E ovako, znaci, pricamo o SotS sa poslednjom ekspanzijom, Argos Naval Yard ili predposlednjom sa onim pticama,zaboravih kako se zove. Meni licno u kaqtegoriji RTS-a bilo fantazzi bilo Sf ovo je ubedljivo NAJBOLJI RTS ikada. Odusevljava me to sto nema izgradnje baza na svakoj planeti vec su planetice ko bankomati, samo ispustaju kes

Mozda je nekome taj mikromenadzment super ali to je stvar koja mi je ugusila Rome Total War kada sam posedovao brdo gradova trebalo mi je vise vremena da ih sve menadzujem nego sto su mi bitke trajale.... E toga ovde nema. Nego, sa kojom rasom volite da igrate?
Meni se svidjau bube, imaju ubedljivo najbolje kruzere, sto se rasporeda tureta i torpeda i onih gadnih opakih lasera tice. Mada je kasnije zeznuto zbog tarkasa i ribica kada imaju najace motore, pice mnogo daleko po potezu...
Nego jel neko uspeo uspesno da igra sa Zuulovima? Ja sam probao u par navrata ali me ubi ono konstantno busenje tunela...
Stvarno steta sto nema kampanju.
E, da, da, koje vrste mapa igrate? Ja sam ih probao skoro sve ali mi najvise odgovara 2D, one ostale su mi previse konfuzne za ugodno igranje. Mislim da bi trebalo da ubace sve one mape u 3D da mogu da budu u 2D ovako je samo jedna mapa u 2D koja se uvek pravi po istoj matrici.