Crni je napisao(la):TypingMaster jeste odlican program, ali nije besplatan...
kUdtiHaEX je napisao(la):Dodji na IRC i ima da ovladas tom vestinom vrlo brzo![]()
U pravu si za Ne-Free :beat:Genghis Khan je napisao(la):...
Chovek je rekao i ne-free da navedemo
Inache IRC jeste super kombinacija ali ja ipak preporuchujem da se prvo predju malo osnove-koji prst gde ide - ako hocete slepo kucanje. Tek onda IRC i ne odustajati jer u pochetku ide sporo kada se predje kurs. To je po meni najjacha kombinacija!
jddipqd je napisao(la):Crimsonland
mod Typ'o'Shooter :d
Crni je napisao(la):...
U pravu si za Ne-Free :beat:
Pa kad je vec tako, evo par komada koji mogu biti od koristi:
- KeyBoarding Skills Test (vise za proveru brzine kucanja i treniranjenego za ucenje s nule)
- Learn To Type
- Typing Star
- TypingMaster
BTW ovo za IRC i pravilno kucanje stoji jer se jedino pravilnim kucanjem moze postici velika brzina, a veliki je problem odvici se od nepravilnog![]()
CrimsonlandOptiPlex je napisao(la):...
Istina !![]()
Apsolutno najbolji sistem ucenja brzog kucanja ! :mrgreen:
Pa ne znam bash...meni je ortak koji je bio kao typing_king ekonomske rekao da se sistem ucenja u skoli i sw-ski gotovo ne razlikuje (mislim da je mislio bas na typingmaster), naravno uvek je lakse uciti sa ljudima, ali nije ni ovo lose ...outlaw je napisao(la):Ja iskreno sumnjam da ce bilo koji program na svetu da vas nauci da kucate na slepo onako kako treba...
Pa nisam dzabe giljao cetiri godine daktilografiju u srednjoj skoli! :type: A nije da se hvalim, ali bio sam i prvak Srbije u 2. godini...
http://crimsonland.reflexive.com/crimsonland/blenta je napisao(la):Crimsonland
mod Typ'o'Shooter ?? Pa ovoga nema nigde na netu (spelovanje ???)
blenta je napisao(la):Pa ne znam bash...meni je ortak koji je bio kao typing_king ekonomske rekao da se sistem ucenja u skoli i sw-ski gotovo ne razlikuje
Ajd' i ja cu javiti sta zanam posle 2 nedelje, svaki dan sat (kumulativno), da vidim da l' sam za kucanje teligentan ? ;Pdriver je napisao(la):Au deco, al ste razmazeni...Ja za 2 nedelje nauchio da kucam na onoj nekoj najgoroj mehanichkoj na kojoj tasteri imaju otpor 4GNeko mi samo pokazao gde prsti idu i svaki dan po sat vremena prekucavao textove i za 2 nedelje master
Naravno, kucao sam mnogo sporo, ali pravilno....I jedan hint za pochetnike...Kada prebrodite sam start, odnosno nauchite gde koji prst ide, obavezno zaklonite tastaturu nechim tako da je ne vidite i uchite da kucate dok gledate u monitor...Ako nauchite da kucate gledanjem u tastaturu, to je isto ko da kucate jednim prstom, opet sve od nule
![]()
Ako je ovo bila sala :cuss: , skinuo sam celu igru i...pa necu preci prvu kampanju josh 10 godina (presao sam podkamanje), imash li neke sifre da preskocim ovaj genocid ?http://crimsonland.reflexive.com/crimsonland/
Samo prvo moraš da pređeš kampanju da bi otključao Typ'o'Shooter
Presao sam prvi quest (valjda si na to mislio kada si rekao kampanja) i nista. Gde treba da vidim taj TYPE mod ???jddipqd je napisao(la):...
http://crimsonland.reflexive.com/crimsonland/
Samo prvo moraš da pređeš kampanju da bi otključao Typ'o'Shooter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari