Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Ne znam da li su jadniji ovi Rusi koji ne mogu da vežu tri dodavanja ili ovi Španci koji ne mogu da dobiju ovakve Ruse.
Nije da ne mogu, nego ne žele. Očito im je taktika autobus ispred gola gde ispred lopte smeju maksimalno dva-tri igrača. Odnosno čekanje penala.Ne znam da li su jadniji ovi Rusi koji ne mogu da vežu tri dodavanja ili ovi Španci koji ne mogu da dobiju ovakve Ruse.
Na te konte gde ne mogu da vežu tri dodavanja sam i mislio. A do penala ima ihajhaj...Nije da ne mogu, nego ne žele. Očito im je taktika autobus ispred gola gde u kontru smeju sano dva-tri igrača. Odnosno čekanje penala.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Ispao Pepe, ispali Maskerano i Otamendi, večeras će nadam se i Ramos i ostade još Suarez od onih teških ljiga, mesara i foliranata! Dobro i Nejmar...Njemu treba jedan preventivni crveni pre pocetka meca, teska ljiga od coveka.
Situacije nisu za poređenje. Mada penal za Ruse je za poređenje sa nedosiđenim penalom u završnici protiv Australije, sa kojim bi tada išli daljeEto, isto kao kod Mitrovića, nema penala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari