NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
Kada život napiše dramu

Pošto vidim da se pametne glave hvataju kako se neko žali na sudiju i kako sudija nije išta kriv, imam osjećaj da takvi isti nisu ni gledali utakmicu. Bio je čist penal i tri žuta za tri jako bitna centralna igrača koji su ostatak meča igrali sa hedikepom. Zamisli da ti tri vezna igrača koja drže sredinu više od pola meča ne smiju napraviti faul jer će odmah dobiti isključenje?
Međutim, Švajcarska je imala posjed 63% dok je Srbija 37%, oni 21 šut Srbija 13, takođe još par parametara na njihoj strani, dok je Srbija imala više dobijenih skokova (jako bitno). Ako neko nije gledao utakmicu ova statistika mu možda posluži jer je čak i realan pokazatelj stanja na terenu. Ja bih se možda i nadao nečemu protiv Brazila, da je Srbija stvarno bila dobra i da je izgubila samo zato što je oštećena, ali je ona pored toga što je bila oštećena bila i jako loša i blijeda. Sumirano protiv Brazila realno je da postoji šansa za pobjedu, ali je ona jako sitna. Ta ista šansa važi ako Srbija na tom meču pokaže nešto što nije pokazala u narednih 20 godina, pa sad vi zamislite koliko je to moguće. Naravno ako se neko i nada da se nešto može napraviti ne vidim poentu u ismijavanju toga i pisati jedan neosnovano cinični post 25 puta u istoj temi samo zbog "ako pljujem to znači da sam pametan" stava.
Ako pljujete sve na svijetu (a pogotovo ako je to narod i država u kojoj živite) bez da prije toga ne mućnete glavom o tome iste ste ovce kao i ovi što se svemu dive i uzimaju sve zdravo za gotovo što im se kaže (i ovdje pogotovo mislim na narod i državu).
Kada život napiše dramu
![]()
Pa sudije ne gledaju usporene snimke ili slo mo, nalaze se na terenu, na licu mesta, dovoljno da njega fudbaler uveri.Nas slucaj je pokazao da ni VAR nema poentu, ako sudija nece da pregleda snimak.
da zele pravi fair play a ne sistem sa rupama koje omogucavaju manipulacije, VAR bi bio glavni sudija a ostali za sitnije prekrsaje...
Volite teorije zavere?
Evo vam još jedna.
Srbija-Brazil 1-1
Kostarika-Švajcarska 2-0
FIFA će na taj način da se iskupi za onaj penal protiv Švajcaraca :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari