Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1:1

Kakvo osveženje u odnosu na onaj smor danas!

Aloooo neka neko kaže ovima da se smire malo dok se smestimo da gledamo utakmicu :d

Dal stvarno mislite da ce Hrvati sa onakvom sredinom nece proci Dance ? Mozete da navijate i to je to.

Bije Marko ali biju i Turci. :d

Dobijaju ovo Hrvati, bice tesko, mislim bar, ali ipak će da prodju dalje.

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Ja sa nadam da će komšije proći.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I Hrvati igraju kroz posed, ali ne dave kao Španci, već agresivno sa puno kretnji i ukrštanja.

Poslednja izmena:
Hrvati igraju napadački fudbal, uvek za gol više, i timski igraju, trče bore se itd... Sto je vrlo pozitivno...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Reprezentacija koja je 10% bolja od hrvata bi upropastila ove dance.
Danci su tri godine bez poraza u zvaničnim utakmicama, ovako deluju upravo zbog Hrvata.

Poslednja izmena:
Imali smo prilike da ih gledamo protiv Francuza, bilo je 0:0. Belgija je jako slicna Francuskoj po svemu tako da ne verujem da bi se rezultat bitno razlikovao.

Ne mogu da ne primetim razliku izmedju pristupa reprezentativaca Hrvatske i nasih orlova. Nisu samo bolji igraci, oni se vise i trude i taj trud nije uzaludan nego je timski. Reaguju na svaku loptu kako treba. Jako dobro utrenirana ekipa. Videcemo drugo poluvreme ali ako ispadnu to nece biti jer su zasluzili da ispadnu osim ako drugo poluvreme odigraju ispod svakog ocekivanja. Nasi su sa druge strane zasluzeno ispali.

Sad kad su mi se slegle dosadasnje utakmice, realno smo igrali sa najmanje zalaganja.. stvarno smo bre, da ne mjaucem..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Ovo će biti jedna od onih utakmica, što krene haos u prvih 5-10 minuta, i onda ostatak bude smor :)

Mislio sam skroz od početka utakmice :)

edit: Ma ovo ide na penale garant, ako neko ne napravi neku ozbiljniju grešku.

Poslednja izmena:
Strašan presing igraju Danci u drugom poluvremenu, skroz su razbili pas igru Hrvata.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno