Šta je novo?

Swift problem

fearthebeard

Cenjen
Učlanjen(a)
20.09.2013
Poena
170
Naime, danas sam uradio prvu aplikaciju u Swiftu, da probam kakav je jezik (odlican 😀).
Kada sam zavrsio sa programom, xcode mi nije prijavljivao nikakvu gresku. Medjutim, kada pokrenem iOS Simulator samo stoji na crnoj pozadini i to je to...
Zna li neko u cemu moze da bude problem? A kada nije crn ekran, izbaci mi kako sam dao naziv projektu i ostaje tu...

Tesko da ce ti neko pomoci sa ovako malo informacija. Preporucio bih ti da za pocetak nadjes neke tutoriale i radis po njima.

Druze, pa ne znam koju informaciju zelis da ti dam? 🙂
Jednostavno je kao sto sam napisao. Napisao sam kod, koji radi, ali preko iOS simulatora je crna slika, nista ne izbacuje... a nema greska u kodovima

Koji xcode, da li radi bilo koja App...

A jesi probao da proveris da li postoji update za taj xcode? Ako jesi da li si probao da skines neki example app koji radi i da ga pokrenes?
A za ovo:
Druze, pa ne znam koju informaciju zelis da ti dam?
Jednostavno je kao sto sam napisao.
cu ja tebi da postavim pitanje - napisao sam jednostavnu PHP aplikaciju koristeci Laravel framework, ali kada je pokrenem nema gresaka a dobijem praznu stranu - u cemu je problem? Shvatas li sada zasto te svi isto pitaju?

Najnoviji Xcode je (6.1).
Skinuo sam sa Apple developer-a, i isto mi stoji crni displej

Da li mozes da pokrenes bilo sta pod emulatorom ? U xcode napravi običnu App sa UI View i pokreni.

Sinoc sam napravio ActivityView, to mi je prvo palo na pamet, sa UIViewController-om, ali i dalje mi stoji crni ekran.. Da ponovim, kod je tacan, nije mi se ovo desavalo...
Nemam predstavu o cemu moze da bude problem.
Kada upalim simulator, stoji mi samo crna slika, bukvalno se nista ne desava...

Negde sam naleteo da treba da u /etc/hosts dodati ako nedostaje localhost 127.0.0.1

Druze, hvala!
Dodao sam localhost, radi sada! Woohoo! 😀
Hvala jos jednom!

Hahaha... Pitam se samo kako je nestao localhost iz hosts.

Veruj mi da nemam pojma 🙂

Da nisi menjao hosts kada si pokušavao da flashujes neki stariji iOS koji Apple više ne potpisuje?

Nikada nisam nista cackao u vezi hosts-a

Mozda ako si koristio redsn0w ili nesto slicno 🙂

Verovatno sam slucajno nesto promenio, ne znam... 🙂

Nazad
Vrh Dno