Šta je novo?

swords of the stars

zulu

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2004
Poena
619
da li je igrao neko?
trebalo bi da bude na "homeworld" fazon (pravili ga oni likovi sto su radili cataclyzm), nekoliko razlicitih rasa, 3d bitke, ogroman tech tree, bla, bla...

meni licno grozna igra... nadao sam se necemu kao galciv, ali |..

nabavio igru ali nikako da nadjem vremena da je malo i odigram, neki su odusevljeni istom dok su drugi totalno razocarani

Igra je tipa 4X, ne znam hocu li imati vremena i zivaca za tako nesto... ono sto ja cekam je neka prava Space RTS... valjda ce ova Sins of Solar Empire valjati nesto...

Jako loša igra, baš me je razočarala :(

ja obozavam 4x igre, ali je ovo krs...

Igra deluje nedovrseno, bolje reci zbrzano... Grafika je korektna, muzika takodje, ali kampanje su neinteresantne.

E ovako, znaci, pricamo o SotS sa poslednjom ekspanzijom, Argos Naval Yard ili predposlednjom sa onim pticama,zaboravih kako se zove. Meni licno u kaqtegoriji RTS-a bilo fantazzi bilo Sf ovo je ubedljivo NAJBOLJI RTS ikada. Odusevljava me to sto nema izgradnje baza na svakoj planeti vec su planetice ko bankomati, samo ispustaju kes :) Mozda je nekome taj mikromenadzment super ali to je stvar koja mi je ugusila Rome Total War kada sam posedovao brdo gradova trebalo mi je vise vremena da ih sve menadzujem nego sto su mi bitke trajale.... E toga ovde nema. Nego, sa kojom rasom volite da igrate?

Meni se svidjau bube, imaju ubedljivo najbolje kruzere, sto se rasporeda tureta i torpeda i onih gadnih opakih lasera tice. Mada je kasnije zeznuto zbog tarkasa i ribica kada imaju najace motore, pice mnogo daleko po potezu...

Nego jel neko uspeo uspesno da igra sa Zuulovima? Ja sam probao u par navrata ali me ubi ono konstantno busenje tunela...

Stvarno steta sto nema kampanju.

E, da, da, koje vrste mapa igrate? Ja sam ih probao skoro sve ali mi najvise odgovara 2D, one ostale su mi previse konfuzne za ugodno igranje. Mislim da bi trebalo da ubace sve one mape u 3D da mogu da budu u 2D ovako je samo jedna mapa u 2D koja se uvek pravi po istoj matrici.

Poslednja izmena:
Paaaa otiso sam na search ukuco swords of the stars i naleteo na ovo, nego si video svoj komentar od pre 5 godina :) Mada, bez Born of Blood i petcheva, pre svega petcheva, koje ta expanzija donosi igra je bezveze... Pogotovo sto ne vidis radijus oruzja...

Da, znam za moj komentar, ali stvarno sam tada imao takav utisak. Igra je kada se pojavila imala baš mnogo bagova i propusta u interfejsu.
Trebalo mi je dosta vremena da se nateram da je probam ponovo (posle pojave Murder of Crows ekspanzije), pa sam se prijatno iznenadio koliko je igra napredovala u međuvremenu i počeo polako da se oduševljavam :)
Sada imam kupljena dva originala i iščekujem drugi deo k'o ozeblo sunce :p
Nego ajd' da nastavimo u mojoj temi, ovde ionako nije dobro napisano ime igre ;)

Nazad
Vrh Dno