Pfi studio u Šimanovcima.Zna li neko gde je snimljen onaj spot sa našom repkom za Jelen pivo?
Nije valjda u Švajcarskoj? [emoji848]
"Kane uz Penalda i Kostu najbola klasicna devetka na svetu.
Nekad sudija toliko dobro sudi da bi se VAR morao zvati svako pet minuta, eto toliko o tome koliko je VAR nepraktičan. Ovo je primjer za sva vremena.
Former Chelsea striker Didier Drogba added: "I am a big fan of VAR..
Zaboravljate jednu bitnu stvar.
GER - SRB 0 : 1
BRA - GER 1 : 7
=
BRA - SRB 1 : 8
logicno...
Vi sa "pozitivnim" prognozama za Srbiju, da ne nabavljate belo kod Maradoninog dilera?![]()
Niko nije ni dao pozitivne prognoze, bar ja nisam vidio na zadnjih par stranica. Da nisi ti na nekom psihodelicnom sredstvu?
Možda ne ovde na forumu ali...
“Meč Srbije i Brazila privlači veliku pažnju celog sveta, a milioni gledalaca biće kraj malih ekrana i pratiće ovaj važan meč za naše Orlove.
Jovana i Srđan su tim povodom u jutarnjem programu odlučili da uposle kerušu Prvu da odabere jednu od dve činije sa hranom.
Jovana je pustila Prvu ka Srđanu ispred koga su stajale činije i keruje je izarala svog favorita...”
Jesam li ti citirao post? Ne znam zasto se osecas direktno prozvanim?![]()
Odgovorio sam jer vidim da nemaš granicu, napisao si 50 postova u temi, a ni u jednom ništa nisi rekao.
Sem flejma u pokušaju.
"da ne nabavljate belo kod Maradoninog dilera", mislim kakvi su to postovi i kako doprinose raspravi na temu Svetsko prvenstvo? Ništa lično, samo mi nije jasno kako uvijek isti ljudi iste stvari rade na ovom forumu.
Nije ovo tačno (bar se tako nadam). Jedina slaba tačka Brazila je desni bek Fagner, tj na našem levom krilu. Nema smisla tu da igra Ljajić kome to nije prirodna pozicija i spor je, već tu mora igrati Radonjic ili Kostić zbog brzine koja nam najviše fali.
Ok. Ako ti bodem oci slobodno preskoci moje postove....
...
Protiv Brazila je samo pitanje koliko cemo da kasiramo golova i nista vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari