?nexilion je napisao(la):zbunio se covek zato sto zna kojim laicima treba da objasni pa je morao da krene od onog 3 jabuke + 1 = 4 (ovde su umesto jabuka GHz). Samo tako srbendi proradi kefalo
Mene te pausalne ocene jezivo nerviraju: ovo je dobro a ono je shit...
Ozbiljnim overklokingom se bavi realno mali broj ljudi, umerenim OC-om nesto veci, a najvise ljudi ne overklokuje svoj sistem. Ja znam da se nalazim u OC sobi, ali generalizovanje stvari je budalastina...
Ocesh da kazesh da je sada svima jasnoobjasnio vam je covek kratko ali hebitacno sve![]()
Ne bih se slozioza mhz/ghz zaludjenike uvek ima bolje/jace i to se placa isto tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari