Pa mozda ce posle neke anonimne dojave naprasno poceti da cita![]()
Zlikovche![]()
![]()
![]()
You wouldnt dare![]()
![]()
![]()
Taj MSI koji su oni koristili (P45D3 Platinum) postize 650FSB tako da ne znam cemu taj remark...
Mali OFF:
Jako mi je zao zbog takvih predpostavki o MSI LGA775 plocama za Intela. Ovo sto pisem se odnosi na ostatke platinum serije iskljucivo (crni PCB) a ostale koje su radjene na crvenom PCBu su Low segment. Imao sam 3 MSI lga775 maticne i to 2x MSI P35 Neo2-FR i MSI P35 Neo3-F. Sve tri su razbijale sto se rada tice i fsb koji sam uspeo da izvucem na njima je bio od 530-550MHz a ploce kostaju strahota malo, u poredjenju sa pandan ASUS modelima.
E sada, zamolio bih clanove foruma da ne pricaju gluposti o tome kako rade doticni modeli ako ih nisu probali licno vec su to culi od drugih. Znaci ne kudite konja kog niste jahali. Zao mi je zbog ovog OFFa ali morao sam jer svi ke..... kako je MSI los, pa los i los i los a niko nece da ih kupi i proba vec svi "BACAJU" kintu na ASUS P5K koja ne moze ni vodu da im nosi a pri tom je skuplja od doticnih MSI modela!
Mali OFF:
Jako mi je zao zbog takvih predpostavki o MSI LGA775 plocama za Intela. Ovo sto pisem se odnosi na ostatke platinum serije iskljucivo (crni PCB) a ostale koje su radjene na crvenom PCBu su Low segment. Imao sam 3 MSI lga775 maticne i to 2x MSI P35 Neo2-FR i MSI P35 Neo3-F. Sve tri su razbijale sto se rada tice i fsb koji sam uspeo da izvucem na njima je bio od 530-550MHz a ploce kostaju strahota malo, u poredjenju sa pandan ASUS modelima.
E sada, zamolio bih clanove foruma da ne pricaju gluposti o tome kako rade doticni modeli ako ih nisu probali licno vec su to culi od drugih. Znaci ne kudite konja kog niste jahali. Zao mi je zbog ovog OFFa ali morao sam jer svi ke..... kako je MSI los, pa los i los i los a niko nece da ih kupi i proba vec svi "BACAJU" kintu na ASUS P5K koja ne moze ni vodu da im nosi a pri tom je skuplja od doticnih MSI modela!
Ja sam se striktno osvrnuo na mid segment od 3-4 maticne ploce ne ulazeci u High Lewel jer ih nisam probao i ne mogu nista reci o tome. DFI sam imao 2 ploce i obe su cvrcale prilikom o/c tako da ne znam sta dakazem sem da je MSI bolji :d:d:d:smoke:
Ono sto isprobam o tome mogu i da komentarisem, ponavljam jos jednom...
Samo mala opaska... MSI PLOCE JESU LOSE, sto se nikako ne moze reci za njihove graficke karte!
jel mogu da znam koji je DFI bio u pitanju ? I koji je to bio MSI uporedjen u odnosu na DFI a da je bio bolji za OC ?
Svi znamo da je trziste Srbije djelimicno snadbjeveno skartom sto znaci za vecinu proizvodjaca postoji roba za zapadno i istocno trziste to je fakat.
Moguce da si upecao losije primerke ipak bi volio od tebe cuti konkretno zbog cega je DFI bio losiji ?
DFI nF650i Dark i DFI P35 Dark (prve serije koje su dosle kod naseg uvoznika) a uzimam za primer MSI P35 Neo3-F i MSI P35 Neo2-FR. ni na 1noj od njih ne cvce zavojnice cak ni pri 550fsb a Neo2 je ladna ko spricer, pa ti sada vidi. A sto se tice skarta ja sam upoznat sa time poodavno ali iz Srbije ne mogu pobeci pa mi preostaje da cutim i da :smoke:
Opet ponavljam da ne govorim o plocama koje nisam probao i ne interesuje me HighEnd segment istih.
E'o kod mene P35 Blood Iron cepa opushteno FSB na 560-580, a nishta ne "cvrci"...
DFI nF650i Dark i DFI P35 Dark (prve serije koje su dosle kod naseg uvoznika) a uzimam za primer MSI P35 Neo3-F i MSI P35 Neo2-FR. ni na 1noj od njih ne cvce zavojnice cak ni pri 550fsb a Neo2 je ladna ko spricer, pa ti sada vidi. A sto se tice skarta ja sam upoznat sa time poodavno ali iz Srbije ne mogu pobeci pa mi preostaje da cutim i da :smoke:
Opet ponavljam da ne govorim o plocama koje nisam probao i ne interesuje me HighEnd segment istih.
Samo mala opaska... MSI PLOCE JESU LOSE, sto se nikako ne moze reci za njihove graficke karte!
@monteboy:
Ma sve je to OK i ja se slazem sa svime sto ti kazes, ali ja nisam ispitivao max fsb niti max o/c niti sa dfi niti sa msi plocama. Meni je to posao tako da me kuci mrzi da bilo sta cackam. Na dfi se nisam zalio zbog o/c vec zbog pistanja zavojnica na ploci a narocito na nF650i. U ***. bilo je po sistemu ala veje, veje, sta marimo mi... Ja sam se brecnuo na nesto sasvim drugo. Zasto npr favorizovati dfi ili asus a totalno zapostaviti msi ili biostara. Sve te ploce rade manje vise korektno na def vrednostima a sto se o/c trzista tice tu jedva da otpada 2% svih koji koriste racunar. Treba za stom manje para dobiti sto bolji kvalitet i defaultu i u o/c-u (zasto da ne). Ali da mi neko kategoricki tvrdi da je msi shit ili biostar recimo ... a da je prethodno nije probao kako radi u praksi. ***, takvi smo mi Srbi. Sve ovo sto pricam odnosi se na Mid Segment trzista i uopste ne govorim o Extreme O/Cu. Vec i u Mid Segmentu treba odabrati ono sto ce iole dobro raditi a za sto manje love. E tu dolazi do izrazaja ovaj M.. Ko ne veruje neka proveri. jeftiniji je i od DFi i od ASUS pandana a radi i brze i bolje. U ostalom sa me gabri za sve to. Ja od toga nemam nista pa sto bih onda bilo koga favorizovao but LONG LIVE THE COMMUNIST PARTY . :d:d:d:d
P.S. Odoh ja da radim, jer ko radi taj se ...
pozz, OFF
Ne radi linak, tj. uklonjeno je sa rapishare-a. Jel moze neko da okaci na youtube i da ostavi linak ovde
BTW sve cestitke za vrle serbske overklokere jos jednom![]()
Evo ja imam DFI P35 Dark T2RS i to iz te prve serije, nema cvrcanja.DFI nF650i Dark i DFI P35 Dark (prve serije koje su dosle kod naseg uvoznika) a uzimam za primer MSI P35 Neo3-F i MSI P35 Neo2-FR. ni na 1noj od njih ne cvce zavojnice cak ni pri 550fsb a Neo2 je ladna ko spricer, pa ti sada vidi. A sto se tice skarta ja sam upoznat sa time poodavno ali iz Srbije ne mogu pobeci pa mi preostaje da cutim i da :smoke:
Ozbiljnim overklokingom se bavi realno mali broj ljudi, umerenim OC-om nesto veci, a najvise ljudi ne overklokuje svoj sistem. Ja znam da se nalazim u OC sobi, ali generalizovanje stvari je budalastina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari