Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa znalo se da će se izvući...to im je u krvi da igraju ko cigani i da se provuku.
Kao i Italijani

Covece....do skoro smo trebali da se vracamo sa spancima i argentincima kuci...na kraju se vracamo sami...

Nista jos nije gotovo.

Isto ovako je Vidiću sviran penal protiv Australije.
Nije ni on imao nameru da igra rukom ali je sviran penal a Argentincima se to toleriše
Nije isto, ovo je bila napucana lopta sa 10cm,a kod Vidića je lopta letela tries metara, što je klasičan penal.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Poenta je da ni Vidić ni ovaj nisu imali nameru da igraju rukom ali Vidiću je suđeno a Argentini nije

Sad citam da je zvanicno pravilo ako prvo dodirne neki drugi deo tela pa onda tek ruku, onda kao nije penal..

The penalty given to Nigeria is very similar (even less evident...) to the one not given to Pogba (CL final vs. Barça). Same referee: Cakir. via @LucaFiorino24

Mozemo da pricamo sta hocemo, sudije se na kraju pitaju za sve.

2111.jpg

Ocekujem sviranje svakog kontakta sutra za Brazil... Realno je za ocekivati da ce velika imena imati povlastice sto se sudjenja tice.

Poslednja izmena:
Zna li neko gde je snimljen onaj spot sa našom repkom za Jelen pivo?
Nije valjda u Švajcarskoj? [emoji848]

Ocekujem sutra posle utakmice poplavu novih saopstenja kao i bezbroj tekstova na temu nepravedno i nicim izazvano izgubljene utakmice u Blicu, Kuriru i sl. novinama.
A Hrvatima svaka cast i sa drugim timom dobise Island.

Uhh7, Island, malo jača ekipa... Ajde bre...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Nije problem izgubiti, samo da nas ne naguze kao sto su njih Nemci.

Ne znam da li bi bilo registrovano samo kao 3:0 ako dobiju tipa 5-6 pa svojevoljno odu sa terena i prekinu tekmu :)

Kroasani imaju prosečno 28 godina i igraju u skladu sa tim ;)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nije problem izgubiti, samo da nas ne naguze kao sto su njih Nemci.

Ne znam da li bi bilo registrovano samo kao 3:0 ako dobiju tipa 5-6 pa svojevoljno odu sa terena i prekinu tekmu :)

Da ne bude samo kao sto je rekao Vujadin Boskov bolje 5 nego 6 pa nam lale zavukose 6. :D

Ajmo malo nade..dosta mi je bede..idemooo Srbijaaaa

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Ajmo malo nade..dosta mi je bede..idemooo Srbijaaaa

Meni je profesija novinarstvo i mogu da ti garantujem da se već pišu textovi za sutra da se puste posle utakmice. Naslovi takodje.

Evo seci me gde sam najtanji ako ne bude nesto od ovoga ili slicno

* orlovi hrabri i u porazu
* sada se tek vidi koliko nam je bio bitan onaj penal za koji je srbija ostecena
* SMS u suzama: “ostavili smo srce na terenu”
* poraz najteze pao kapitenu
* docekajmo nase orlove kako dolikuje
* ŠOK: Kolarov najavio povlačenje iz reprezentacije
* bravo momci tako se igra za srbiju

Etc...

Also, bedak mi je sto se argentina provukla. Plus idu na jadnu Francusku...

Poslednja izmena:
Kurir, Alo, Telegraf, Informer...

-Kradja orlovima skratila let
-FIFA mafija unistila snove Srbije
-J,Dj,J krivi za poraz Srbije
-Svet opet protiv Srba
-Ruše V preko Fudbala i FSS
-Sloba rekao voli zenu a onda...(VIDEO)
-SOKANTNO: Karleusa pokazala...(FOTO+VIDEO)

Nemas ti pojma..sutra nasi dobijaju...samo nemoj "pametni" da se javljaju kako su znali da mi to mozemo...od kukavica se osipam

[emoji23][emoji23] dobar, dobar.

Nego Maradonu iznosili sa stadiona.

Meni ništa nije jasno. Da li vi to navijate protiv sopstvene reprezentacije samo jer vas nervira "novinarstvo", obećanja XX gospodina, kriminalci i ostalo?

Adminstracijo, gdje je tema za mlade matematičare i naučnike što donose medalje?????

Ne navijamo protiv repke, realni smo. Lozi se masa svako prvenstvo pa nas vrate u realnost tj u prosecnost gde nasa repka i pripada.

Nervira nas stanje u fudbalu, mahinacije iza kulisa FSS-a i same selekcije reprezentacije.

Ovi gore se zezaju sa postovima, a ocigledno ima ljudi koji se odmah primaju... I iskreno takve trebaju da zezaju dok im pena ne krene na usta...

@Sale

Videh ovo, ali me mrzelo da kacim. Lik overio igricu... :) Ne bi me cudilo da gekne ovo SP. Totalni je ljakse, ali je proziveo za 10 zivota....

Naravoucenije: ne mrkajte lajne na prazan stomak... :)

Poslednja izmena:
Upravo to realni. A ne svako takmicenje gde odemo sa velikim ocekivanjima i jos vecim padom posle toga.
Ako nista bar se nadam da cemo imati bar jednog naseg u finalu. :)

Kakva očekivanja? Niko nije imao nikakva očekivanja, prelistiaj vesti pre početka.

Jedan favorit mora da "omakne", a za sada su svi prošli dalje. ;)

Mozemo, ako vidimo najbolju utakmicu nasih u poslednjih....say... skoro 30 godina i Pixijeve majstorije protiv Spanaca.

98 najjaca reprezentacija od raspada koju pamtim pa smo se proveli kao bosi po trnju...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno