Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj Maradona nonstop gazi po snegu :p

Realni, a priča se o nekim pobjedama Brazila od 7 razlike, ma daj.

Taj Brazil je igrao protiv istih ekipa kao i Srbija i imao je malo bolji uspjeh, tačnije čitav bod više u te dvije utakmice sa tim da je utakmicu protiv CR prelomio u 90+. Tako da niste realni nego lupate. Ja dajem Srbiji 8.5-10% šanse i mislim da je to sasvim ok (možda malo optimistično, ali da nije tako ne bih ni uključivao tv da gledam meč).

Poslednja izmena:
Maradona bog otac !!! Veliko poštovanje za Argentinu , od tima im je ostao samo napad ali grizu baš lepo.. kakav prijem Mesija kod prvog gola [emoji102]

Šteta što idu na Fr , očekujem da francuska ubaci u 5tu brzinu

"Nije sto sam rasista..." Ali realno Francuzi ce pustiti crnce na njih... :p

Francuzi mi deluju kao najkompletniji tim, za njima Spanija, Brazil (osim klasicnog spica i dobrog desnog beka) i mozda Belgija - u smislu da su na svim pozicijama pokriveni odlicnim igracima. Mada tu su jos vrlo nezgodni Urugvaj, Kolumbija i komsije Hrvati...

Opet imam neki utisak da se ovim raspalim Englezima konacno poklope zvezde... Kane uz Penalda i Kostu najbola klasicna devetka na svetu.

"Kane uz Penalda i Kostu najbola klasicna devetka na svetu.

penaldo klasicna devetka?inace ni kejn nije bas klasicna devetka,vise moderan polivalentan napadac poput levandovskog,zlatana,kavanija...kosta je definicija klasicne old skul devetke samo je atletski u skladu sa vremenom.

Nekad sudija toliko dobro sudi da bi se VAR morao zvati svako pet minuta, eto toliko o tome koliko je VAR nepraktičan. Ovo je primjer za sva vremena.

Former Chelsea striker Didier Drogba added: "I am a big fan of VAR..

:)

Primećujem da timovi koji su "mali", "nepoznati", "autsajderi"..., redom skupo prodaju svoju kožu. Do samog kraja utakmice se favoriti tresu da li će proći dalje. Bio bih zadovoljan da mi ne budemo otpisani posle svega pola sata igre. Znači bez prigovora sudiji, simuliranja penala, grubosti u prekršajima, muljanja, halavljenja, vraćanja lopte stalno nazad. Bez čuvanja 0:0 i čekanja kontri. I bez svih gluposti koje nama redovno padaju na pamet. Neka naši trče vredno i pokušavaju sa napadima bez obzira na rezultat, pa kako bude.
E sada, to što su nam 99% igrača bandere koje se lelujaju posle prijema lopte dok se ne stabilizuju, i što ne mogu toliku masu da nose i trče 90 min sa tako malo mišića, to je druga priča. Mi biramo igrače za fudbalski tim kao da će igrati odbojku ili košarku. I posle kukamo da "naši ne trče".

Splavari nemaju kondiciju za 90 minuta i zato svaka nasa taktika puca za 30 minuta maks, odatle krece pucanje po savovima, a onda krece ubijanje lopte u pojam i vracanje iste golmanu kao deo napada.

To i prodje kad se igra protiv neke ekipe koja se brani i ceka kontre, a Brazil sigurno nece da se brani.

3:0 za njih i spustaju gas i krecu sa rotacijama, neka okvirna procena za sutra tj. danas.

Onda ide tradicionalno vadjenje na neku drugu zemlju, tipujem da ce pomenuti Poljsku kao najgoru ekipu ovog prvenstva ako se uzme u obzir njihov potencijal, neko opravdanje ce da nadju.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Nešto vas ova slika tu demantuje:
https://twitter.com/magnifoot/status/1009367786055983104?s=09

Moj stav je da je taktikčka priprema kriva za sve. Mi praktično danas nemamo nijednog modernog trenera. Naši igrači ne znaju jedan aut da izvedu - u 70% slučajeva bacaju loptu u bunar iz auta i direktno je predaju protivniku.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Zaboravljate jednu bitnu stvar.

GER - SRB 0 : 1
BRA - GER 1 : 7
=
BRA - SRB 1 : 8

logicno...

Sanjao sam preksinoć tekmu - i u snu sam ispoštovao sebe, nisam gledao tekmu, ali sam čuo da je na poluvremenu bilo 5:1 za nas :D :D :D

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Zaboravljate jednu bitnu stvar.

GER - SRB 0 : 1
BRA - GER 1 : 7
=
BRA - SRB 1 : 8

logicno...

hahaha , odlicno - logicno!

Posle onog debakla sa siptarima tesko mi je da budem logican...ne ide nam u korist :d
Pored svega sto nam treba pobeda mislim da jedino polubunker sa Brazilom nam daje neke logicne sanse...male...ali ipak neke...ako im ostavimo prostora da trce otresce nas.
Siptari su pokazali recept, cvrsto povuceno i prekid ili neki iyuyetan momenat nevidljivg sms-a ili nekog drugog.
Gledao malo pre kako smo ih odvalili U20...eto nam recepta...

Poslednja izmena:
Vi sa "pozitivnim" prognozama za Srbiju, da ne nabavljate belo kod Maradoninog dilera? :p

Možda ne ovde na forumu ali...

“Meč Srbije i Brazila privlači veliku pažnju celog sveta, a milioni gledalaca biće kraj malih ekrana i pratiće ovaj važan meč za naše Orlove.

Jovana i Srđan su tim povodom u jutarnjem programu odlučili da uposle kerušu Prvu da odabere jednu od dve činije sa hranom.

Jovana je pustila Prvu ka Srđanu ispred koga su stajale činije i keruje je izarala svog favorita...”

Možda ne ovde na forumu ali...

“Meč Srbije i Brazila privlači veliku pažnju celog sveta, a milioni gledalaca biće kraj malih ekrana i pratiće ovaj važan meč za naše Orlove.

Jovana i Srđan su tim povodom u jutarnjem programu odlučili da uposle kerušu Prvu da odabere jednu od dve činije sa hranom.

Jovana je pustila Prvu ka Srđanu ispred koga su stajale činije i keruje je izarala svog favorita...”

LoL,

Prvo sam procitao ovde i pomislio ma sigurno se zezas kao i za ono tvoje predvidjanje naslova.
Onda na trenutak pomislim mozda je stvarno.
Zatim pomislim, ma daj, izmislio je.

Ok... google "Jovana i Srdjan Prva"...

1 klik nakon toga....

:shock: :shock: :shock: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

A ja citam -uposlili su karleusu da odabere jednu od dve cinije sa hranom!!!:d

Jesam li ti citirao post? Ne znam zasto se osecas direktno prozvanim? :)

Odgovorio sam jer vidim da nemaš granicu, napisao si 50 postova u temi, a ni u jednom ništa nisi rekao.

Sem flejma u pokušaju.

"da ne nabavljate belo kod Maradoninog dilera", mislim kakvi su to postovi i kako doprinose raspravi na temu Svetsko prvenstvo? Ništa lično, samo mi nije jasno kako uvijek isti ljudi iste stvari rade na ovom forumu.

Poslednja izmena:
Za nas je ovo prvenstvo zavrseno onog trenutka kada je zavrsena utakmica sa Svajcarskom.Bolje da kupe prnje i nazad.Nema potrebe ni za kakvim hajpom zadnja 2 dana koji se spominje po medijima i raznim portalima.A ni sudije nece dozvoliti da jedne zemlja koju najveci deo fanova voli bude izbacena u grupnoj fazi.

Petostruki je to prvak, ne zaboravite, ne treba.njima ni pomoc sudija i ljubav sveta.A nas problem sto smo ispustili pobedu nad svajcarskom.
Opet, navija se za nase iz rodoljublja, ali ne gajim nikakve nade.

Cenim da danas meksiko i swabe overavaju prolaz takodje.

Brazil će biti oprezan, jer neće ni oni sve karte da bace samo u napad, taman dok ovi naši dilberi ne pockrkaju na terenu, a to će biti posle nekih 35min igre :)
Onda će početi rukometni rezultat u njihovu korist :)
Daj boze da grešim :)
Nemamo mi bre snage, šanse imamo, ali bunarenje i igra bez ideje... Samo ćemo svi opet živce da pokidamo...
Neko će opet da kiksne od naših, dobićemo glup prvi Gol, a posle nestaće i ta šansa 10% kako se vec ovde piše...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Po oceni bookmakera sa onim sto ne sme da se pominje u temi od 7 na nas imamo oko 15% sansi za pobedu i prolaz. Znaci kada bi igrali 10 utakmica dobili bi jednu ili dve. Uz rezultat sa najvecom verovatnocom 2:1 za Brazil.

Licno mislim da je veliki uspeh sto smo uopste tamo i sto smo u igri za dalje do poslednjeg meca u grupi.

Druga stvar je sto uvek imamo nerealna ocekivanja pa sve osim prolaza iz grupe ne priznajemo kao vredno.

Nasa reprezentacija je 34 na rejting listi i ispadamo od 2 i 6 reprezentacije. Poljaci su na primer 8 i ispali su posle dva meca uz vema malo pokazane zelje da nesto naprave. To je pravo razocaranje a ovo sto su nasi pokazali je ok i u skladu sa njihovim mogucnostima.

Da bi prosli u 16 trebalo bi dosta stvari da se poklope: slab Brazil, najbolje izdanje nasih, mnogo srece na nasoj strani, pomoc sudije itd.

Tako da trebamo da postujemo ovo sto su postigli jer ko zna kada ce Srbija ponovo da zaigra na nekom SP.

Odgovorio sam jer vidim da nemaš granicu, napisao si 50 postova u temi, a ni u jednom ništa nisi rekao.

Sem flejma u pokušaju.

"da ne nabavljate belo kod Maradoninog dilera", mislim kakvi su to postovi i kako doprinose raspravi na temu Svetsko prvenstvo? Ništa lično, samo mi nije jasno kako uvijek isti ljudi iste stvari rade na ovom forumu.

Ok. Ako ti bodem oci slobodno preskoci moje postove. Ne verujem da je samo u jednom mom postu problem, vec u svim mojim i to sto "negativno" pisem o nasoj reprezentaciji. Cak i ako je napisan saljivim tonom, tebe nisam prozivao ali si ti ipak odlucio da jesam i da glumis drvenog advokata i kacis se bez potrebe.

Kao sto smo skoro protiv Svajcarske pokazali, gde nam je najrealnija sansa za prolazak bila, mi smo tako uvek u vaznim utakmica videli gde se nalazimo na fudbalskoj mapi. Ne kapiram onda na osnovu cega treba ocekivati bilo kakav "uspeh" nase fudbalske reprezentacije.

Protiv Brazila je samo pitanje koliko cemo da kasiramo golova i nista vise.

I ja mislim da su nam tanke šanse da konačan rezultat bude povoljan po nas, daleko od toga da ne bih voleo da ujutru direktno iz kafane krećem na posao, slaveći pobedu, ali realnost je malo drugačija... Prognoza je da ćemo prvih 20-30 minuta odigrati vrlo dobro (da ne kažem, u transu) i prokockati dve-tri dobre šanse, a da onda žuti preuzimaju stvar u svoje noge. Ukoliko pokažemo zube i ne obrukamo se rezultatski i bunkerisanjem, meni će srce biti na mestu. Ako bude i više od toga - onda "lude žurke, luda zezanja" :smoke:

Ok. Ako ti bodem oci slobodno preskoci moje postove....
...
Protiv Brazila je samo pitanje koliko cemo da kasiramo golova i nista vise.

Ne mogu se preskočiti, kad god uđem na temu tu je i tvoje 'stručno' izlaganje.

@no name
Lepo napisano, upravo tako i ja razmišljam. Odlično što igramo uopšte, sve do sad pokazano je sasvim u skladu sa kvalitetom, nikakvog razloga nema za neko veliko nezadovoljstvo.

Ne znam zašto se smatra uspehom što igramo sp, pa igraju ga jedna Saudijska Arabija i jedan Egipat, pa šta sad?
Nikakav to uspeh nije ako pogledamo kakve igrače imamo individualno.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Brazil se mučio sa Kostarikom i Švajcarskom. Svi se muče, niko nije lako pobedio na turniru. I naravno da nije dovoljno samo učestvovati u grupnoj fazi. Razlike u kvalitetu igre reprezentacija su mnogo manje nego što se po imenima država čini. Biće kornera za nas, biće slobodnih udaraca, nabacivanja. Imamo najviši tim, pa da vidimo uz sreću šta mogu iz prekida. To pomaže i u odbrani. Najveći strah mi je možda gruba greška naših igrača, kiks golmana na šut iz daljine, sudijska nepravda u vidu crvenog kartona ili penala zbog Devojčicinog glumatanja. I naravno da ne primimo prvi gol za 5 min. A kvota kladionice od 6.5 i 7 je smešna. Ne kladim se ali stvarno kao da igra Gambija a ne Srbija.
:smash:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno