Crni je napisao(la):TypingMaster jeste odlican program, ali nije besplatan 😉...
kUdtiHaEX je napisao(la):Dodji na IRC i ima da ovladas tom vestinom vrlo brzo 🙂
U pravu si za Ne-Free :beat:Genghis Khan je napisao(la):...
Chovek je rekao i ne-free da navedemo 😉
Inache IRC jeste super kombinacija ali ja ipak preporuchujem da se prvo predju malo osnove-koji prst gde ide - ako hocete slepo kucanje. Tek onda IRC i ne odustajati jer u pochetku ide sporo kada se predje kurs. To je po meni najjacha kombinacija!
jddipqd je napisao(la):Crimsonland
mod Typ'o'Shooter :d
Crni je napisao(la):...
U pravu si za Ne-Free :beat:
Pa kad je vec tako, evo par komada koji mogu biti od koristi:
- KeyBoarding Skills Test (vise za proveru brzine kucanja i treniranje 🙂 nego za ucenje s nule)
- Learn To Type
- Typing Star
- TypingMaster
BTW ovo za IRC i pravilno kucanje stoji jer se jedino pravilnim kucanjem moze postici velika brzina, a veliki je problem odvici se od nepravilnog 🙂
CrimsonlandOptiPlex je napisao(la):...
Istina ! 😉
Apsolutno najbolji sistem ucenja brzog kucanja ! :mrgreen:
Pa ne znam bash...meni je ortak koji je bio kao typing_king ekonomske rekao da se sistem ucenja u skoli i sw-ski gotovo ne razlikuje (mislim da je mislio bas na typingmaster), naravno uvek je lakse uciti sa ljudima, ali nije ni ovo lose ...outlaw je napisao(la):Ja iskreno sumnjam da ce bilo koji program na svetu da vas nauci da kucate na slepo onako kako treba...
Pa nisam dzabe giljao cetiri godine daktilografiju u srednjoj skoli! :type: A nije da se hvalim, ali bio sam i prvak Srbije u 2. godini...
http://crimsonland.reflexive.com/crimsonland/blenta je napisao(la):Crimsonland
mod Typ'o'Shooter ?? Pa ovoga nema nigde na netu (spelovanje ???)
blenta je napisao(la):Pa ne znam bash...meni je ortak koji je bio kao typing_king ekonomske rekao da se sistem ucenja u skoli i sw-ski gotovo ne razlikuje
Ajd' i ja cu javiti sta zanam posle 2 nedelje, svaki dan sat (kumulativno), da vidim da l' sam za kucanje teligentan ? ;Pdriver je napisao(la):Au deco, al ste razmazeni...Ja za 2 nedelje nauchio da kucam na onoj nekoj najgoroj mehanichkoj na kojoj tasteri imaju otpor 4G 🙂 Neko mi samo pokazao gde prsti idu i svaki dan po sat vremena prekucavao textove i za 2 nedelje master 🙂 Naravno, kucao sam mnogo sporo, ali pravilno....I jedan hint za pochetnike...Kada prebrodite sam start, odnosno nauchite gde koji prst ide, obavezno zaklonite tastaturu nechim tako da je ne vidite i uchite da kucate dok gledate u monitor...Ako nauchite da kucate gledanjem u tastaturu, to je isto ko da kucate jednim prstom, opet sve od nule 😉
Ako je ovo bila sala :cuss: , skinuo sam celu igru i...pa necu preci prvu kampanju josh 10 godina (presao sam podkamanje), imash li neke sifre da preskocim ovaj genocid ? 🙂http://crimsonland.reflexive.com/crimsonland/
Samo prvo moraš da pređeš kampanju da bi otključao Typ'o'Shooter
Presao sam prvi quest (valjda si na to mislio kada si rekao kampanja) i nista. Gde treba da vidim taj TYPE mod ???jddipqd je napisao(la):...
http://crimsonland.reflexive.com/crimsonland/
Samo prvo moraš da pređeš kampanju da bi otključao Typ'o'Shooter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari