Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daj bre 'bo vas i sudija više. Nismo imali igru ni sa muslinom ni sa ovim.
Nemamo ni igrače. Imamo samo novinarsko hajpovanje.

Siptari zasluzeno dobijaju. Igrali smo kao amateri, izgubili u glavi a za to je kriv Krstajic. Tesko razocarenje sa ovakvom ekipom da ne mozemo. Neverovatno je koliko fali tog pobednickog menataliteta. Cekamo sledeci mundijal.
Vala jok, pobedili su nas na fizicku spremu. Nasi vec sredinom drugog poluvremena nisu imali vise snage. Ne znam dal ste primetili, otkako je izbacen Milivojevic, mi nismo uradili nista, a oni su dali drugi gol i mogli jos neki. Sergej, a pogotovu Matic jako losi. Kad ti dva najbolja igraca ovako odigraju, ne moze bolje.

Kad bi ovako navijali za kosarkase :D za ove balerine, paa ja da igram protiv ovih siptara loptu bi pojeo, mi dozvolimo da nam daju dva gola

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Naravno da nije sudija ništa kriv...
ce7c1814c605283fa2baaaed3e944e4a.jpg

Da se razumemo, igrali su ko poslednje pitchkice ali ne reći da je ono smrad...

Tako je, ta slika ce da kruzi do sledeceg takmicenja i opet iste situacije - nas "tim" ne trci, ne igra fudbal, supalj na sve strane, snagu iscedio klabing i onda popizdimo kad nam ne daju penal...Murinjo srecan a mi ostanemo da se nadamo necemu sl put akobogda

Kad bi ovako navijali za kosarkase :D za ove balerine, paa ja da igram protiv ovih siptara loptu bi pojeo, mi dozvolimo da nam daju dva gola

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Za kosarku se zna....skupi 5 ljudi s ulice i eto nas lagano u finalu...

Al ovo je tipicno nase....damo gol i onda mislimo e to je to...aj se nadamo da do kraja oni nece da stisnu.

Tako je, ta slika ce da kruzi do sledeceg takmicenja i opet iste situacije - nas "tim" ne trci, ne igra fudbal, supalj na sve strane, snagu iscedio klabing i onda popizdimo kad nam ne daju penal...Murinjo srecan a mi ostanemo da se nadamo necemu sl put akobogda
Kružila ili ne, možda to ne bi promenilo utisak ali bi možda rezultat i bio promenjen.

Tacno je fizicki smo pukli, milsim i da je Ljajic trebalo od pocetka...sad smo svi generali posle bitke, njima je sigurni najteze. Momci neka dignu glavu nisu znali bolje posteno je priznaati...razocarenje do besvesti!

Jedva čekam da vidim Informer sutra...

Velikonemačkošiptarska zavera protiv srpskog fudbala
Kome smeta jak srpski fudbal
Državni udar pokušan u Rusiju na terenu

Ma mi bre tucemo Brazil 4:0 ( i probudi se Krstajic sa nogama u lavoru)
Nemamo mi ovde sta vise da trazimo. Mnogo su davili loptu.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Da sam znao da ce ovako biti ne bi ni gledao , bas cemo 27 juna Brazil da pobedimo haha.

Lose suđenje je bilo. Morao je da svira penal. Nama su 2 žuta kartona bila dodeljena bezveze, ali sumnjam da bi nekoj drugoj reprezentaciji svirali.
A da smo sami krivi jesmo... Sabili su nas posle 30 min igre 61% vs 31% posed lopte i 199 vs 98 pasova za Švajcarsku... Realno imali smo utakmicu u našim rukama..

Videli smo hrvate kako gaze sinoć... Naši totalna suprotnost..

Jedva čekam da vidim Informer sutra...

Velikonemačkošiptarska zavera protiv srpskog fudbala
Kome smeta jak srpski fudbal
Državni udar pokušan u Rusiju na terenu
Zaboravio si jos: Djilas, Jankovic, Tadic uticajem iz USA uz pomoc CIA sabotirali srBski tim. :D

Sad kad smo od ovih provokatora pukli, apsolutno mi je svejedno da li će Brazil da nas nakanta ili ćemo da nekim čudom izbegnemo poraz...

Sad kad razmislim, pogledao sam sve utakmice do sada (neke u celosti neke po malo) i ne mogu da se setim ni jedne druge ekipe koja nema snage da trči posle 70. minuta. U stvari, ni jedna nije delovala ovako jadno u većem delu utakmice. Možda, samo mozda, je po "jadnoći" na nas ličila Argentina pred kraj meča sa CRO.

Kružila ili ne, možda to ne bi promenilo utisak ali bi možda rezultat i bio promenjen.

Uvek je tu to "mozda", taj tracak koji ostane posle ko zna koje po redu gorke pilule...ovo se ponavlja vec decenijama unazad, uvek nas neko drugi zakopava...Prvi za*eb dati onako rano gol, lol...Navikli smo da se "odmeravamo" bar pola sata, posle ako nesto uleti, strava - onda bunker. Ali igrati bunker od 6-og minuta, bez kondicije niti znanja da se brani gol. Nismo zasluzili ni nereseno, pokidali su nas, cao zdravo...
Brazil ima da strada od naseg gneva posle ove nepravde:)

Eto bar neke sličnosti sa Argentinom - igrače imamo, tim nikako... I naravno koeficijent jadnosti na poslednjim mečevima nam je isti.

Sto kaze Martin ne bi mi bilo krivo i da puknemo petardu od Brazila samo da smo ove pobedili al nemaju nasi fudbaleri toliku zelju za igrom u reprezentaciji koliku imaju u klupskim timovima.

Ajde fudbalski magovi, nadjite snimak one bruke od sudjenja.
Mi smo prvih 10 minuta delovali dobro ali posle toga smo se ugasili. Hrvati su pojam za nas. A ovaj Saciri trci brate kao da mu je zadnje, i treba da pobede.
A nemaju volju kad nema para, nepodnajeli se dabogda.

Eto bar neke sličnosti sa Argentinom - igrače imamo, tim nikako... I naravno koeficijent jadnosti na poslednjim mečevima nam je isti.

Ipak, mi smo bar dali gol tako da to nije uspela analogija... Plus, šiptari imali i Sorensenovog brata-od-tetke za 12 igrača i zaVARenu ekipu koja je baš u taj čas pila votku sa čajem ('ladno bre, 15 stepeni pod reflektorom, ko da gleda u monitor a i šta ako su 2ca "zagrlila" Mitra baš kad je trebalo da puca??? Nije to Vels pa da signaliziramo odma').

E stvarno sam se iznervirao, zaključavajte temu...:smash:

Poslednja izmena:
Uvek je tu to "mozda", taj tracak koji ostane posle ko zna koje po redu gorke pilule...ovo se ponavlja vec decenijama unazad, uvek nas neko drugi zakopava...Prvi za*eb dati onako rano gol, lol...Navikli smo da se "odmeravamo" bar pola sata, posle ako nesto uleti, strava - onda bunker. Ali igrati bunker od 6-og minuta, bez kondicije niti znanja da se brani gol. Nismo zasluzili ni nereseno, pokidali su nas, cao zdravo...
Brazil ima da strada od naseg gneva posle ove nepravde:)
Izgleda da se u nečemu ne razumemo - i ja kažem da smo bili loši, da su oni bili bolji itd. samo što ja kažem da to ne menja činjenicu da je i sudija imao propuste na našu štetu, čisto for the records što ne menja napred navedeno.

Imam utisak da ce Hrvati daleko dogurati, a Svajcarci kao da bi imali snage za jos jedno poluvreme!

Sve je ok. Pobedićemo Brazil.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno